Merhaba arkadaşlar,
ç.kisti olan herkese acil şifalar diliyorum .Bende yaşadıklarımı paylaşamak istedim.38 yaşındayım,1 yıl 6 aydır evliyim.Hiç korunmadık.ilk 3 ay içinde hamile kalmayınca kontrole gittim.2.5 cm sağda ç.kisti olduğunu öğrendim.üniv.hastanesinde .5 cm küçük olduğu için amaliyat yapmayız dediler.1 yıl doğa hamile kalmayı deneyin dediler .bizde eşimle denedik .olmadı.Geçtiğimiz mayıs ayında özel tüp bebek merkezine gittik.tahliller felan hepsi yapıldı.yumurta rezervim azmış ve birde dr söyledi yaşlıymış.nasıl biliyorlarsa ,iğneler felan dr.%70 ümit verdi.tranfer oldu ama negatif sonuçlandı.maddi imkanlarımızı o zaman çok zorlamıştık.sonra 2 ay soğan kürü yaptım.o zamanlar ağrım azalmıştı.sonra bıraktım.mayıstan beri dr .dahi gitmiyorum.hayatı akışına bıraktım.bende relg döneminde 2 iki gün ağrı olur,ilk günler kahverengi renkte gelir.
çocuk denemelerini bıraktım.d.k.hapı kullanıyorum.ve bitki çayı içiyorum.civan perçemi,çoban çantası,adaçayı,aslan pençesi,akşamları bir su bardağı.tadı çok güzel değil bal ile tadlandırıp içiyorum.bu çayı içmeye başladığımdan beri karnımdaki ,kasıklarımdaki şişlik indi.bu arada kilom 72 den 69 düştü.ben faydası olduğuna inanıyorum.herşey nasip kısmet arkadaşlar .Birde dua ediyorum.yusuf suresini okuyacam bi arkadaş okumuştu buradaki .hem içimin ferahlaması hemde yer gök dua ile derler.neysa uzun oldu arkadaşlar .k.i.bakın