- 10 Ocak 2015
- 237
- 158
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın da devamlı çikolata alıp kıramam ya ona para yetişmezşaka bir yana size hiç kimse hakka girmek diye bir sözden bahsetmedi sanırım..
ver parasını al evde kır dur madem o kadar takıntın var
Dimi ya :)Kır ya ne olacak, mideye bütün inmiyor![]()
Haklısın da devamlı çikolata alıp kıramam ya ona para yetişmez
Bu sebebten hesaba çekilirsem çok gülerimee para vermeden kırması kolay.
işine geliyorsa para vericeksinde kıracaksın..
o zaman helal olsun sana derim.. harbi hobisi bu derim.
öbür taraftada bunun hesabını verirken bakalım bu kadar zevk alacakmısın![]()
Bu sebebten hesaba çekilirsem çok gülerim![]()
Dimi ya :)
ben koca kız oldum hala kırıyorum ama çocukken yapmazdım benim ki yeni türedi :) kendime aldığımı bile kırıyorum öyle yiyorum.O kadarr. Küçükken ben yakalanmıştımeti cinleri kırıyordum babam gördü kızdı falan
bakkal da tanıdık çokta severdi beni,Kırsın çocuk bağırmayın mideye bütün inmiyor demişti.
Ahhh sen anılarımı depreştirdin bak![]()
Aynen öyle yapıyorum malesef pakettin dışından kırıyorum açmadan yani
iyi de elimde değil , alışkanlık oldu destek almayı düşünüyorum o derece artık.senden sonra onu alana haksızlık olmuyor mu,çok bencilce
şimdi bunu yaptığın firmalardanda buraya giren varmışş...onlarda bunu yapanı arıyorlarmuş :)))))))))Merhaba arkadaşlar, sadece merak ettim benim gibi olan var mı diye, şöyle ki gittiğim her avm , market , bakkal'da caramio adlı çikolataları kırıyorum , onları kırmak çok değişik bir haz veriyor bana, başka benim gibi yapan var mı ?
:)) her kırık çikolatayı benden bilmesinler sonra , paketlenirken de kırılabilir sonuçta hassas çikolatalar hemen kırılıyorlarşimdi bunu yaptığın firmalardanda buraya giren varmışş...onlarda bunu yapanı arıyorlarmuş :)))))))))
gerisi masal gibi olur heralde :))
Bende onu anlamaya çalışıyorum, altta yatan psikolojik sebeb ne acaba?Hakka giriyorsun ,buna hakkın yok ,birisi gelip o kırdığın paketi alsa içi vıcık vıcık ,ben olsam almam ,yok artık ne tür bi insan böyle saçma bişiy yaparki
google amcaya sormasınlar hemen sen çıkacaksın :))))) nasılda biliyorsun hemen kırıldığını :))))))):)) her kırık çikolatayı benden bilmesinler sonra , paketlenirken de kırılabilir sonuçta hassas çikolatalar hemen kırılıyorlar
Cezam neyse çekerim :) belki ozaman akıllanırım da kırmam artık benım yüzünden bütün çikolata yiyemiyor buradakiler.google amcaya sormasınlar hemen sen çıkacaksın :))))) nasılda biliyorsun hemen kırıldığını :)))))))
kimselere kıramıyorsunuz gücünüz zavallı çikolatalarım yetiyor :)))