kızlar ne kadar çok tartışma olmuş bu konu hakkında.
benım kistimin transferden sonra birden atak yapması ve iltihaba cevirmesini de ben baska türlü açıklayamıyorum, böyle bir macun üretiliyor amdem, bu bir kavanozda mı gelir? bunun bir etiketi olmaz mı, içindekileri yazan, bunun ne zararı ver, macun geliyor içinde ne oldugunu thamin ederek yiyorsun ve azıcık bir macun 250 TL, insaf gercekten.
bana da yakında ticaretinin yasal olarak yapılacagı söylenmişti yaklaşık 8-9 ay önce, sanırım henüz olmadı.
ben 4 ay kullandım ve söylendiği şekilde bana nasıl kullan dendıyse ve her seferinde kendisi benı baska doktora git diye yönelndirdi, her doktor haliyle başka ölçüyor, her doktorun ustalığı farklı ben neden sürekli güvendiğim doktoruma ölçüme gitmeyeyeim, nedne yanlış ölçsün?
bir dra gidiyorsun 2,5 ölçüyor bi,r,ine gidiyorsun 2, 3 ölçüyor bu mudur küçülme?
bilemiyorum herkesin doğrusu yanlışı kendine, ben bu macunu kullandıgım iki ay çok dr gezdm sırf ölçüm için ve bana denilen kistin oldugunu hiç söyleme bakalım bulacaklar mı? inaf neden bulamasın ? eşime çok sacma geldiği için diğer kullandıgım ıkı ayda kendı prfo. doktoruma açık açık söyledim ve bana iki ay boyunca kist büyüyor dedi. gercekten de teyit etmek için başka bir prof. dr gittim ve kistim inanırmısınız ameliyata girdiğimde 6 cm kadar şişmişti içi apse dolu.
2.5 cm olan kistim ve onunla hamile kalabildiğim kist, 6 cm oldu ameliyata girdim. eğer bunda o macunun etkisi var ise önce allaha havale ediyorum, macunu kullanma kararı bana ait oldugu için de dava açmayı düşünmedim, ben de avukatım bu arada.
fayda görenlerin olduğuna da inanmak istiyorum yoksa bu kadar büyük bir umut tacirliği yapıldığına inanmak istemiyorum.
ama madem gercekten faydalı ve eşim bunu hep dedi, öyleyse neden bır baharatcıda bır aktarda bıtkısel ürünleri satan bır eczanede yok bu ürün? her zaman gizlilik içindeki olaydan korkmak lazım.
neyse,,, konuya ilişkin arastırmalarım devam ediyor en azından ne yedim ne yuttum onu bilmek istiyorum.
bence önce tedavi, tedavi tedavi...