6 aylık evliyim çok şkür ama bebek olmuyo kistlerden dolayı malesef
bnde ağustosta doktora gittiğimde bunlar 1mm daha büyüktü.doğum kontrol hapı verdi doktor ama bünyem ilacı kabul etmedi bnde önce soğan suyu denedim ama midem onuda kabul etmedi.bunu abşam çalıştığı işyernden duymuş bende bi denim dedim bak kullandım 4 ay sonra doktora gittim geçen hafta gittim işte hepsi 1 mm küçülmüş dua ettm ve devam ediyorum içmeye..eğer gebeysen bilmiyorum valla
ama o bebeğin nasibi varsa hiçbir şey olmaz bundan derim yine de sen bilirsin ben anlatıyom bak
bunları aktardan aldın tamammmı.
adetine bir hafta kala başlıyorsun 2 hafta içiyorsun sonra bırakıp yine adete bir hafta kala başlıyorsun kullanımı bu.yapılışıda şöyleee
1 litre suyu güzelce kaynatıyorsun bu dediğim civanperçemi+adaçayı+hayıt otu+aslan pençesi+çoban çantası bitkilerden birer tutam kaynayan suya atıyorsun.dolu dolu değil hepsinden birer tutam atıyorsun.kapağını kapatmadan bir iki fokurtu kaynat.sonra altını kapatıp kapağını kapatıyorsun.kapağı güzelce kapandıktan sonra 6-7 dakika böylece bekletiyorsun.sonra alıp bir su bardağı içiyorsun aç karnına.limonsuz şekersiz.sabah akşam aç karnına muhakkak...bu kadar
dikkat etmen gereken en önemli nokta bekleme süresi 6 dakikadan az 7 dakikadan çok olmayacak etkisini göstermiyo yoksa ben denedim mal gibi bi tadı oluyo
bu işte tatlım bitkiler toplam aktarda 13 lira tutuyor ve sana 2 adet dönemi gidiyor bu.2-3 ay iç sonra git bakalım doktora ne oluyo
anlamadığın takıldığın bir şey olursa sor hep burdayım