- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.814
- 248
çoluk çocuk yok ki göndersem :) nasıl canlanıyorum bi deli gömleğim eksik gibi mi acabaKiz bu ne böyle?
Seni gizli gizli cikolatalari kirarken hayal ettim de
Ama cidden kul hakkı. Markete sen gitme. Baskasi gitsin
Gidicem kesin altından ne çıkıcak merak ediyorum zaten :)Bence psikolojik destek alın...
Gidicem kesin altından ne çıkıcak merak ediyorum zaten :)
küçükken amcam her akşam çikolata getirirmiş kapının önunde beklermişsim getirene kadar annem içeri sokamazmış kapı dibinde uyuyakalırmışım, çok severim çikolatayı küçüklükten gelen bişey olabilir iyice derinlemesine düşünmem gerek o kadar hoşuma gidiyo ki onları kırmak , çalma hastalığına yakalanmış insanlar gibi kendimi durduramıyorum illa kırıcam.Belki küçüklüğünde bir dönem çikolata istemişsindir
ailen almak istememiştir...
bilinç altın şu an cazgırlaşmış olabilir...
veye reklamlarda ki o dondurma veya çikolataa ısırıldığında sesini abartılar ya
o etki ediyordur...
anlaşıldı :) bilinç altın seni ele geçirmiş vaziyette bu konuda...:)küçükken amcam her akşam çikolata getirirmiş kapının önunde beklermişsim getirene kadar annem içeri sokamazmış kapı dibinde uyuyakalırmışım, çok severim çikolatayı küçüklükten gelen bişey olabilir iyice derinlemesine düşünmem gerek o kadar hoşuma gidiyo ki onları kırmak , çalma hastalığına yakalanmış insanlar gibi kendimi durduramıyorum illa kırıcam.
hıncın çikolataya değil,anneye...anlaşıldı :) bilinç altın seni ele geçirmiş vaziyette bu konuda...:)
anneme hıncım başka sebeblerden dolayı da var ama doğrudur bununda altından annem çıkabilir hiç şaşırmam , annem sinir hastası çok çektirdi bize şimdi ilaçlardan iyi ama küçükken çok çektik , ondan kırıyorum belki de bunu psikolog konuşsam iyi olucak.hıncın çikolataya değil,anneye...
Hani böyle sinsi sinsi bakan tipler vardir ya. Aynen öyle canlandinçoluk çocuk yok ki göndersem :) nasıl canlanıyorum bi deli gömleğim eksik gibi mi acaba
bencede bir danış,ailelerin bıraktığı kötü etkilerden kurtulsa keşke herkes...anneme hıncım başka sebeblerden dolayı da var ama doğrudur bununda altından annem çıkabilir hiç şaşırmam , annem sinir hastası çok çektirdi bize şimdi ilaçlardan iyi ama küçükken çok çektik , ondan kırıyorum belki de bunu psikolog konuşsam iyi olucak.
haha çok sinsiyim evet ne de olsa çaktırmadan kırmak kolay değil deneyin bi kez :)Hani böyle sinsi sinsi bakan tipler vardir ya. Aynen öyle canlandin
şu mesajdan sonra daha fazla bunalıma girdim dumur oldum resmen daha fazla kırıcamAyip yahu. Cocuk degil, koskoca da insansiniz. Parasini verin alin. Sonra ister kirin, ister atin.
Baskasinin alacagi mala zarar verme hakkiniz yok. Ben de dahil bircok musteri kirilmis cikolatayi almak istemez, kontrol eder. O malin sahibi sizin yuzunuzden malini satamiyor olabilir. Bu da bana gore hirsizligin farkli bir turudur. Hobinizi bedelini odeyerek yapin. Odemeyecekseniz iradenize hakim olun.
Ha madem sormussunuz, ne ben ne tanidigim hic kimsede boyle bir huy yok. Olmasin da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?