- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.281
Klomen bende de ayni tepkiyi verdi, kist u bulmalari ve bir an once operasyon yaptirmak onemli bence, ben bir onceki doktoruma hayiflaniyorum 8-9 ay beni bosuna bekletti. Bugun doktor kontrolumuzde kesecigi de gorduk, umarim sende tedavini olup bir an once gebe kalirsin.
Kızlar hepinize geçmiş olsun öncelikle allah hepimize birgün bebek verecek .... Benim derdim de çikolata kisti 11 ay önce ameliyat oldum laparoskopi ile aşılama oldu . Ama şuan tekrar etti 4,5 cm oldu yeniden tüp bebek istiyorum geç kaldım , yeniden ameliyat deniliyo bu boyuttaki kistle tüp bebek olmuyo. kızlar sizin içinizde 2. kez ameliyat olan var mı , her ameliyat yumurta rezervini azaltıyo ki zaten benim amh değerim 0,5 çok düşük ne yapıcam ben?
Canım sakın ameliyat olma benim sağ tarafta 6 sol tarafta 4 cm çikolata kistim var amh 4.8 olmasına rağmen ameliyat olmadan tüp bebek deneyeceğim doktor ameliyat olursan yumurtalık rezervin azlır dedi şu an geçici menopoz iğnesine başlasdım daha sonra tüp bebeğe başlayacağım aşılama zaman kaybı ve kullanılan ilaçlar kisti büyütüyor hangi şehirdesin tüp bebek bölümünde endometriosisi olanlar diye topik var oraya yaz birde diğer arkadaşlarda fikir verecektir
Canım ünlü bi prof. dr gittim dün oda ameliyat dedi yine bu iğne küçültüyomu peki
Özel mesaj gönderdim geldi mi telefondan girdiğim için çok geniş yazamadim
Gördüm canım bende sana yazdım
Bundan bir önceki sayfadaki 128 de erfu arkadaşın mesajını okudun mu bana uygulanan yöntemin aynısıi istanbuldaysan onun yazdığı doktorada bir git bakalım
okumuştum bide sen söyleyince bidaha okudum doktora mail attım hatta durumumu anlattım . Ama benim pek umudum yok herkesin bi doktor mucizesi oluyo benim hangi doktor olur acaba mucizem diye dolanıyorum bütün doktorları hepside aynı şeyi söylüyor.
Umutsuz olma aynı durumda olupta tüp bebek olsada hamile kalan çok kişi var normal yola kalanları bile okuyoruz maili ne zaman attın istanbuldaysan bir git görüş içine sinerse öyle başlarsın istanbulda değilde başka şehirdeysen ankara ya gidebileceksen benim gittiğim doktorada bir görün internet hastalarından muayene ücreti almıyorlar şu an kistin daha fazla büyümemesi için doğum kontrol hap falan kullanıyormusun ben hiç kullanmadım ama formlarda okuduğuma göre visane diye bir hap varmış çikolata kistini küçültüyormuş bir araştır istersen doğru doktoru bulup tedaviye geçene kadar kullanırsın
Canım ben istanbulda yaşıyorum bayramdan sonra ya kaldı artık. Benim yumurta rezervim çok düşük olduğu için tüp diyolar direk kistlerde artık büyüdüğü için ilaç vermiyolar .4,5 CM ALTINA İLAÇ VERİYOLAR . ÇÜNKÜ VERDİKLERİ HER İLAÇ YUMURTALARI ÖLDÜRÜYO BENDE YUMURTA KALMADIKİ ARTIK :)
Kızlar hepinize geçmiş olsun öncelikle allah hepimize birgün bebek verecek .... Benim derdim de çikolata kisti 11 ay önce ameliyat oldum laparoskopi ile aşılama oldu . Ama şuan tekrar etti 4,5 cm oldu yeniden tüp bebek istiyorum geç kaldım , yeniden ameliyat deniliyo bu boyuttaki kistle tüp bebek olmuyo. kızlar sizin içinizde 2. kez ameliyat olan var mı , her ameliyat yumurta rezervini azaltıyo ki zaten benim amh değerim 0,5 çok düşük ne yapıcam ben?
Merhaba arkadaşlar,
ç.kisti olan herkese acil şifalar diliyorum .Bende yaşadıklarımı paylaşamak istedim.38 yaşındayım,1 yıl 6 aydır evliyim.Hiç korunmadık.ilk 3 ay içinde hamile kalmayınca kontrole gittim.2.5 cm sağda ç.kisti olduğunu öğrendim.üniv.hastanesinde .5 cm küçük olduğu için amaliyat yapmayız dediler.1 yıl doğa hamile kalmayı deneyin dediler .bizde eşimle denedik .olmadı.Geçtiğimiz mayıs ayında özel tüp bebek merkezine gittik.tahliller felan hepsi yapıldı.yumurta rezervim azmış ve birde dr söyledi yaşlıymış.nasıl biliyorlarsa ,iğneler felan dr.%70 ümit verdi.tranfer oldu ama negatif sonuçlandı.maddi imkanlarımızı o zaman çok zorlamıştık.sonra 2 ay soğan kürü yaptım.o zamanlar ağrım azalmıştı.sonra bıraktım.mayıstan beri dr .dahi gitmiyorum.hayatı akışına bıraktım.bende relg döneminde 2 iki gün ağrı olur,ilk günler kahverengi renkte gelir.
çocuk denemelerini bıraktım.d.k.hapı kullanıyorum.ve bitki çayı içiyorum.civan perçemi,çoban çantası,adaçayı,aslan pençesi,akşamları bir su bardağı.tadı çok güzel değil bal ile tadlandırıp içiyorum.bu çayı içmeye başladığımdan beri karnımdaki ,kasıklarımdaki şişlik indi.bu arada kilom 72 den 69 düştü.ben faydası olduğuna inanıyorum.herşey nasip kısmet arkadaşlar .Birde dua ediyorum.yusuf suresini okuyacam bi arkadaş okumuştu buradaki .hem içimin ferahlaması hemde yer gök dua ile derler.neysa uzun oldu arkadaşlar .k.i.bakın
canım akışa bırakmakla iyi yapmışsın.
Sen duanı et ve gerisini Allah'a bırak.
Endişe ve korku duyma bu konu hakkında.
Sadece iste ve her anını mutlu geçir.
En hayırlı zamanda Allah ol derse olacaktır.
merhaba sende durum nasıl? yasmin kullanıyordun ? bıraktın mı ?neler yaptın .
Yok canım bırakmadım ben Yasmini.
1,5 ay önce doktora gittim. 3 cm civarı iki kistim vardı sağsa ve solda...
Şuanda bu kistler 1 cm civarındalarmış.
Kaybolmak üzereler inşallah.
Hep olumlu düşünmeli ve sıkıntı yapmamalıyız canım.
Çünkü stres tetikliyor onları.
inşallah hiç bişeyin kalmaz , benim en son doktora gittiğimde (1 Yıl olmuştur.) 2,5 cm di.şimdi ne alemde bilmiyorum.bu ay bende yasmin kullanıyorum.birde bitki çayı ,herşeyin ilacı en güzeli zaman
Canım sakın ameliyat olma benim sağ tarafta 6 sol tarafta 4 cm çikolata kistim var amh 4.8 olmasına rağmen ameliyat olmadan tüp bebek deneyeceğim doktor ameliyat olursan yumurtalık rezervin azlır dedi şu an geçici menopoz iğnesine başlasdım daha sonra tüp bebeğe başlayacağım aşılama zaman kaybı ve kullanılan ilaçlar kisti büyütüyor hangi şehirdesin tüp bebek bölümünde endometriosisi olanlar diye topik var oraya yaz birde diğer arkadaşlarda fikir verecektir
Arkadaşım ne yaptın karar verdin mi kistin büyük değilmiş bence ameliyat olmadan tüp bebeğe geç bu şekilde hamile kalanlar çoğunlukta bende aynı durumdayım Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?