ÇİKOLATA KİSTİ BELİRTİSİ !!!

bende şaşırdım canım bilmiyorum aklıma ilk gelen aceba başka bi sorunumu var dedim
Yok canım da ne bileyim duyduğumdan beri eşime diyorum neden ! He nasip ALLAH ol dedikten sonra olur inşallah erise bile kist belki olmayacak zamanı değil hala ama yani bu hasta psikolojisi bile yıpratıcı bişey ! Dua et inşallah canım belki bu ay nasip bakalım

inşallah en kısa zamanda rabbim bii bebiş ile müjdeler seni rabbim çok büyük benim ikizim var 3. çocuguna normal hamile ameliyat geçirdi saglıklı ikiside annem 6 tane dogurmuş ablam 4 abilerimin en az 3 çocukları var ailede kist sorunu yok bende var benim herşeyde bi hayır vardır diyorum rabbim iyisini bilir umudunu hiç kaybetme o doktor sana kontrol hapı vermesse degiştir hiç bıkmadan sende kendinde kullanabilirsin bi yolunu bulursun hiç bıkma benim ilk çocugum 3 yıl sonunda oldu dogum yaptım 1 ay korundum sonra korunmadım ama halen olmadı şükürler olsun verdi rabbim kısmetiylede geldi kuzum zamanı vardır belki en iyi zamnda en hayırlı zamnda verecektir rabbim

Ben Denizli'de yaşıyorum benim de çikolata kistim vardı bana Erkan Alataş hocamı tavsiye ettiler. Gittim çok memnunum yumurta rezervlerimin az olduğunu biliyordum ama doktorum moral motivasyon konusunda çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

İnşallah bu Kandil gününde rabbim kabul buyursun duaları

Ben Denizli'de yaşıyorum benim de çikolata kistim vardı bana Erkan Alataş hocamı tavsiye ettiler. Gittim çok memnunum yumurta rezervlerimin az olduğunu biliyordum ama doktorum moral motivasyon konusunda çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.
[/QUOTE]
erkan alatas bana cok guven verdı sevdım dr olarak 2 tup bebek 1 dond tedavım var onla ama olmadu

Canım merhaba ben de daha yeni çikolata kistim olduğunu öğrendim. Herhangi bir şey yaptın mı kaybolma ihtimali var mıdır?

Canım merhaba ben de daha yeni çikolata kistim olduğunu öğrendim. Herhangi bir şey yaptın mı kaybolma ihtimali var mıdır?
Ben buradan hayıt tohumunu duydum, sonra araştırdım: hormonları düzenleyip rahmi gebeliğe hazırlıyormuş, kistleri eritiyormus, vs.
Bu ay kullandım ve hamileyim. araştır istersen sen de.

Maşallah. Darısı başıma ne diyeyim. İnşallah ben de kısa zamanda iyi bir doktor bulur da giderim. Hayırlısı her şeyin.
Canım son bişi daha sorucam sana , şuan kistin var mı peki ? visanne ile gtmiş yazmışsın ya ondan merak ettim

Sizinle aynı durumdayım,ben 2 açık kist ameliyatı geçirdiğim için yapışıklıklar dahada arttı ameliyat iyice kötüleşmesine sebep oluyor maalesef ...hepimize şifa diliyorum.

Adet dışı çektiğiniz ağrılar regl ağrısı gibi miydi

Evet. Yani ayağa kalkıp doğrulamaz, yürüyemez vaziyette acile kaldırıyordum. Kullandığım ağrı kesicilerin faydası olmuyordu. Sanırım çekebileceğim en şiddetli ağrıları çektim, sayesinde ağrı eşiğim çok yükseldi. Ve şu an hamileyim hem de kendiliğinden. Bingo! Doktorlar da benden böyle bir şey beklemiyordu ben de. Ama işte kader hastalık tanımıyor olabilir, ol deyince Rabbim. Çocuk için tüp bebek denemesine çağıran doktoruma gideceğim yarın. Aslında önceki ay gidecektim ve tam regl olmam gereken güne randevu almıştım. Ve o ay bir hafta erken oldum, randevu iptal. Erken gelen adetin bir işaret olduğunu düşündüm. Yani tüp bebek de tutmayacak, yıpranacağım biraz daha hazır hissedince gideyim dedim. Aslında isaretmis de. :) Ya da ben yıllardır imkansız denilen şeyin gerçekleştiğini görünce azıcık siyirdim. İnşallah sağlıkla devam eder.
Her neyse, konusasim varmış çok uzattım. Kısaca, olacak olan oluyor, önüne geçemez hiçbir şey.

Bu arada, benim adet dışı ağrılarım kistten değil karın içerisindeki diğer odaklardan oluyordu. Kistin ağrısı daha hafif seyrediyor onu ayırt edebiliyordum artık. Kist büyümeye başlayınca ağrı yapıyor, bulunduğu yerde gerilmeye bağlı sancılar oluyor. Yani soldaysa solda, sağdaysa sağda.

Öncelikle adınıza çok sevindim,sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah...Benim merak ettiğim daha iyi olduğunuzu yazmışsınız,nasıl ve hangi ilaçla bu iyi olma durumuna geldiniz?Ben 2012 den beri hastahanelerdeyim,hatta şu anda bile karnımda sıcak su torbası ile yazıyorum ama ağrım azalıp tekrar artıyo çantamda ağrı kesici tabletler ve iğnelerle geziyorum,bazen hastahaneye bazen iğne yapabilen birini bulunca onlara yaptırıyorum.kullandığımız ilaçların yan etkilerini anlatmama gerek yok sanırım çeken bilir...zaten ağrıdan darmadağın olan psikoloji üstüne ilaçlarla berbat hale getirdi beni bir umut belki şifa olur bu hastalıkla ilgili her yazıyı,her yorumu okuyorum.hayırlı geceler...

ama büyüme ağrısı hergün hiseettiğimiz sızıntı şeklindeki ağrında farklı değil mi ? baya ağrı kesici içirecek mide bulandıracak kadar

Sizdeki çikolata kisti ne büyüklükteydi. Arkadaşlar bu çikolata kistinin ağrısı hergün mü oluyor belli dönemlerde mi? Sizdeki ağrı tipi nasıl adet ağrısı gibi mi?

Sizdeki çikolata kisti ne büyüklükteydi. Arkadaşlar bu çikolata kistinin ağrısı hergün mü oluyor belli dönemlerde mi? Sizdeki ağrı tipi nasıl adet ağrısı gibi mi?
yazın hemen hemen hiç olmuyor ama kışın hergün sızlıyor diyebilirim, mevsim geçişlerinde bile farkediyor. Adet ağrıları ve yumurtlama dönemi zaten klasik.. Benim kistlerim 4,5 ve 5 cm.. Senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…