Çikolata kisti (Endometriosis) Sebebiyle Hamile kalamayanlarn paylam alan

inceledim gurubu 165 kişi var ama kapalı maddi çıkar için yapılan bir kandırmaca gibi geldi bana ilim bilim çare bulamazken vandan bir kişinini bulması kafa kurcalayıcı

telefon numarası var bi konuş istersen netten buldum macun yapıyormuşsunnuz de bak bakalım ne diyor inkar ediyor vallahi billahi

telefon numarası var bi konuş istersen netten buldum macun yapıyormuşsunnuz de bak bakalım ne diyor inkar ediyor vallahi billahi

Gruba dahil olmadığımdan dolayı numara göremedim insanların acziyetinden faydalanıp para kazanmak çok çirkin bu hastalık maddi manevi yıpratıcı zaten Allah şifamızı versin

Gruba dahil olmadığımdan dolayı numara göremedim insanların acziyetinden faydalanıp para kazanmak çok çirkin bu hastalık maddi manevi yıpratıcı zaten Allah şifamızı versin
telefon numarası varki burda yazdım galiba diğer sayfada var ben bi fayda görmüş olsaydım kullanın derdim
neden sizlere engel olayımki inş. en kısa zamanda fayda görürüz

pardon kızlar 192 sayfaya bakın demişrtim yazmamışım
skyline

user-offline.png
Gül
heart.png
heart.png

Giriş tarihiOct 2011Mesajlar823
[h=2]
icon1.png
[/h]
Macundan tam 4 ay kullandım küçültmedi aksine büyüttü ve toplamda 1000 tl ödedim
Üstelik ugur bey senin kist küçük iki aylık işi var demişti
Yakında pazarlayackmış madem iyi yararlı pazarlasın herkes faydalansın ben inanmıyorum

Benım kistim de küçüktü 2,5 3 cm di kistle normal yoldan
hamile de kaldım ma bebek yaşamadı kürtaj oldum

Murat sönmezere ameliyat olamayı düşünen arkadaşım eger tüpten önce alalım diyorsa mutlaka aldır çünkü ilaçlar etkiliyor
Gönül ister ki her tüp tedavisi oluölu olsun ama olmayınca kist birden büyüyor negatif sonuc ve kocaman olmuş bir kist kalıyor geriye
Doktoruna güven doğru olanı yapacaktır
Bu kist kendi j
Haline bırakılabilecek basit bir rahim kisti değil çünkü takip gerekiyor sagdan soldan su
hamile kalmış aldırmamış şu aldırmış yumurtası tükenmiş diye düşünmemek gerek bence herkesin bünyesi farklı bende 2 sene sesssizce durdu hiç büyümedi tüp tedavimde de büyümedi ama ilaçlar etkiledi apse yaptı küçük oldugu için doktorum da sasırdı bu boyutta bir kistten beklenmeyecek bir apse dedi
11 cmle
hamile kalan yok mu var ama bunlar herkesin basına gelmiyor kendı saglıgımızı tehkileye atmamalıyız doğru bir karar verir herkes umarım . Keske ilaçlarla tedavi edilebilse ameliyata gerek kalmasa ..

Düzenleyen: skyline Düzenleme Tarihi : 13-01-2013 Düzenleme Saati :14:21
linknide atıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/230583-endometriosis-cikolata-kisti-192.html

kızlar ne kadar çok tartışma olmuş bu konu hakkında.

benım kistimin transferden sonra birden atak yapması ve iltihaba cevirmesini de ben baska türlü açıklayamıyorum, böyle bir macun üretiliyor amdem, bu bir kavanozda mı gelir? bunun bir etiketi olmaz mı, içindekileri yazan, bunun ne zararı ver, macun geliyor içinde ne oldugunu thamin ederek yiyorsun ve azıcık bir macun 250 TL, insaf gercekten.

bana da yakında ticaretinin yasal olarak yapılacagı söylenmişti yaklaşık 8-9 ay önce, sanırım henüz olmadı.
ben 4 ay kullandım ve söylendiği şekilde bana nasıl kullan dendıyse ve her seferinde kendisi benı baska doktora git diye yönelndirdi, her doktor haliyle başka ölçüyor, her doktorun ustalığı farklı ben neden sürekli güvendiğim doktoruma ölçüme gitmeyeyeim, nedne yanlış ölçsün?
bir dra gidiyorsun 2,5 ölçüyor bi,r,ine gidiyorsun 2, 3 ölçüyor bu mudur küçülme?
bilemiyorum herkesin doğrusu yanlışı kendine, ben bu macunu kullandıgım iki ay çok dr gezdm sırf ölçüm için ve bana denilen kistin oldugunu hiç söyleme bakalım bulacaklar mı? inaf neden bulamasın ? eşime çok sacma geldiği için diğer kullandıgım ıkı ayda kendı prfo. doktoruma açık açık söyledim ve bana iki ay boyunca kist büyüyor dedi. gercekten de teyit etmek için başka bir prof. dr gittim ve kistim inanırmısınız ameliyata girdiğimde 6 cm kadar şişmişti içi apse dolu.

2.5 cm olan kistim ve onunla hamile kalabildiğim kist, 6 cm oldu ameliyata girdim. eğer bunda o macunun etkisi var ise önce allaha havale ediyorum, macunu kullanma kararı bana ait oldugu için de dava açmayı düşünmedim, ben de avukatım bu arada.

fayda görenlerin olduğuna da inanmak istiyorum yoksa bu kadar büyük bir umut tacirliği yapıldığına inanmak istemiyorum.

ama madem gercekten faydalı ve eşim bunu hep dedi, öyleyse neden bır baharatcıda bır aktarda bıtkısel ürünleri satan bır eczanede yok bu ürün? her zaman gizlilik içindeki olaydan korkmak lazım.

neyse,,, konuya ilişkin arastırmalarım devam ediyor en azından ne yedim ne yuttum onu bilmek istiyorum.

bence önce tedavi, tedavi tedavi...

benden 300tl aldı beniimde amacım burda bu kistle uğraşan bir sürü arkadaş var onlara yol göstermek hata yapmasınlar benden ult.görüntüsü istedi göndermem için gidip doktorumdan aldım güya gönderecektim istemedi bile
hiç unutmam bi pazar günüydü doktorum nöbetçiydi o gün gidip bakarım demiştim araştırmacı gibi hafta sonu jinekolog çalışmaz falan filan
eşime demiş karınız ekmeğimle oynuyo bu kadınlar kulubünde 4 beş kişi daha var onlarda gelir inş.10 ay kullanıp etki etmeyip kisti büyüyen var
amacım da şu adamı kötülemek veya bende etki etmedi diye çamur atmak değil kandırılmak ilk baştaki gibi konuşup güven veren adam ürünü verdikten sonra nasıl berbat yalancı olduğu neyse okuyaanlar umarım bunlar aydınlanır

kızlar ne kadar çok tartışma olmuş bu konu hakkında.

benım kistimin transferden sonra birden atak yapması ve iltihaba cevirmesini de ben baska türlü açıklayamıyorum, böyle bir macun üretiliyor amdem, bu bir kavanozda mı gelir? bunun bir etiketi olmaz mı, içindekileri yazan, bunun ne zararı ver, macun geliyor içinde ne oldugunu thamin ederek yiyorsun ve azıcık bir macun 250 TL, insaf gercekten.

bana da yakında ticaretinin yasal olarak yapılacagı söylenmişti yaklaşık 8-9 ay önce, sanırım henüz olmadı.
ben 4 ay kullandım ve söylendiği şekilde bana nasıl kullan dendıyse ve her seferinde kendisi benı baska doktora git diye yönelndirdi, her doktor haliyle başka ölçüyor, her doktorun ustalığı farklı ben neden sürekli güvendiğim doktoruma ölçüme gitmeyeyeim, nedne yanlış ölçsün?
bir dra gidiyorsun 2,5 ölçüyor bi,r,ine gidiyorsun 2, 3 ölçüyor bu mudur küçülme?
bilemiyorum herkesin doğrusu yanlışı kendine, ben bu macunu kullandıgım iki ay çok dr gezdm sırf ölçüm için ve bana denilen kistin oldugunu hiç söyleme bakalım bulacaklar mı? inaf neden bulamasın ? eşime çok sacma geldiği için diğer kullandıgım ıkı ayda kendı prfo. doktoruma açık açık söyledim ve bana iki ay boyunca kist büyüyor dedi. gercekten de teyit etmek için başka bir prof. dr gittim ve kistim inanırmısınız ameliyata girdiğimde 6 cm kadar şişmişti içi apse dolu.

2.5 cm olan kistim ve onunla hamile kalabildiğim kist, 6 cm oldu ameliyata girdim. eğer bunda o macunun etkisi var ise önce allaha havale ediyorum, macunu kullanma kararı bana ait oldugu için de dava açmayı düşünmedim, ben de avukatım bu arada.

fayda görenlerin olduğuna da inanmak istiyorum yoksa bu kadar büyük bir umut tacirliği yapıldığına inanmak istemiyorum.

ama madem gercekten faydalı ve eşim bunu hep dedi, öyleyse neden bır baharatcıda bır aktarda bıtkısel ürünleri satan bır eczanede yok bu ürün? her zaman gizlilik içindeki olaydan korkmak lazım.

neyse,,, konuya ilişkin arastırmalarım devam ediyor en azından ne yedim ne yuttum onu bilmek istiyorum.

bence önce tedavi, tedavi tedavi...
ben içindeki şeyleri tahmin edebiliyorum bal ve bol bol karabiber var son kavanozda karabiberi daha çok koymuştu etki etmedi diye dozunu fazlalaştırdı iyi fikir bende kavanozun yarısı var duruyor yani ben bi aktarcılara gidip baktıracam karabiber dışında başka birşey varmı

şimdi bukadar konuya amaaaaannn deyip bişey yazmasam korktu gitti diceksiniz ben depremden önce tesis kurdu diye biliyorum ama benim kullanmam3 yıl önceydi aynen yazısız kavanozda geliyordu sonra gurupdaki paylaşımlardan anlıyordumki tesis kurulduktan sonra kağıtlı bakanlık onaylıymış sonra erciş depreminde yıkıldı tesis ve tekrr kavanoz seklinde gidiyormuş ben bizzat almadım o şekilde ama grupda uğur bey paylaşıyordu kapalı grup olmasının nedeni ben dahil millet böle bişeyi herkes okursa burada bişey paylaşamıyoruz diyorlar çünkü herkes kendi facesiyle giriyor özgürce yazamıyoruz bilgi veremiyoruz diye ben bilmem ben fayda gördüm tadında zencefil falan hissediliyordu zencefilin yakıcı tadı vardı ben kendi kendime düşününce böyle bişey yapsaydım içindekileri söylemezdim diye düşünüyorum çünkü herkes yapar buadam nasl para kazanıcak ozaman telefonda inkar etmesinin sebebide belki fayda görmeyenler rahatsız etmişlerdir

Arkadaşlar bende çikolata kisti yüzünden iki kez ameliyat geçirdim ama kistlerim sürekli tekrarladı hangi dr gittiysem hep tüp bebek ile çocuk sahibi olabileceğimi normal yollarla imkansız gibi birşey dediler. Hatta ikinci ameliyatımda sağ yumurtalığımın 4/3 alındı artık ümidim kalmamıştı ve bebek olayını kafamdan sildim. 3 yıldır korunmamamıza rağmen bugün o sevinç haberi aldım ve çok mutluyum. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma bu duyguyu tattırsın ümidinizi hiç bir zaman kaybetmeyin kafanızdaki tüm olumsuz düşünceleri silin ve pozitif düşünün gerçekten sonu çok güzel oluyr :34:

Arkadaşlar bende çikolata kisti yüzünden iki kez ameliyat geçirdim ama kistlerim sürekli tekrarladı hangi dr gittiysem hep tüp bebek ile çocuk sahibi olabileceğimi normal yollarla imkansız gibi birşey dediler. Hatta ikinci ameliyatımda sağ yumurtalığımın 4/3 alındı artık ümidim kalmamıştı ve bebek olayını kafamdan sildim. 3 yıldır korunmamamıza rağmen bugün o sevinç haberi aldım ve çok mutluyum. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma bu duyguyu tattırsın ümidinizi hiç bir zaman kaybetmeyin kafanızdaki tüm olumsuz düşünceleri silin ve pozitif düşünün gerçekten sonu çok güzel oluyr :34:

hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim hayırlı, sağlıklı etsin yavrunu.
doğal yolla mı kaldın ben anlayamadım? ben de gün sayıyorum doğum için artık :)

hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim hayırlı, sağlıklı etsin yavrunu.
doğal yolla mı kaldın ben anlayamadım? ben de gün sayıyorum doğum için artık :)

Teşekkür ederim arkadaşım, rabbim seni de evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Doğal yollarla hamile kaldım hiç ümidim yoktu ama hep dua ettim tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım ameliyatlardan sonra iğneden bile korkar hale gelmiştm çok şükür rabim dualarımı kabul etti rabbim isteyen herkese nasip etsn inş.

inan o kadar sevindim ki gözlerim doldu okurken hikayen benim gibi bende 2 ameliyat geçirdim tüp bebek diyolar 2.5 senedir evliyim tık yok ameliyatlar beni korkak etti usg bile çektiremiyorum işallah rabbim böyle bi mucizeyi bana da yaşatır. bebişi de sana da maşallah:) nazar değmesin

Son düzenleme:
inan o kadar sevindim ki gözlerim doldu okurken hikayen benim gibi bende 2 ameliyat geçirdim tüp bebek diyolar 2.5 senedir evliyim tık yok ameliyatlar beni korkak etti usg bile çektiremiyorum işallah rabbim böyle bi mucizeyi bana da yaşatır. bebişi de sana da maşallah:) nazar değmesin

kızlar öyle kolay kolay meliyat olmayın derim ben. bende tekrarlarsa ameliyat olmayacağım. ben 1 yıl bekledim ameliyat olmuştum bekarken. evlendikten sonra doktora gttiim ameliyat yumurta rezervlerini azlatıyormuş . şimdi bir taraf iyi diğer tarafta yumurta rezervi azalmış. çok amaçok üzüldüm. bekledik bebekte olmadı yalnız benim eşimdede morfoloji sorunudvardı.
dolayısıyla biz de 1 yıl dolar dolmaz tüp bebek yaptık. ameliyat olmayan taraftan 8 diğer tarafan 2 yumurta aldılar. sonuç pozitif.bu iş iççin öyle yıllarca beklemeyin derim ben bir anönce hamile kalın allahın izinile. hem hamilelik dönemi kistleri küçültüyormuş.

kızlar öyle kolay kolay meliyat olmayın derim ben. bende tekrarlarsa ameliyat olmayacağım. ben 1 yıl bekledim ameliyat olmuştum bekarken. evlendikten sonra doktora gttiim ameliyat yumurta rezervlerini azlatıyormuş . şimdi bir taraf iyi diğer tarafta yumurta rezervi azalmış. çok amaçok üzüldüm. bekledik bebekte olmadı yalnız benim eşimdede morfoloji sorunudvardı.
dolayısıyla biz de 1 yıl dolar dolmaz tüp bebek yaptık. ameliyat olmayan taraftan 8 diğer tarafan 2 yumurta aldılar. sonuç pozitif.bu iş iççin öyle yıllarca beklemeyin derim ben bir anönce hamile kalın allahın izinile. hem hamilelik dönemi kistleri küçültüyormuş.
evet ameliyat çok zarar veriyormuş ama kist çok büyükse o da yumurtalık rezervine zarar veriyormuş yani zor bi hastalık ilacı da yok ne yapacağımızı bilemiyoruz allah yardımcımız olsun.bana da tüp bebek dediler ama şu an psikolojim çok bozuk bi türlü başlayamıyorum cesaretim az. bu arada seni tebrik ederim:)maşallah allah kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar Merhaba, sağ ve solda olmak üzere toplamda 10 cm ç.kistim var. Önceleri çok çok çok şiddetli ağrılarım olmasına rağmen (3 tane arka arkaya apranax alıyordum geçmiyordu.) son 5 aydır ağrılarım yok denecek kadar az. Bu durumu yaşayan var mı aranızda. Menepoza falan mı giriyorum yoksa :( daha erken sayılır yaa.... Benim gibi olan arkadaşlar varsa eğer bana yardımcı olabilriler mi acaba. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar Merhaba, uzun zamandır kendi kendime düşünüyordum, ama buraya yazmak şimdi geldi aklıma, acaba sülük tedavisi bizim ç.kistimize bir çözüm olur mu? Bunu yaptıran arkadaşlar var mı. Ben geçenlerde Ankarada bir yeri aradım, öyle hastalarımız var dediler. (zaten nereyi ararsam evet sizin gibi hastalar geliyor diyorlar.) 10 günlük bir seans oluyormuş, ama yaklaşık 2500 TL civarında bir ücreti var. yol ücreti falan hariç. Nasıl arkadaşlar. Bunu yaptıran var mı aranızda... SELAM, ŞİFA VE HAYIRLI EVLAT İNŞALLAH.

Arkadaşlar Merhaba, uzun zamandır kendi kendime düşünüyordum, ama buraya yazmak şimdi geldi aklıma, acaba sülük tedavisi bizim ç.kistimize bir çözüm olur mu? Bunu yaptıran arkadaşlar var mı. Ben geçenlerde Ankarada bir yeri aradım, öyle hastalarımız var dediler. (zaten nereyi ararsam evet sizin gibi hastalar geliyor diyorlar.) 10 günlük bir seans oluyormuş, ama yaklaşık 2500 TL civarında bir ücreti var. yol ücreti falan hariç. Nasıl arkadaşlar. Bunu yaptıran var mı aranızda... SELAM, ŞİFA VE HAYIRLI EVLAT İNŞALLAH.

Arkadaşlar bu konuda hiç bilgisi olan yok mu?

Merhabalar, ben de hikayemi paylaşmak istiyorum. 14 yıldır çikolata kistimle birlikte yaşıyorduk:)) evlenip, anne olmak isteyene kadar bir sorunum yoktu. 4 kez tüp bebek denedim, hepsinde de sonuç malasef negatifti. Hem bedenen, hem ruhen hem de madden çok yıpranmıştım. Ameliyat olmaya ve bir de öyle denemeye karar verdim. İstanbul'da yaşamama rağmen, araştırmalarım sonucu, Prof.Dr. Murat Sönmezer'in buldum. Eşimle Ankara'nın yollarına düştük. Kendisi yeni bir yöntem bulmuş ve bu yöntemle yumurtalık rezervlerinin azalmadığını kanıtlamış. Kendisi muhteşem bir insan, güleryüzlü, insanın içini ısıtan, güven veren, umut veren harika bir insan. Ameliyattın 3.ayında hamile kaldım. Şimdi 11 haftalık oldu. Hem mutlu, hem şaşkın, hem mide sorunlarıyla uğraşıyorum. Bilseydim inanın daha önce amileyat olur, 4kez tüp bebek deneyip, o kadar üzülmezdim.
ikolata kistiyle annelik bitmeyecek - Hrriyet SALIK -YAAM

Merhaba kizlar.

Bugün kurstan arkadaslarimla bulustukta bir abla rica etti bende arastirayim dedim.

32 yasinda iki düsük yapmis bir abla var.
En son yaptigi tahliller hep temiz cikmis.

Sadece cikolata kisti varmis.
Doktor ameliyat yaparsak tekrar olusabilir tavsiye etimyorum demis.

Cikolata kistini baska nasil tedavi edilebilir?
Deneyimlerinizle yardimci olursaniz cok cok sevinirm.

Merhabalar, ben de hikayemi paylaşmak istiyorum. 14 yıldır çikolata kistimle birlikte yaşıyorduk:)) evlenip, anne olmak isteyene kadar bir sorunum yoktu. 4 kez tüp bebek denedim, hepsinde de sonuç malasef negatifti. Hem bedenen, hem ruhen hem de madden çok yıpranmıştım. Ameliyat olmaya ve bir de öyle denemeye karar verdim. İstanbul'da yaşamama rağmen, araştırmalarım sonucu, Prof.Dr. Murat Sönmezer'in buldum. Eşimle Ankara'nın yollarına düştük. Kendisi yeni bir yöntem bulmuş ve bu yöntemle yumurtalık rezervlerinin azalmadığını kanıtlamış. Kendisi muhteşem bir insan, güleryüzlü, insanın içini ısıtan, güven veren, umut veren harika bir insan. Ameliyattın 3.ayında hamile kaldım. Şimdi 11 haftalık oldu. Hem mutlu, hem şaşkın, hem mide sorunlarıyla uğraşıyorum. Bilseydim inanın daha önce amileyat olur, 4kez tüp bebek deneyip, o kadar üzülmezdim.
ikolata kistiyle annelik bitmeyecek - Hrriyet SALIK -YAAM

Merhaba canım, geçenlerde o doktora ben de gittim. Benim yumurtalık rezervim de düşük. (0 ,85) o yüzden ameliyat olmak istemedim. Ben de iki kez tüp bebek denedim. ama negatif, doktor beni menopoza sokmuştu o yüzden rezervim azaldı. Şimdi çok kararsızım ameliyat konusunda. Senin ameliyatını nerde yaptı. bir de fiyatı ne kadar. 7 yıllık evliyim o kadar çok bebek sahibi olmak istiyoruz ki. inşallah biz de birgün o duyguyu tadarız. Allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin. dua ile.

Back