- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
-
Evet cnm onu biliyorum .inan herseyi arastirdim .ama karışık ya azdır içinde .herhalde o kadardan bişey olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca ısırgan otu yaprağı çayı kullanıyorum .onu da ibrahim saracoglu östrojen düşürüyor demiş .ama başka yerde bununla ilgili yazı yok.Kumral-ada .!.:Canım adaçayı östrojen içeren bir bitki diye biliyorum . Kıstler de östrojen fazlalığı iyi değil bir araştır istersen
Canim ben ameliyat olmak zorunda kaldımEvet cnm onu biliyorum .inan herseyi arastirdim .ama karışık ya azdır içinde .herhalde o kadardan bişey olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca ısırgan otu yaprağı çayı kullanıyorum .onu da ibrahim saracoglu östrojen düşürüyor demiş .ama başka yerde bununla ilgili yazı yok.
sen napiosun cnm .sanırım karbonat forumunda varsın
sen denedinmi neler yaptin
Normalde 30 35 günde bir adet oluyordum onu kullandıktan sonra 28 günde bir olmaya basladm ama amlytta oldm ben onun etkiside olabilir cnm hayt tohumunu ezdim biraz suda kaynatip ictim cnm sabh akşamB bebegim-gel cnm hayıt kullandım demişsin .iyi geldimi nasıl kullandin
Canm benm eşimin de morfoloji %2 ama doktr norml demişti ben guvenemedim başka bi doktra dha göstercen bu hafta randevu aldmCanim ben ameliyat olmak zorunda kaldımben karışım yapamam şu anda çünkü rahim inceliği sorunu var nolur nolmaz . Karbonat alıp icecm ama faydası olacağıni düşünüyorum . Benim eşimde de morfoloji % 1 bizim biraz zor görünüyor ama Allah büyük
Cnm benim eşimin de 2 ve degismio.ve bi çok dr gördü normal diolar .yani bu değerle çocuk olur diyolar ama tabi belki biraz geç olabilir .Hayırlısıbebegim-gel 48939973 .!.:Canm benm eşimin de morfoloji %2 ama doktr norml demişti ben guvenemedim başka bi doktra dha göstercen bu hafta randevu aldm
İnşallah olur ama ben bu sene hamile k alamazsam tedavi görmeyi düşünüyorum cnm Rabbim hayrlsini versin biz elimizden geleni yapiyrzCnm benim eşimin de 2 ve degismio.ve bi çok dr gördü normal diolar .yani bu değerle çocuk olur diyolar ama tabi belki biraz geç olabilir .Hayırlısı
Biz bikaç yerde test yaptırdık hep %1 ve en çok da baş anomalisi. Hareket de de sıkıntı var bizimCanm benm eşimin de morfoloji %2 ama doktr norml demişti ben guvenemedim başka bi doktra dha göstercen bu hafta randevu aldm
Şimdi baktım teste normal morfoloji %2 baş anomalisi %97 boyun anomalisi %1 yaziyo hareket nerde yaziyo bulamadmBiz bikaç yerde test yaptırdık hep %1 ve en çok da baş anomalisi. Hareket de de sıkıntı var bizim
Aynı kagitta yazar canım hareket de .Şimdi baktım teste normal morfoloji %2 baş anomalisi %97 boyun anomalisi %1 yaziyo hareket nerde yaziyo bulamadm
Hareket diye yazmıyor başka bişey olarak yaziyo dur belkiAynı kagitta yazar canım hareket de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?