• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti - civanperçemi -aslan pençesi -hayıt tohumu ile hamile kalanlar

Civanpervemi aslanpençesi ve hayit tohumu karışımını yaklaşık bende 1 haftadır içiyorum kızlar. Bende de yumurtalık kisti ve çikolata kisti var :/ Ayrıca karbonatli su içiyorum. ve bol bol duâ ediyorum inşallah faydasını görürüm kızlar

Civanpervemi aslanpençesi ve hayit tohumu karışımını yaklaşık bende 1 haftadır içiyorum kızlar. Bende de yumurtalık kisti ve çikolata kisti var :/ Ayrıca karbonatli su içiyorum. ve bol bol duâ ediyorum inşallah faydasını görürüm kızlar
İnşallah cnm Allah kabul etsin o karışımı aktara mi yaptrdin

Âmin canım Rabbim hepimizin duâlarini kabul etsin inşallah. yok kuzum ben kendim karıştırıp içiyorum
Amin cnm inşallah kuculmustur kistlerin ben amelyt oldum ama tekrarladı ya oyuzden karbonat kullanmaya başlıcam yarın bide soğan suyuna başladım bir an önce tedavi olmam lazm

Amin cnm inşallah kuculmustur kistlerin ben amelyt oldum ama tekrarladı ya oyuzden karbonat kullanmaya başlıcam yarın bide soğan suyuna başladım bir an önce tedavi olmam lazm
İnşallah canım. zaten bu kistler sürekli yeniliyormus ne kadar dikkat etsekte malesef oluyor. karbonatı nasıl kullanacaksın canım

Kızlar karbonat cidden ise yarıyormus. Kızın biriyle konuştum ama bırakınca tekrarliyomus. Ben sürekli icemedim ama suan için civanpercemi -aslanpençesi -coban cantasi karistirip içiyorum. Hatta endometriozis odaklarinada iyi geliomus karbonat kız öyle söyledi .ben bu karışım sayesinde az ağrılı regl geçirdim .Inanarak içiyorum içerken Ya Şafi diyorum. Allah in şifavveren ismi .Tabiki bol dua .Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Bu otları yumurtlama dönemine kadar mı iccez yoksa devam edebilirmiyiz bilmiyorum

Kızlar karbonat cidden ise yarıyormus. Kızın biriyle konuştum ama bırakınca tekrarliyomus. Ben sürekli icemedim ama suan için civanpercemi -aslanpençesi -coban cantasi karistirip içiyorum. Hatta endometriozis odaklarinada iyi geliomus karbonat kız öyle söyledi .ben bu karışım sayesinde az ağrılı regl geçirdim .Inanarak içiyorum içerken Ya Şafi diyorum. Allah in şifavveren ismi .Tabiki bol dua .Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Bu otları yumurtlama dönemine kadar mı iccez yoksa devam edebilirmiyiz bilmiyorum
Karbonatli suyu bende içiyorum kuzum inşallah bende faydasını görürüm. 1 hafta falan oldu çok alıştım içmeye. bitki caylarina gelince orda bende muallakta kaldım hayit tohumu içiyorum yumurtlama zamani bırakmam mi gerek içmeyi emin olamadımHoppa

Bende yeni basladm karbonat içmeye inş hepimize şifa olur cnm dualrmz kabul olur o otları kullanmadım bi bilgim yok sadce hayt tohumu kullanmıştım bi ara onuda adet olana kadr devam etmiştim

Karbonata bende yrn baslasammı bilemedim .vücudu alkali yapio.bugun bi Dr dedi ki en çok yeşil çay vücudu alkali yapiomus çok faydaliymis bide kızın birinin kocası yurtdışı dr endo ya yesil cay çok iyi geliomus
Hayıttan korkuyorum ben bilemedim ama günde 1 içmeyi planlıyorum. Ne icecegimi şaşırdım imdaatt
çikolata kisti olupta şunu kullandım hamile kaldım diyen biri yok mu

Kızlar normalde ben 35 ila 40 günde bir adet olurdum. çikolata kistim var. hayit tohumu ve karbonatli su içiyorum. Bu ay adetim 22. günde geldi sizce bu kadar erken olması normal mi acaba hayit tohumundan olabilir mi

Back