- 11 Ağustos 2016
- 429
- 162
-
- Konu Sahibi Miyavhanim
Allah yardimcimiz olsun inşallah en kisa surede anlatıriz sizde en kisa surede bir Bebeğe sahip olursunuz inşallah , ben bununla ilgili diğer konularada baktım bitkilerle karbonatla falan kuculdugunu soyleyenler var ama tabi etki etmedigini söyleyen de var, ben bu ay deneyecegim inşallah iyi gelirAllah yardimcimiz olsun canim.. Allah bizim gibi sikinti yasayan herkese yardim etsin sifasini versin..22 yasinda vikolata kisti cikti bende de..sadece sag sag tarafta.. visanne kullandim hep..25 yasinda evlendim 2 yil sonra cocuk dusunmeye basladik ama olmuyor ilac kullanmadigim icin sol taraftada cikti 4 kez asilama denedik 3 u klomenle biri gonal fla.. yine de olumsuz..su an 29 yasindayim..sag ve solda kistlerimle ve sag sag tarafta olan bir de polikistik overim var biri bile engelliyorken iki hastalik..psikolojim bozuldu iyice..
Bende en son iki taneydi soldaki 4 cm gibi sanırım digeride 3 gibi son gittiğimde söylemedi boyutunu daha iyi durumu dedi geçti sanırım moralimi bozmak istemediAllah yardımcımız olsun inşallah şifa versin rabbim bende de sag çikolata kisti solda polikistik over var dedi doktorum çocuk olunca geçiyormuş ama çocukta olmasına engel oluyor oda olmuyor yumurta takibi yapıyor doktorum sonrada nasıl bi yol izliycez bakcaz artık sogan kürü falanda yaptım bi faydası olmadı bende sizin kist kaç cm
Bende en son iki taneydi soldaki 4 cm gibi sanırım digeride 3 gibi son gittiğimde söylemedi boyutunu daha iyi durumu dedi geçti sanırım moralimi bozmak istemedi
Maalesef boyutları her değişiyor ama hiç yeterince kuculup kaybolmuyor nalet hastalikBendede 2 buçuk cm di şimdiki doktorum 3 cm dedi doktorun yaptıgı ölçümlere göre degişiyor falan dedi
Ne guzel masallah allah bagislasin, keşke düzelse bizim durumlarda benim kist 6 ayda bir hastaneye yatırıyor beniKızlar moralinizi bozmayin bende 12 yıldır var ..ortalama hep 4 4.5 cm arası gidip geldi bazen 8 cm oldu adet döneminde küçüldü vs...kist varken hamile kaldım kızım suan 8 yaşında. ..sonra yine hamile kaldım ama bebeğin kalbi durdu. Simdiyi sorarsanız bebek düşünmüyorum artık.. geçen hafta ağrılarım olduğu için gittim kist 6 cm olmuş solda ...sağda yoktu 3 cm dr orada olmuş. ..benim sıkıntım bağırsaga yapışık baya sıkıntı çıkarabiliyor ..Bebeğin bir zamanı var o zaman en kisa zamanda gelsin size inşallah. Not hic ameliyat olmadim aksi bir durum oluşmadigindan ilaç hiç kullanmadım.
ne guzel boyle guzel durumlari duydukca cok seviniyorum..peki sizin kistleriniz yumurtalikta miydi..cunku benim de 7 yildir duruyor ayni boyutta..yanina da yenileri eklendi ustelikKızlar moralinizi bozmayin bende 12 yıldır var ..ortalama hep 4 4.5 cm arası gidip geldi bazen 8 cm oldu adet döneminde küçüldü vs...kist varken hamile kaldım kızım suan 8 yaşında. ..sonra yine hamile kaldım ama bebeğin kalbi durdu. Simdiyi sorarsanız bebek düşünmüyorum artık.. geçen hafta ağrılarım olduğu için gittim kist 6 cm olmuş solda ...sağda yoktu 3 cm dr orada olmuş. ..benim sıkıntım bağırsaga yapışık baya sıkıntı çıkarabiliyor ..Bebeğin bir zamanı var o zaman en kisa zamanda gelsin size inşallah. Not hic ameliyat olmadim aksi bir durum oluşmadigindan ilaç hiç kullanmadım.
nasip değilmiş diyelim ..Rahimde ancak hem yumurtaya hemde bağırsaga yapışık .teşekkür ederim.ikinci bebeginiz icinse uzuldugumu belirtmek isterim.. Allah herkese sifa versin
Allah hepimize saglik sihhat versin ben ara verdim belki birgun hamile kalabilirim..Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Leyla8889 amin inşallahHepinize gecmis olsun. Rabbim kucaklarimizi hayirli evlatlarla doldursun insallah. Benimde su an sol yumurtalikta 7.5 cm kistim var d.kontrol hapi kullaniyorum. Ilk adetimle kuculmedi bakalim ilaç etki edecek mi? Rabbim herkese sifa versin...
Banada sadece 3 ay süre verdi doktor hamile kalmak için çünkü bendeki kıstler hemen büyüyor ve patlıyor ve bu son ayim bu ay da olmazsa rahim filmi cekecegiz dediAllah şifa versin hepmize , tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin.
Konu sahibi, bende 26 yasindayim 1 yilim doluyor evlilikte onumuzdeki ay. Dugunumden iki ay once ogrendim sol tarafta 4,5 ve 1 cm olmak uzere iki tane cikolata kisti var.. Simdiye kadar olmadi malesef cocugumuz. Onumuzdeki ay doktora basvurup tedavi isteyecegim.cok yipratici gercekten sizleri o kadar iyi anliyorum ki