- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
-
Merhaba cnm bu bitki karışımını ne kadr kullandn ve faydası oldumu inşallah olmuştur bende aldm ama civanperçemi ve aslan pençesi aldm evdede hayit tohumu vardi karıştırıp içmeye başladm bugnKızlar karbonat cidden ise yarıyormus. Kızın biriyle konuştum ama bırakınca tekrarliyomus. Ben sürekli icemedim ama suan için civanpercemi -aslanpençesi -coban cantasi karistirip içiyorum. Hatta endometriozis odaklarinada iyi geliomus karbonat kız öyle söyledi .ben bu karışım sayesinde az ağrılı regl geçirdim .Inanarak içiyorum içerken Ya Şafi diyorum. Allah in şifavveren ismi .Tabiki bol dua .Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Bu otları yumurtlama dönemine kadar mı iccez yoksa devam edebilirmiyiz bilmiyorum
Kist 5 cm olsa sogan kuru ise yariyormu ben iki hafta ictim bıraktım tekrar devam edicem inscanm soğan kürü sayfasınına bakıcaksın.kistler için soğan kürü yapılıyo...
Kızlar normalde ben 35 ila 40 günde bir adet olurdum. çikolata kistim var. hayit tohumu ve karbonatli su içiyorum. Bu ay adetim 22. günde geldi sizce bu kadar erken olması normal mi acaba hayit tohumundan olabilir mi
Hamile kalanların yaptıkları soyle;
1- günde 2 kez hayıt tohumu +aslanpençesi +civanperçemi karıştırarak içmiş - Hamile
2- 15 gün soğan suyu +15 gün aslanpençesi +10 gün sogan+15 gün civanpercemi sıralamasıyla-Hamile
3- 15 gün soğan +1 ay aslanpençesi +10 gün soğan +civanperçemi ne gececekken -hamile
4- aslanpençesi +civanperçemi +hayıt tohumu kkarıştırarak adet bitiminden 2 gün sonra içmiş -hamile
5- birde ısırgan otu tohumu balla karistirip yemiş - hamile (bunu denedim yumurta akıntısı olmuyordu .Bunun sayesinde yumurta akıntım oluyo. Bence ise yarıyor )
6- karbonatli su icip omega gibi vitamin takviyesi alıp hamile kalan da çok (bu maddeyi ben denedim olmadi )
Simdi bi çay karışımı aldım .aktar 3 ayda kistleri temizler diyor .çayın içeriği :
Civanperçemi
aslanpençesi
hayıt tohumu
Melissa
kirkkilit otu
lavanta çiçeği
adaçayı
ayrıca elma sirkeli civanperçemi solüsyon verdi
kullanmaya başladım.
Bunun dışında ısırgan yaprağı aldım. Ne varsa bitkilerde var .bakalım sonuç ne olucak .gerçi bana drlar tüp bebek ten başka şans yok diolar .onu da denedim yumurta kalitesiz iptal oldu.kizlar yardımlarınızı bekliyorum
ben ameliyattan değil anesteziden çok korkuyorum :)) kaç cm di kistlerin, kaçtaneydi cnmMerhaba. Şahsi fikrim. Çikolata kisti yani endometriozis teşhisiniz net konulmuş ise. Çok ağrılı ve uzun süren adet dönemi yaşıyorsanız. Ve de en önemlisi doktorunuz ameliyat olun diyorsa dinleyin derim. 5 sene çektim. Soğan suyu incir kürü değişik karışımlar denedim. Olmadı gitmediler. Uzun süre gitmeyince de yerleştiler bi güzel. Sonunda oldum. İnanın iğneden bile çok korkarım ama laparoskopi kolay bir ameliyat. Yeterki doktorunuz iyi olsun.
5 -3,5- 3 olmak üzere 3 taneydi. Evet anesteziden korkan oluyor. Ben de nefessiz kalmaktan korkuyordum çok. Ama anestezi kafası da başka güzel :))ben ameliyattan değil anesteziden çok korkuyorum :)) kaç cm di kistlerin, kaçtaneydi cnm
Merhaba hamile kaldınız mı acaba?Hamile kalanların yaptıkları soyle;
1- günde 2 kez hayıt tohumu +aslanpençesi +civanperçemi karıştırarak içmiş - Hamile
2- 15 gün soğan suyu +15 gün aslanpençesi +10 gün sogan+15 gün civanpercemi sıralamasıyla-Hamile
3- 15 gün soğan +1 ay aslanpençesi +10 gün soğan +civanperçemi ne gececekken -hamile
4- aslanpençesi +civanperçemi +hayıt tohumu kkarıştırarak adet bitiminden 2 gün sonra içmiş -hamile
5- birde ısırgan otu tohumu balla karistirip yemiş - hamile (bunu denedim yumurta akıntısı olmuyordu .Bunun sayesinde yumurta akıntım oluyo. Bence ise yarıyor )
6- karbonatli su icip omega gibi vitamin takviyesi alıp hamile kalan da çok (bu maddeyi ben denedim olmadi )
Simdi bi çay karışımı aldım .aktar 3 ayda kistleri temizler diyor .çayın içeriği :
Civanperçemi
aslanpençesi
hayıt tohumu
Melissa
kirkkilit otu
lavanta çiçeği
adaçayı
ayrıca elma sirkeli civanperçemi solüsyon verdi
kullanmaya başladım.
Bunun dışında ısırgan yaprağı aldım. Ne varsa bitkilerde var .bakalım sonuç ne olucak .gerçi bana drlar tüp bebek ten başka şans yok diolar .onu da denedim yumurta kalitesiz iptal oldu.kizlar yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?