• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti - civanperçemi -aslan pençesi -hayıt tohumu ile hamile kalanlar

Bende karbonatlı su ve yeşil çay içiyorum. Faydalarını da hissediyorum.Diğer otları östrojen içerdikleri için tercih atmiyorum ama burdan hissettiğimiz faydaları paylaşalım. Mesela karbonat benim vajinal akıntımı kesti :) Regl dönemlerim rahat geçiyor artık

Herkese merhaba,
Bende dun regl oldum 14 aydir hamile kalamiyorum. 5.5 cm Cikolata kistim var tupler acik her ay yumurtlama var gelisiyor catliyor gunleri degerlendiriyoruz esimin sonuclari cok iyi ama olmuyor iste.. Aktardan civanpercemi , cobancantasi , aslanpencesi otlarini aldim karistirip icmeyi dusunuyorum ama kac gun icicez tek tek mi icicez hic bilmiyorum. Kullanip faydasini goren var mi yazarsa cok sevinirim. Allah isteyen herkese saglikli bebisler nasip eder insallah..

Kızlar karbonat cidden ise yarıyormus. Kızın biriyle konuştum ama bırakınca tekrarliyomus. Ben sürekli icemedim ama suan için civanpercemi -aslanpençesi -coban cantasi karistirip içiyorum. Hatta endometriozis odaklarinada iyi geliomus karbonat kız öyle söyledi .ben bu karışım sayesinde az ağrılı regl geçirdim .Inanarak içiyorum içerken Ya Şafi diyorum. Allah in şifavveren ismi .Tabiki bol dua .Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Bu otları yumurtlama dönemine kadar mı iccez yoksa devam edebilirmiyiz bilmiyorum
Merhaba cnm bu bitki karışımını ne kadr kullandn ve faydası oldumu inşallah olmuştur bende aldm ama civanperçemi ve aslan pençesi aldm evdede hayit tohumu vardi karıştırıp içmeye başladm bugn

Civanperçemi çok acı aslan pencesi ve ıhlamurla karıştırıp içiyorum ben de 10 gündür. Daha içilesi oldu. 7 gün falan da soğansuyu yaptım. Şimdi 1 haftadır akıntım iltihap gibi yeşilli geliyor. Anlamadım normal mi? Acaba iltihabı mı söktürüyor. İyi birşey mi yani. Umarım öyledir.

Merhabalar 5 cm cikolata kistine hayıt tohumu sogan kürü vs.. iyi gelirmi kullananlar fayda gorenler lutfen yazın

Kızlar bende de çikolata kisti var. Hatta ameliyat oldum, tekrarladı. Ameliyat olmadan önce soğan suyu kürü yapmıştım saraçoğlunun ama küçültmedi benim kistlerimi.

Ben akşamları soğan kürü yaptım 2 kez, gündüzleride civanperçemi hayıt adaçayı aslanpençesi melisa kırk kilit otu lavanta karışımlı bir çay aldım onu kullandım. adetim 20 gün kadar gecikmişti çok şükür bunları kullanınca geldi. yarın hormon testi yaptıracağım bende de pko var. İnşallah hormon seviyemde normal çıkar .

Bugün tahlil sonuçlarım çıktı. daha önce fsh değerim lh değerimden düşüktü( her ikiside 10 un altındaydı) pko görünüyordum. şimdi lh değerim fsh den düşük sorun görünmüyor. civanperçemli karışıma devam :)

Kızlar normalde ben 35 ila 40 günde bir adet olurdum. çikolata kistim var. hayit tohumu ve karbonatli su içiyorum. Bu ay adetim 22. günde geldi sizce bu kadar erken olması normal mi acaba hayit tohumundan olabilir mi

Merhaba, yazılarini okudum, epey sure gecmis. Son durumun nedir acaba? Bende de cikolata kisti var sogana baslayacagim bu ay, 6 aydir deniyoruz. Gelismeleri paylasirsan cok sevinirim.

Hamile kalanların yaptıkları soyle;
1- günde 2 kez hayıt tohumu +aslanpençesi +civanperçemi karıştırarak içmiş - Hamile
2- 15 gün soğan suyu +15 gün aslanpençesi +10 gün sogan+15 gün civanpercemi sıralamasıyla-Hamile
3- 15 gün soğan +1 ay aslanpençesi +10 gün soğan +civanperçemi ne gececekken -hamile
4- aslanpençesi +civanperçemi +hayıt tohumu kkarıştırarak adet bitiminden 2 gün sonra içmiş -hamile
5- birde ısırgan otu tohumu balla karistirip yemiş - hamile (bunu denedim yumurta akıntısı olmuyordu .Bunun sayesinde yumurta akıntım oluyo. Bence ise yarıyor )
6- karbonatli su icip omega gibi vitamin takviyesi alıp hamile kalan da çok (bu maddeyi ben denedim olmadi )
Simdi bi çay karışımı aldım .aktar 3 ayda kistleri temizler diyor .çayın içeriği :
Civanperçemi
aslanpençesi
hayıt tohumu
Melissa
kirkkilit otu
lavanta çiçeği
adaçayı
ayrıca elma sirkeli civanperçemi solüsyon verdi
kullanmaya başladım.
Bunun dışında ısırgan yaprağı aldım. Ne varsa bitkilerde var .bakalım sonuç ne olucak .gerçi bana drlar tüp bebek ten başka şans yok diolar .onu da denedim yumurta kalitesiz iptal oldu.kizlar yardımlarınızı bekliyorum

Canim noldu sonuç?

Merhaba. Şahsi fikrim. Çikolata kisti yani endometriozis teşhisiniz net konulmuş ise. Çok ağrılı ve uzun süren adet dönemi yaşıyorsanız. Ve de en önemlisi doktorunuz ameliyat olun diyorsa dinleyin derim. 5 sene çektim. Soğan suyu incir kürü değişik karışımlar denedim. Olmadı gitmediler. Uzun süre gitmeyince de yerleştiler bi güzel. Sonunda oldum. İnanın iğneden bile çok korkarım ama laparoskopi kolay bir ameliyat. Yeterki doktorunuz iyi olsun.

Merhaba. Şahsi fikrim. Çikolata kisti yani endometriozis teşhisiniz net konulmuş ise. Çok ağrılı ve uzun süren adet dönemi yaşıyorsanız. Ve de en önemlisi doktorunuz ameliyat olun diyorsa dinleyin derim. 5 sene çektim. Soğan suyu incir kürü değişik karışımlar denedim. Olmadı gitmediler. Uzun süre gitmeyince de yerleştiler bi güzel. Sonunda oldum. İnanın iğneden bile çok korkarım ama laparoskopi kolay bir ameliyat. Yeterki doktorunuz iyi olsun.
ben ameliyattan değil anesteziden çok korkuyorum :)) kaç cm di kistlerin, kaçtaneydi cnm

Hamile kalanların yaptıkları soyle;
1- günde 2 kez hayıt tohumu +aslanpençesi +civanperçemi karıştırarak içmiş - Hamile
2- 15 gün soğan suyu +15 gün aslanpençesi +10 gün sogan+15 gün civanpercemi sıralamasıyla-Hamile
3- 15 gün soğan +1 ay aslanpençesi +10 gün soğan +civanperçemi ne gececekken -hamile
4- aslanpençesi +civanperçemi +hayıt tohumu kkarıştırarak adet bitiminden 2 gün sonra içmiş -hamile
5- birde ısırgan otu tohumu balla karistirip yemiş - hamile (bunu denedim yumurta akıntısı olmuyordu .Bunun sayesinde yumurta akıntım oluyo. Bence ise yarıyor )
6- karbonatli su icip omega gibi vitamin takviyesi alıp hamile kalan da çok (bu maddeyi ben denedim olmadi )
Simdi bi çay karışımı aldım .aktar 3 ayda kistleri temizler diyor .çayın içeriği :
Civanperçemi
aslanpençesi
hayıt tohumu
Melissa
kirkkilit otu
lavanta çiçeği
adaçayı
ayrıca elma sirkeli civanperçemi solüsyon verdi
kullanmaya başladım.
Bunun dışında ısırgan yaprağı aldım. Ne varsa bitkilerde var .bakalım sonuç ne olucak .gerçi bana drlar tüp bebek ten başka şans yok diolar .onu da denedim yumurta kalitesiz iptal oldu.kizlar yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba hamile kaldınız mı acaba?

Back