Çikolata kisti - civanperçemi -aslan pençesi -hayıt tohumu ile hamile kalanlar

gurbetgurbetgurbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
373
67
48
Bolu
Kızlar slm.uzun araştırmalar içerisindeyim
lütfen uygulayan ve yararını görenler yazsinlar.
çikolata kisti +düşük amh+yüksek estradiol +yüksek fsh
bunları yaşayan bilir.bu otlarla hamile kalan birçok kişi var.kimler neyi nasıl kullandı lütfen tecrübelerinizi paylaşın

Hamile kalanların yaptıkları soyle;
1- günde 2 kez hayıt tohumu +aslanpençesi +civanperçemi karıştırarak içmiş - Hamile
2- 15 gün soğan suyu +15 gün aslanpençesi +10 gün sogan+15 gün civanpercemi sıralamasıyla-Hamile
3- 15 gün soğan +1 ay aslanpençesi +10 gün soğan +civanperçemi ne gececekken -hamile
4- aslanpençesi +civanperçemi +hayıt tohumu kkarıştırarak adet bitiminden 2 gün sonra içmiş -hamile
5- birde ısırgan otu tohumu balla karistirip yemiş - hamile (bunu denedim yumurta akıntısı olmuyordu .Bunun sayesinde yumurta akıntım oluyo. Bence ise yarıyor )
6- karbonatli su icip omega gibi vitamin takviyesi alıp hamile kalan da çok (bu maddeyi ben denedim olmadi )
Simdi bi çay karışımı aldım .aktar 3 ayda kistleri temizler diyor .çayın içeriği :
Civanperçemi
aslanpençesi
hayıt tohumu
Melissa
kirkkilit otu
lavanta çiçeği
adaçayı
ayrıca elma sirkeli civanperçemi solüsyon verdi
kullanmaya başladım.
Bunun dışında ısırgan yaprağı aldım. Ne varsa bitkilerde var .bakalım sonuç ne olucak .gerçi bana drlar tüp bebek ten başka şans yok diolar .onu da denedim yumurta kalitesiz iptal oldu.kizlar yardımlarınızı bekliyorum

Canım adaçayı östrojen içeren bir bitki diye biliyorum . Kıstler de östrojen fazlalığı iyi değil bir araştır istersen

Kumral-ada .!.:
Canım adaçayı östrojen içeren bir bitki diye biliyorum . Kıstler de östrojen fazlalığı iyi değil bir araştır istersen
Evet cnm onu biliyorum .inan herseyi arastirdim .ama karışık ya azdır içinde .herhalde o kadardan bişey olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca ısırgan otu yaprağı çayı kullanıyorum .onu da ibrahim saracoglu östrojen düşürüyor demiş .ama başka yerde bununla ilgili yazı yok.
sen napiosun cnm .sanırım karbonat forumunda varsın
sen denedinmi neler yaptin

Canim ben ameliyat olmak zorunda kaldım ben karışım yapamam şu anda çünkü rahim inceliği sorunu var nolur nolmaz . Karbonat alıp icecm ama faydası olacağıni düşünüyorum . Benim eşimde de morfoloji % 1 bizim biraz zor görünüyor ama Allah büyük

OTE="Kumral-ada, post: 48939188, member: 645117"]Canim ben ameliyat olmak zorunda ben karışım yapamam şu anda çünkü rahim inceliği sorunu var nolur nolmaz . Karbonat alıp icecm ama faydası olacağıni düşünüyorum . Benim eşimde de morfoloji % 1 bizim biraz zor görünüyor ama Allah büyük[/QUOTE]
Cok Gecmis olsun cnm. Allah tan umidini kesme lutfen .morfoljiye havuc suyu diyolar .çikolata kisti mi var sendede

Canm benm eşimin de morfoloji %2 ama doktr norml demişti ben guvenemedim başka bi doktra dha göstercen bu hafta randevu aldm

bebegim-gel 48939973 .!.:
Canm benm eşimin de morfoloji %2 ama doktr norml demişti ben guvenemedim başka bi doktra dha göstercen bu hafta randevu aldm
Cnm benim eşimin de 2 ve degismio.ve bi çok dr gördü normal diolar .yani bu değerle çocuk olur diyolar ama tabi belki biraz geç olabilir .Hayırlısı

[QUOl-ada, post: 48940552, member: 645117"]Biz bikaç yerde test yaptırdık hep %1 ve en çok da baş anomalisi. Hareket de de sıkıntı var bizim[/QUOTE]
Cnm morfoliji hiç değişmez .neyse hep o çıkar .sayı hareket ileri vs bunlar değişir .birde lökosit varmi ona bakın o çok önemli yani ıltihap .sperm I çok etkiliyor .ama 1 morfoloji ile hamile kalan var.Allah tan uümit kesilmez

Merhaba arkadaşlar... Suan her yere ama heryere yazmak istiyorum... Bunun sebebi sevincim degil... Birilerine umut olmak icin... Ben 6aylik evliyim... Ilk uc korunduk... Sonra bebek istedik.. Ama bende hic olmayn bir ara kanama ve sonra edet gecikmesi oldu.. Randevu alayim falan derken adet oldum... Bittince gittim ve doktor bana sen hicmi doktora gitmedin 6cm miyomun var ve kistin var dedi ameliyat olmaliymisim... Ne oldugumu anlayamadim... Sonra ben baska buyuk bir hastaneden doktor adi aldim ona gittim bu arada mr cekildi 6cm miyom 7cm kist var... O doktorda hamile kalma ihtimalin %30_%50arasinda dedi ve ameliyat olamazsin yoksa rahmin alinir dedi... Dunyam yikildi aglaya aglaya mahvoldum ve hemen bir ozel hastaneye gittim... Oradaki doktorum hamile kalabilecegimi soyledi ama istersen ameliyat ol kafan rahat olsun dedi bende biraz denemek istiyorum dedim... Pekk sen bilirsin dedi kist icin duphaston verdi... Adetin ikinci gunj gel dedi... Ve iste sok ben adet olmadim hatta ben bu iki doktorada gittigimde 2-3gunluk hamileymiyim... Bu bir ayda ne yaptim biliyormusunuz... Bir sogan suyu birde dua... Elimden geldigi kadar dua... Unutmayin kizlar rabbim ol der ve olur... Allahim hepimize evlat versin hayirli ve saglikli olarak.. InsaAllah siz tez zamanda hamile kalirsiniz bende sorunsuz saglikli bir hamilelik gecirip saglikli ozursuz kusursuz hayirlisiyla bebegime kavusurum... Unutmayin sadece dua...

OTE="Zeynepyekta, post: 48951915, member: 798651"]Merhaba arkadaşlar... Suan her yere ama heryere yazmak istiyorum... Bunun sebebi sevincim degil... Birilerine umut olmak icin... Ben 6aylik evliyim... Ilk uc korunduk... Sonra bebek istedik.. Ama bende hic olmayn bir ara kanama ve sonra edet gecikmesi oldu.. Randevu alayim falan derken adet oldum... Bittince gittim ve doktor bana sen hicmi doktora gitmedin 6cm miyomun var ve kistin var dedi ameliyat olmaliymisim... Ne oldugumu anlayamadim... Sonra ben baska buyuk bir hastaneden doktor adi aldim ona gittim bu arada mr cekildi 6cm miyom 7cm kist var... O doktorda hamile kalma ihtimalin %30_%50arasinda dedi ve ameliyat olamazsin yoksa rahmin alinir dedi... Dunyam yikildi aglaya aglaya mahvoldum ve hemen bir ozel hastaneye gittim... Oradaki doktorum hamile kalabilecegimi soyledi ama istersen ameliyat ol kafan rahat olsun dedi bende biraz denemek istiyorum dedim... Pekk sen bilirsin dedi kist icin duphaston verdi... Adetin ikinci gunj gel dedi... Ve iste sok ben adet olmadim hatta ben bu iki doktorada gittigimde 2-3gunluk hamileymiyim... Bu bir ayda ne yaptim biliyormusunuz... Bir sogan suyu birde dua... Elimden geldigi kadar dua... Unutmayin kizlar rabbim ol der ve olur... Allahim hepimize evlat versin hayirli ve saglikli olarak.. InsaAllah siz tez zamanda hamile kalirsiniz bende sorunsuz saglikli bir hamilelik gecirip saglikli ozursuz kusursuz hayirlisiyla bebegime kavusurum... Unutmayin sadece dua...[/QUOTE]
Cok sevindim cnm .Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah .Tabiki Rabbim ol der ve olur .O na Mana engel yoktur
sadece soğan suyu mu yaptın .ne zaman ne kadar süre yaptın ve ettiğin dualar varmıdır biraz bahsedermisin
inaniyorum ki hepimiz dua ediyoruz etmeliyiz de

arkadaşlar morfoloji değişen bişey biz 4 aayrı yerde test yaptırdık 1.2 ,3,2çıktı.sayınız iyiyse morfolojiyi çok sorun yapmıyo doktorlar.birde proseed plus ı tavsiye ederim....allahım isyeten herkesin kucağını mis kokulu bebişlerde doldursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…