• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kırmak..

şaka bi yana başka yapan yok mu ya türümün son örneği olmak istemiyorum.

ee para vermeden kırması kolay.

işine geliyorsa para vericeksinde kıracaksın..

o zaman helal olsun sana derim.. harbi hobisi bu derim.

öbür taraftada bunun hesabını verirken bakalım bu kadar zevk alacakmısın :KK49:
Bu sebebten hesaba çekilirsem çok gülerim :KK17::KK48:

O kadarr. Küçükken ben yakalanmıştımeti cinleri kırıyordum babam gördü kızdı falan
bakkal da tanıdık çokta severdi beni,Kırsın çocuk bağırmayın mideye bütün inmiyor demişti.
Ahhh sen anılarımı depreştirdin bak :KK49:
ben koca kız oldum hala kırıyorum ama çocukken yapmazdım benim ki yeni türedi :) kendime aldığımı bile kırıyorum öyle yiyorum.

İnce düşünürsek kul halkına giriyorsunuz. Yapmayın öyle şeyler. Ben kırık çikolatadan hiç hoşlanmam, kırana da bolca küfür ederim.

Merhaba arkadaşlar, sadece merak ettim benim gibi olan var mı diye, şöyle ki gittiğim her avm , market , bakkal'da caramio adlı çikolataları kırıyorum , onları kırmak çok değişik bir haz veriyor bana, başka benim gibi yapan var mı ?
şimdi bunu yaptığın firmalardanda buraya giren varmışş...onlarda bunu yapanı arıyorlarmuş :)))))))))
gerisi masal gibi olur heralde :))

Hakka giriyorsun ,buna hakkın yok ,birisi gelip o kırdığın paketi alsa içi vıcık vıcık ,ben olsam almam ,yok artık ne tür bi insan böyle saçma bişiy yaparki

şimdi bunu yaptığın firmalardanda buraya giren varmışş...onlarda bunu yapanı arıyorlarmuş :)))))))))
gerisi masal gibi olur heralde :))
:)) her kırık çikolatayı benden bilmesinler sonra , paketlenirken de kırılabilir sonuçta hassas çikolatalar hemen kırılıyorlar

Hakka giriyorsun ,buna hakkın yok ,birisi gelip o kırdığın paketi alsa içi vıcık vıcık ,ben olsam almam ,yok artık ne tür bi insan böyle saçma bişiy yaparki
Bende onu anlamaya çalışıyorum, altta yatan psikolojik sebeb ne acaba?

:)) her kırık çikolatayı benden bilmesinler sonra , paketlenirken de kırılabilir sonuçta hassas çikolatalar hemen kırılıyorlar
google amcaya sormasınlar hemen sen çıkacaksın :))))) nasılda biliyorsun hemen kırıldığını :)))))))
kimselere kıramıyorsunuz gücünüz zavallı çikolatalarım yetiyor :)))

google amcaya sormasınlar hemen sen çıkacaksın :))))) nasılda biliyorsun hemen kırıldığını :)))))))
kimselere kıramıyorsunuz gücünüz zavallı çikolatalarım yetiyor :)))
Cezam neyse çekerim :) belki ozaman akıllanırım da kırmam artık benım yüzünden bütün çikolata yiyemiyor buradakiler.

Back