- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.441
Zeytincim. Ameliyata konusunda kararı doktorun verecek ama iyi bir doktor olsun mesela mutlaka bir profesöre Danış derim. Ameliyata kişinin yaşına gebelik isteğine ve kistinin durumuna göre karar veriyorlar. Önemli olan da yumurtalıklarının zarar görmemesi. Bu arada bitkisel yolları da denemeyi ihmal etme. Ben ameliyat oldum evet ama sol yumurtalığımı alınmıştı.dolaysıyla şu an rezervlerim bitmeye yakın.. Ve şu an kalan sağ yumurtalığımda 2 tane daha kist var. Bitkisel bişeyler yapıyorum onlara da en azından büyümüyor gibi geliyor. Bu ay soğan kürü denicem. Bu arada benim kuzenimde ameliyattan sonra hamile kaldı mesela Ankara'da iyi bir doktora olmuştu. Kapalı ameliyat. Yani emin ellerde yapılırsa iyi olur inş...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba,ben de ilk öğrendiğimde laporoskopi olmayı düşündüm.istanbul ve ankarada hakan yaralı,bulent traş, recai papuçoğlu vs.gibi bu konuda ve tüp bebekte duayen isimlerle görüştüm.yüzyüze değil gidip muane olmak nasip olmadı tabi.telefonda bilgilendirdiler.31 yaş kritik.biz ameliyat önermiyoruz.tüp bebek deneyin yumurtalık rezerviniz az da olsa zarar görebilir.ameliyat olmadan çocuk sahibi olmaya çalışın vb.şeyler söylediler.açıkcası gözüm korktu.ameliyat olsaydım hakan yaralı yı düşünüyordum.
ÇOK TATLI bir doktorum var bana hep ümit verici şeyler söyledi.çikolata kisti ile hamile kalan birçok hastam var stres yapma acele de etme en azından 6 ay dene dedi ben de deniyorum iştedaha 5 ay oldu 4 gün sonra yumurtlama dönemim.dilerim olur.rahim filmi de çektim.ayrıca yaz tatiline kadar da bekleyecem. olmazsa direk tüp bebek yapmaya gidecem.tabi onunda garantisi yok ama yumurtalıklarımın zarar görmesinden iyidir.
inan bende ameliyat mı beklemek mi direk tüp bebek mi diye diye kendimi de çevremdekileri de yedim bitirdim.martın sonuna kadar ama artık kazrarım net.madem bu kadar bekledim 2 ay daha beklerim.bu arada da bedenim sağlığına kavuşsun diye sağlıklı bir beslenme ve kürlerden oluşan bi yaşam tarzı uygulamak istiyorum
kızlar günaydın laparoskopi yumurta rezervini düşürüyormu bilginiz var mı ameliyat olmayı düşünüyorum yaşım 28 korkuyorum gerçi olan tüm arkadaşlarım 2 gün sonra ayağı kalktılar ama ben çok korkuyorum
hepinize günaydın.dünkü ağrıdan eser kalmadı ama az az lekelenme yaşıyorum.sabah 1 elma 1 portakal yarım limon biraz mydanoz biraz roka karışık sıktım.2 su bardağı çıktı yarısını eşim yarısını da ben içtim.sonra 1 su bardağı incir suyu. öğlende civan perçemi içecem.işe giderken atıştırmalık olarak incir ve ceviz yanıma aldım.hepinizi öpüyorum.Başarmaktab başka şansımız yokbazılarının kolay bebeği oluyo bazılarımızda böyle uğraşıyoruz ama olmayacak diye bişey yok.Allah bizlere de akıllı sağlıklı güzel çocuklar verecektir...
merhaba,ben de ilk öğrendiğimde laporoskopi olmayı düşündüm.istanbul ve ankarada hakan yaralı,bulent traş, recai papuçoğlu vs.gibi bu konuda ve tüp bebekte duayen isimlerle görüştüm.yüzyüze değil gidip muane olmak nasip olmadı tabi.telefonda bilgilendirdiler.31 yaş kritik.biz ameliyat önermiyoruz.tüp bebek deneyin yumurtalık rezerviniz az da olsa zarar görebilir.ameliyat olmadan çocuk sahibi olmaya çalışın vb.şeyler söylediler.açıkcası gözüm korktu.ameliyat olsaydım hakan yaralı yı düşünüyordum.
ÇOK TATLI bir doktorum var bana hep ümit verici şeyler söyledi.çikolata kisti ile hamile kalan birçok hastam var stres yapma acele de etme en azından 6 ay dene dedi ben de deniyorum iştedaha 5 ay oldu 4 gün sonra yumurtlama dönemim.dilerim olur.rahim filmi de çektim.ayrıca yaz tatiline kadar da bekleyecem. olmazsa direk tüp bebek yapmaya gidecem.tabi onunda garantisi yok ama yumurtalıklarımın zarar görmesinden iyidir.
inan bende ameliyat mı beklemek mi direk tüp bebek mi diye diye kendimi de çevremdekileri de yedim bitirdim.martın sonuna kadar ama artık kazrarım net.madem bu kadar bekledim 2 ay daha beklerim.bu arada da bedenim sağlığına kavuşsun diye sağlıklı bir beslenme ve kürlerden oluşan bi yaşam tarzı uygulamak istiyorum
evet onu biliyorum doktorda söyledi o yüzden kararsızım zaten
hemen hamile kalamadım ve tekrarladı her seferinde ameliyat mı olucaz
çok kararsızım bu aralar beklemek daha zor ağrılar oluyor ameliyat olayım diyorum sorular beynimi yiyor.
bir tanıdığım yengesinin ertesi ay hamile kaldığını söylüyor ameliyattan sonra Allah ne yazdıysa onu yaşıcaz biraz da
Rabbim bizlere de nasip etsin anneliği,o mis kokulu yavruyu inşallah
Daniel tebrikler Valla en azimlimiz sensiz annesini görse bebiş gurur duyarlı kesin. İnş tez vakitte.gelir.
Soğan kürü banada agrı bakımından iyi Geldi ama ev cok Kokuyo eşim söylüyorum hep rahatsız olâ ola yapmıştım. Hayıtı denicem inş bu ay olmazsa
merhaba benim çikolata kisti günlüğüm var.size de öneririm.
mesela;
1nisan pazartesi:biraz kasıklarda ağrı ile uyandım.incir suyu içtim.meyve sebze suyu içtim.folic aldım vs vs.
2 nisan salı:.......
adet oldum doktora gittim.seks yaptık.vs gün gün yazıyorum. öyle oldu ki yumurtlama olup olmadığını artık anlayabiliyorum.kistlerin boyu her kontrolde alınıyo ve defterime yazıyorum.karşılaştırmak açısından.çok şükür büyüme yok.ama 1 cm daha küçülse yaptığım şeyler gerçekten işe yarayacak diyecem.
eşim bana çok destek oluyor.bebek çok istiyoruz.öyle soğan kokusu vs umursamamam için elinden geleni yapıyo.
şifa diye içtiğim için bende alıştım valla.geçen ay hayıt tohumu civan perçemi ve aslan pençesi karıştırarak içmiştim.ondan önceki 2 ayda soğan suyu denedim.benim sağda ve solda olmak üzere 2 kist var.sağ daki 5 cm kadar dr burada yumurta göremiyorum kistten ama sol tarafta her ay bir yumurta gelişiyo.bende bunun için bu ay incir kürü yapmak istedim. inşallah öyle kist büyütme olayı falan yaşatmaz :18:hepinize iyi geceler...
Kızlar adetim 2 gün. Gecti.ovulasyon testi deniyorum bu ay yumurtlamadan sonra sililkesi test ve bugün yaptım korkuyu iki çizgi ve aşırı sancı Geliyo bazen belime karnıma adet olmayı beklerken süpriz.olur mu niye koyulaştırılmış acaba herkese adet gecikince böyle.mi olur
merhaba bende de endometriosis çıktı ama yumurtalıklarda kist gözükmedi ama araştırmlarıma göre cul de sac diye bir boşluk varmış makatla vajen arasında benim orada endometriosis olurmuş öyle dedi doktur 6 ay dene dedi hamile kalmazsan laparoskopi yaparız dedi 8 aylık evliyim 4 aydır bebek için uğraşıyoruz arkadaşım diş hekimi o hastanesinde bulunan doktora zormuş o da orası temizlenmeden hamile kalamaz demiş ben ne yapayım şimdi.sadece ağlıyorum
evet canım maalesef düşürüyor.ama şuda bi gerçekki bizim kistlerde rezervi etkiliyorkorkma bende oldum.2 gün sonra süper bi şekilde kalktım yani :))
Cnm ameliyatamam için doktorun ne dedi. Ne kadar zamandır deniyorum bilmiyorum ama kist ile olmayacağını garantilemen lazım bnce öncelikle. Doktor bazı.insanlar var kistleri oldugunu doğumda alınınca anlıyorlar dedi. İnş hakkinda hayırlısı olur ben beklemeye karar verdim bi süre yılsonuna kadar. İnş hemen Gelir bebişlerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?