ÇİKOLATA KİSTİ BELİRTİSİ !!!

Merhabalar benimde iki aydır adet dişi rahimde ağrılarım var ve bu ay adetten bir hafta once başladı sonra adet oldum rahatladı derken tekrar basladi 1 haftadır agrım var rahimde geçmek bilmiyor emziriyorumda parol fayda etmiyor anca ayaklarına sıcak su koyunca biraz rahatlıyorum ama sonra yine devam ediyor virüs nedeniyle doktorada gidemedim sanirim kistim var nasil basediyorsunuz bu ağrı ile nasil gecer

Normalde ağrı kesici kullanıyorum ben çünkü ağrılara dayanamıyorum . Siz emzirdiğiniz için ilaç alamadığınız İçin sıcak suya devam edin hem ağrıyı kesiyor hemde iyi geliyor devam edenler küçülttüğünü bile söylüyorlar .

Adettenağrınız olmadı mı? Ağrı bende de var yumurtlama adet döneminde

Bugün gittim hastaneye rahimde kist falan yokmuş lökosit 5 cikti ilaç verdiler bide adet ağrısına iyi geln bi ilaç bakalm 1 haftaya rahatlarsn dedi

Çikolata kisti olan arkadaşlarım , karnınızın alt kısmında bir şeyler kımıldıyor gibi bir his oluyor mu sizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…