Çikolata kırmak..

Kiz bu ne böyle?

Seni gizli gizli cikolatalari kirarken hayal ettim de

Ama cidden kul hakkı. Markete sen gitme. Baskasi gitsin

Belki küçüklüğünde bir dönem çikolata istemişsindir
ailen almak istememiştir...
bilinç altın şu an cazgırlaşmış olabilir...
veye reklamlarda ki o dondurma veya çikolataa ısırıldığında sesini abartılar ya
o etki ediyordur...

küçükken amcam her akşam çikolata getirirmiş kapının önunde beklermişsim getirene kadar annem içeri sokamazmış kapı dibinde uyuyakalırmışım, çok severim çikolatayı küçüklükten gelen bişey olabilir iyice derinlemesine düşünmem gerek o kadar hoşuma gidiyo ki onları kırmak , çalma hastalığına yakalanmış insanlar gibi kendimi durduramıyorum illa kırıcam.

anlaşıldı :) bilinç altın seni ele geçirmiş vaziyette bu konuda...:)

hıncın çikolataya değil,anneye...
anneme hıncım başka sebeblerden dolayı da var ama doğrudur bununda altından annem çıkabilir hiç şaşırmam , annem sinir hastası çok çektirdi bize şimdi ilaçlardan iyi ama küçükken çok çektik , ondan kırıyorum belki de bunu psikolog konuşsam iyi olucak.

bencede bir danış,ailelerin bıraktığı kötü etkilerden kurtulsa keşke herkes...

Hayvanlardan korkmakta bir psikolojik bozukluk.Sizde kendinizi çikolataya şartlayıp bütün sinir vr hıncınızı burdan çıkarıyorsunuz.Tırnak yemek,dudak yemek bunların çoğu takıntı.Maalesef bir pkiloğa gitmrniz gerek.Çünkü bağımlı kişilik bozukluğuna benziyor.

Ayip yahu. Cocuk degil, koskoca da insansiniz. Parasini verin alin. Sonra ister kirin, ister atin.
Baskasinin alacagi mala zarar verme hakkiniz yok. Ben de dahil bircok musteri kirilmis cikolatayi almak istemez, kontrol eder. O malin sahibi sizin yuzunuzden malini satamiyor olabilir. Bu da bana gore hirsizligin farkli bir turudur. Hobinizi bedelini odeyerek yapin. Odemeyecekseniz iradenize hakim olun.

Ha madem sormussunuz, ne ben ne tanidigim hic kimsede boyle bir huy yok. Olmasin da.

şu mesajdan sonra daha fazla bunalıma girdim dumur oldum resmen daha fazla kırıcam

Hahahaha bende aldığım bütün caramiolar neden kırık geliyor diyorum.

Bir gün eşimle gittiğim büyük bir markette çocuğun biri reklamlarda gördüğü patlayan crunch ambalajını patlatmaya çalışıyordu. Elinin içinde sıktı sıktı, çikolata kırılınca yerine koyup koşa koşa ailesinin yanına döndü.
Çocukları zaten sevmem, böyle tipleri hiç sevmem. Eşime de söyledim böyle bir çocuk olacaksa olmasın diye.
Gelelim size. Koskoca kadınsınız. Zevk aldığınız tek şeyin çikolata kırmak olmadığı belli. Siz evinizde bir koli caramio olsa, değil kırmak, dönüp bakmazsınız bile. Bu işin gizli ve yasak olanı size cazip geliyor. Asıl zevk veren başkasının çikolatasını kırmak.
Kusura bakmayın ama bu kadar bilinçli yaptığınız bir şeyi engelleyememeniz çok garip. Bir de gelip sizin gibileri arıyorsunuz ki biraz vicdanınız sussun. "Bu yaptığın kötü değil. Onlar da yapıyor." Desin içinizdeki kötülük.
Kul hakkına girmiyorum bile, dini yorum yasak. Zaten dininizle ilgili bilgim de merakım da yok. Ahlakla ilgili bir sıkıntı bu dinden ziyade...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…