- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
-
Kızlar kimse yokmu ? Çikolata kisti olupta ne kullandınız da hamile kaldınız ? Lütfen tecrübelerinizi paylasır misiniz
internette bisuru konu var ama bu güncel
Kızlar kimse yokmu ? Çikolata kisti olupta ne kullandınız da hamile kaldınız ? Lütfen tecrübelerinizi paylasır misiniz
İnşallah cnm Allah kabul etsin o karışımı aktara mi yaptrdinCivanpervemi aslanpençesi ve hayit tohumu karışımını yaklaşık bende 1 haftadır içiyorum kızlar. Bende de yumurtalık kisti ve çikolata kisti var :/ Ayrıca karbonatli su içiyorum. ve bol bol duâ ediyorum inşallah faydasını görürüm kızlar
Âmin canım Rabbim hepimizin duâlarini kabul etsin inşallah. yok kuzum ben kendim karıştırıp içiyorumİnşallah cnm Allah kabul etsin o karışımı aktara mi yaptrdin
Amin cnm inşallah kuculmustur kistlerin ben amelyt oldum ama tekrarladı ya oyuzden karbonat kullanmaya başlıcam yarın bide soğan suyuna başladım bir an önce tedavi olmam lazmÂmin canım Rabbim hepimizin duâlarini kabul etsin inşallah. yok kuzum ben kendim karıştırıp içiyorum
İnşallah canım. zaten bu kistler sürekli yeniliyormus ne kadar dikkat etsekte malesef oluyor. karbonatı nasıl kullanacaksın canımAmin cnm inşallah kuculmustur kistlerin ben amelyt oldum ama tekrarladı ya oyuzden karbonat kullanmaya başlıcam yarın bide soğan suyuna başladım bir an önce tedavi olmam lazm
Bİ su bardağına yarm çay kaşığı koyup içcem cnm sabh aksamİnşallah canım. zaten bu kistler sürekli yeniliyormus ne kadar dikkat etsekte malesef oluyor. karbonatı nasıl kullanacaksın canım
Hı tmm kuzum bende öyle yapıyorum. İnşallah ikimizede şifa olurBİ su bardağına yarm çay kaşığı koyup içcem cnm sabh aksam
Karbonatli suyu bende içiyorum kuzum inşallah bende faydasını görürüm. 1 hafta falan oldu çok alıştım içmeye. bitki caylarina gelince orda bende muallakta kaldım hayit tohumu içiyorum yumurtlama zamani bırakmam mi gerek içmeyi emin olamadımKızlar karbonat cidden ise yarıyormus. Kızın biriyle konuştum ama bırakınca tekrarliyomus. Ben sürekli icemedim ama suan için civanpercemi -aslanpençesi -coban cantasi karistirip içiyorum. Hatta endometriozis odaklarinada iyi geliomus karbonat kız öyle söyledi .ben bu karışım sayesinde az ağrılı regl geçirdim .Inanarak içiyorum içerken Ya Şafi diyorum. Allah in şifavveren ismi .Tabiki bol dua .Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Bu otları yumurtlama dönemine kadar mı iccez yoksa devam edebilirmiyiz bilmiyorum
Bende yeni basladm karbonat içmeye inş hepimize şifa olur cnm dualrmz kabul olur o otları kullanmadım bi bilgim yok sadce hayt tohumu kullanmıştım bi ara onuda adet olana kadr devam etmiştimKızlar karbonat cidden ise yarıyormus. Kızın biriyle konuştum ama bırakınca tekrarliyomus. Ben sürekli icemedim ama suan için civanpercemi -aslanpençesi -coban cantasi karistirip içiyorum. Hatta endometriozis odaklarinada iyi geliomus karbonat kız öyle söyledi .ben bu karışım sayesinde az ağrılı regl geçirdim .Inanarak içiyorum içerken Ya Şafi diyorum. Allah in şifavveren ismi .Tabiki bol dua .Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Bu otları yumurtlama dönemine kadar mı iccez yoksa devam edebilirmiyiz bilmiyorum
Ya bu kistle kendiliğinden hamile kalanlar buraya yazmıyor bidaha herlde:-(Çikolata kisti olup da hangi bitkisel kürleri nasıl kullandınız ve hamile kaldınız
lütfen tecrübelerinizi paylaşın
o kadar kişi bakmış ama yazan yok !!
Aynen bende yazarım bi hayrlsiyla kalsakBen hamile kalırsam da yazcam .ne yaptıysam ne kullandiysam yazcammmmmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?