Çıkmazın içindeyim

Evet hissediyordu sürekli sıkıştırıp soruyordu birşey var mı diye en sonunda söyledim duymak istediklerini ama zararlı çıktım
Beynine kadinligina tüküreyim başka da bişey demiyorum . Asla o kadınla siz gorusmeyin,benimde evladım var şahsen kardeşim mi kızım mi tabi ki kızım böyle bir durumda elin pislik herifini savunan kadında kardeşim olmaz ve görüşmem .

Bence Teyzeni ve enişteni falan Hepsini komple hayatından çıkar...

Annen neden teyzenin evine gidiyor anlamadim sana inaniyorsa tamamen baglarini koparmasi gerekirdi

sakin ama sakin kendini suclu hissetme. etrafindaki kimsenin, anne babanin bile seni manipule etmesine izin verme. seni tebrik ediyorum. o kadar cesur biz kizsin ki. anlatmakla cok iyi yaptin. istersen teyzen arabanin altinda kalsaydi, bunda hic bir sucun olmazdi. tum suc o irz dusmani pislikte.

Teyzenle konuş. Tüm hesaplar kapansın en azından. İnandırmaya çalışma onun da durumu zor asla inanmayacaktır. İçten içe inansa da bunu sana yansıtmayacak. Konuyu dallandırırsan sana iftira atacak içini öyle rahatlatacak kocama o iş attı gibisinden... Geçmiş olsun senin hiç suçun yok kimseye de bir şey ispatlamak zorunda değilsin.

Cok gecmis olsun oncelikle. Simdi buyuyunce vaktiyle benim enistemin de bana pis pis bakislari oldugunu hatirliyorum. O zaman daha toydum, boyle seylere aklim basmiyordu. Ama kotu seyler hissetmistim ki her gun gorusuyorduk. Namazinda niyazinda haci 1 adam ustelik. Teyzemi cok sevdigim icin asla soylemedim ben. Icime attim. Kimseye soylemedim. Yoksaydim. Ama konunuzu okuyunca aklima dustu. Benim gibi yapmayin demek istedim.

teyzeninz arabanın önüne neden atladı? intihar mı etmeye çalıştı?

Şerefsiz, haysiyetsiz adam utanmaz , şu gencecik kıza hissettirdi duyguya bak tahrik etmedim filen orası çok dokundu bana gülüm benim adam belliki sapık serfsiz namususz bir adam şerefli insanın yanında çıplak dursan da dokunmaz bu adam bildin pezevenk, hiç üzülme canım onun ayıbı, teyzen de inanmıyorsa görüşme destek al.mutlaka

Üzülme sen yaa lütfen. Kendini suçlama sende bir kusur yok. İnan yarı çıplak da olsan çarşaf da giysen farketmezdi. Çünkü bunların niyeti bozuk. Padofililer minicik bedenlere hangi gözle bakıyolar da bunlar da öyle işte.
Sen doğru olanı yapmışsın. Elbette bir infial olacak kıyamet kopacak.
Teyzemle konuş ama dik dur. Seni manüple etmesine vs. İzin verme. İnanıp inanmamak ona kalmış.
O şerefs.. de tabiki evet doğru söylüyo demeyecek inkar edecek
Senin tek yapman gereken güçlü ve dik durup doğruluğunun arkasında durmak.

Şerefsiz piç. Maalesef hemen hemen çoğumuzun yaşayıpta anlatamadığı travmalar bunlar. Geleceğini karartan güven problemini dibine kadar sarsan yaratıklar. Zaten bu yüzden gerek çocuk yaşta gerekse olgunken kimseye söylenmiyor sırf ya inanmazsa ya beni suçlarlarsa adım çıkarsa... diye içine atan o kadar genç var ki. Benim tavsiyem olabildiğince uzak kal onlardan gerekirse ailenden de yoksa kafandan atman zor olacak. Doktora da git bence ama en önemlisi yüzlerini bir daha görmemeye çalış.

Ah ya güzelim çok üzüldüm ama sen içini ferah tut eminim herşeyi aşacaksn . Desen bir dert demesen 2 dert iyiki o adamın elinden kaçıp kurtulmuşsun yoksa sessiz kalsan devamı gelirdi mazaAllah keşke onla kalmasaydin diyebiliyorum sadece . O enişteni de Allah bildiği gibi yapsın midesiz insan büyüttüğü bi insana nasıl bu gözle bakabilir . Sen sabret herşey raya oturacak

En büyük tesellim allahın adaleti er yada geç çıkıcak rabbim evlatlarını korusun onlardan çıkmasın tek duam bu

Canım aynı şeyi 10 yıl boyunca teyzemin kocası tarafından taciz edilerek yaşadım. Annem biliyordu ama ispat edemiyorduk. teyzeme söyledik oda inanmadı. 10 yılın sonunda konuşmalarını kaydedince ispat ettik ama yine de sarhoştu vs diye bahaneler uydurdu. şuan hala beraberler.

Çok geçmiş olsun daha sapkınca şeyler yaşanabilirdi. Teyzenizi hayatınızdan çıkarın ben öyle yaptım çünkü

Bu tarz olaylarda hadi kocasina toz konduramadi
Ama
Herif baya baya itiraf etmis.. ablasina ve sana neden dusman oluyor teyzen kari koca birbrirlerini bulmuslar kusura bakma.. Allah kimseye evlat acisi yasatmasin ama yasasaydi belki kuzenine ayni seyi yapacakti(guyya kizi gibiymissinnya)

Eskiden anne babamin kimsede kalmama izin vermemelerini anlamazdim, saflik cocukluk iste.. bunlari duyunca anne olunca cok iyi anladim.

Benim annemde sadece cezaevine girdiği dönemde yalnız bıraktı birde mecburi babamda kaldım daha bir yere güvenip bıraktığını bilmem o gün olacağı varmış ya teyzem gezssin şehir dışına çıksın nefes alsın istedik evde bile tek bırakmıyor annem beni şimdi

Bende çıkardım teyzemi hayatımdan çok zor oldu ama çıkardım bu olaydan sonra daha iyi anladığım şeyler de var mesela ben 6 7 yaşındayken de beni taciz ediyormuş ben seviyor sanıyordum bunca zaman aklıma öyle birşey yapabileceği gelmemişti ama yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…