• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım :(

bende anne kuzusu bi nişanlım olduğu için hep diken üstündeydim soğuk bi yapım vardır annesi ve ablasıyla çok samimi olamıyodum onlar bekliyodu hergün arayım çok samimi olayım ama ben yapamıyodum sonra hep korkuyodum ya ben öyle yapmıyorum nişanlımı doldururlarsa ayrılırsak diye kara kara düşünüyodum inan düşümekten kg verdim.. aklımda hep onun ailesi ve bizim ilşkimiz vardı nişanlımın bana dediği sözler beynimden geçerdi düşünürdüm acaba bırakırmı ama içimden diyodum yok bana böyle demişti diye vs vs yani kafam hep bunlarla doluydu hala dolu ama nişanlım her fırsatta sorduğumda onlar için seni bırakmam senle evlencek olan benim onlarda seve seve kabullencek diyor .. sonuçta erkekelrde herseyin farkında nereye kadar ailesiyle olabilir ki

evet kesinlikle öle Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

evet haklısınız :KK43: normalde aile apartmanları var kardesşi kızı o apartmana getirdi altlı üstlü oturuyorlar ama bi sıkıntıları yok onların. biz ayrı bir eve çıkacaz aynı semtde oturmuycaz kendisi de öle istiyor bilmiyorum ınanın kafam çok karışık :KK43: kalbım bırakma çabala Allah verir mükatını diyor :KK43:

Ölmüşlerinin hayrına mı ilişki yaşıyorsun? Bu ilişki devam ederse dünyada savaşlar bitip herkes mutlu mu olacak? Ne mükafatı?

Arkadaslar merhaba herkese kısa ve öz bişekilde nasl anlatılır bilmiyorum ama konuya girim. 2 senelik bir birlikteliğim var sevgilimin ailesi sorunlu. kendi istedikleri kızla evlensin istiyorlar. Kardeşinede aynı şeyi yapmışlar ve çocuk gidip kızı kaçırmıs suan bi sorunları yok ama gelin görünki benım sevgilim o kadar merhametliki ailesini kıramıyor ailesi çok özür dileyerek söylüyorum bunun ağzına s. ama bunun sesı çıkmıyor. En son babasıyla cok büyük kavga etti borçlar yüzünden para mevzusu eve para vermıyor dıye (bankaya borc ödediği için veremıyor) evi terk etti. suan dukkanında kalıyor. 2 senedir beraberiz evlilik konusu açmıyor arkasında duran bı ailsi olmadığı için :KK43: en son ben dedim bizim dururumz ne olcak diye bıraz daha sabret herşey güzel olcak dedi. Birde benden önce bikızla nişan atmıs ailesi kızı istemediği için 3 senelik ilişkisini bitirmis sonra kızla tekrar barısmışlar dayanamamışlar tabi ama ailesini ikna edememiş kıza kaçalım dediğinde ise kız bunla gelmemıs falan filan.. bana dediği tek şey ailem bana bikere bu kötülüğü yaptı bidaha yapamazlar buuna izin vermem :KK43: ama ben çok korkuyorum sonuçta 1 kre ailesi için vazgectı kızdan :KK43: benı çok seviyor bunu görüyorum ama çok korkuyorum :KK43: sevgilim 28 yasında ben 25 lütfen kırıcı yorum yapmayın gücüm kalmadı

koskoca adam aılesı ıcın sevdıgınden vazgececkse o adamdan koca olmaz zaten...aıledende vazgecmemelı tabı...orta yolu bulmalı ıkna etmelı....ben sevgılınızde sankı bu sorumluluğu bu gücü göremedim....bı kere vazgecen bır daha vazgecebılır

Canım kaçma meselesini unut kaçman için senin ailenin seni vermemesi lazım. Durup dururken kaçılmaz. Yorum için üzgünüm ama durup dururken kaçalım dediğine göre o adamdan bir cacık olmaz.

Canım kaçma meselesini unut kaçman için senin ailenin seni vermemesi lazım. Durup dururken kaçılmaz. Yorum için üzgünüm ama durup dururken kaçalım dediğine göre o adamdan bir cacık olmaz.

Bana öle bişe demedi zaten benden önce ki sevgilisini ailesi istememiş ikna edemeyınce kaçalım demiş. Ailesinin öle sorunu var kendi istedikleri kızla evlensin istiyorlar. Sevgilimin kardeşinede aynısını yaptılar çocuk sevgisine sahip çıktı kızı getirdi.

Bana öle bişe demedi zaten benden önce ki sevgilisini ailesi istememiş ikna edemeyınce kaçalım demiş. Ailesinin öle sorunu var kendi istedikleri kızla evlensin istiyorlar. Sevgilimin kardeşinede aynısını yaptılar çocuk sevgisine sahip çıktı kızı getirdi.

Olan kızın hiç suçsuz ailesine olmuş ama.

Pısırık bi erkek için bütün hayatını neden mahvedeceksin . O aile sana rahat yüzü gösterir mi sanıyosun . Sevgilin olacak o sümsük sevdiği kadının arkasında durmuyo oyalıyo. Tabi sevdiği de belli değil ben bas tekmeyi biraz aklın varsa

" bi sefer ayni hatayi yapmis, cani yanmis, tekrar yapmaz" diye dusunuyor bi yanim.
Bi yanimda " ne kadar ana kuzusu acaba? Verdigi vaatlerin ne kadarini yerine getirebilicek? " diye dusnuyor.

Bence en iyisi beklemek.
Beklemek ve gormek.
Zaman gectikce dua etki ailesiyle bi hayli sorun yasayin. Evet aynende oyle, laf atsinlar, atismalar olsun. Ve tum bunlarin sayesinde sende tam olarak gorki; sevdgim adam beni ne kadar koruya biliyor?
Koruyorsa sorun yok, bu adamla evlenilir.
Ama yok korumuyosa, senden alttan almani bekliyosa, onlari hakli goruyosa o zmn vazgec. Ve sukret, onceden gormus olursun karakterini.

Sunuda belirtiyim. Burda bi kac tane konu acildi. Aynen senin hikayen gibi. Konu sahibinin sevgilisinin sozu mesela " meraklanma evlenince hepsini susturucam ben, evlenince kabullenirler merak etme" diyordu. Burdada sormalisin mesela o konu sahibinin sevgilisinin gidisati nasil olur. Adam hep sonraya atiyordu, sonra agizlarinin payini veririm annem gillerin sana saygisizlik yapamazlar diyordu. Ama basta ödun vermek ne kadar mantikli. Agizlarinin payini vericek olan adam orda o dk verir.Demem oki vaatlere kanma bu surecte. Sevgilinin su anki catismalarda tutumunu cok iyi gozlemle.

" bi sefer ayni hatayi yapmis, cani yanmis, tekrar yapmaz" diye dusunuyor bi yanim.
Bi yanimda " ne kadar ana kuzusu acaba? Verdigi vaatlerin ne kadarini yerine getirebilicek? " diye dusnuyor.

Bence en iyisi beklemek.
Beklemek ve gormek.
Zaman gectikce dua etki ailesiyle bi hayli sorun yasayin. Evet aynende oyle, laf atsinlar, atismalar olsun. Ve tum bunlarin sayesinde sende tam olarak gorki; sevdgim adam beni ne kadar koruya biliyor?
Koruyorsa sorun yok, bu adamla evlenilir.
Ama yok korumuyosa, senden alttan almani bekliyosa, onlari hakli goruyosa o zmn vazgec. Ve sukret, onceden gormus olursun karakterini.

Sunuda belirtiyim. Burda bi kac tane konu acildi. Aynen senin hikayen gibi. Konu sahibinin sevgilisinin sozu mesela " meraklanma evlenince hepsini susturucam ben, evlenince kabullenirler merak etme" diyordu. Burdada sormalisin mesela o konu sahibinin sevgilisinin gidisati nasil olur. Adam hep sonraya atiyordu, sonra agizlarinin payini veririm annem gillerin sana saygisizlik yapamazlar diyordu. Ama basta ödun vermek ne kadar mantikli. Agizlarinin payini vericek olan adam orda o dk verir.Demem oki vaatlere kanma bu surecte. Sevgilinin su anki catismalarda tutumunu cok iyi gozlemle.

evet haklısınız çoğu zman bende bunları düşündüğüm için kafam bu kadar karışık oluyor ... Size copk kısa bişe anlatmak istiyorum. bikeresinde şöyle bişe yaşamıştık. Sevgilimin kardeşiyle aynı sınıfta okuduk ve ozmanlar benım sınıftan konustuğum bı couck vardı. çocuga 2 sefer sans verdım ama ısınamadım cok çok iyi birisiydi fazlasıyla hemde ama ben yapamadım 2 defa bıraktım.. Aradan bı sure gecınce yaklasık 1 sene kadar benimkiyle başladıım ve bu o eskı konustuğum çocuğun kulağına gitmiş. tabi sevgilimin kardeşi diyor ve benı sevgilimin kardeşi de o yuzden istemiyor . Neyse bu mevzu ailesine kadar gitmiş hatta o eskı konustuğum gelip sevgilimin ailesinde yalan yalnıs şeyler anlatmış benım hakkımda ogün evde çok büyük olaylar çıkmıs ben ogün benden ayrılır diye düşündüm ama beni savundu onlara çünkü benim ne kişilikte olduğumu biliyor öle bişe yapmıycağımı biliyor. uzun oldu kusura bakmayın anlatmak içimden geldi sadece

evet haklısınız çoğu zman bende bunları düşündüğüm için kafam bu kadar karışık oluyor ... Size copk kısa bişe anlatmak istiyorum. bikeresinde şöyle bişe yaşamıştık. Sevgilimin kardeşiyle aynı sınıfta okuduk ve ozmanlar benım sınıftan konustuğum bı couck vardı. çocuga 2 sefer sans verdım ama ısınamadım cok çok iyi birisiydi fazlasıyla hemde ama ben yapamadım 2 defa bıraktım.. Aradan bı sure gecınce yaklasık 1 sene kadar benimkiyle başladıım ve bu o eskı konustuğum çocuğun kulağına gitmiş. tabi sevgilimin kardeşi diyor ve benı sevgilimin kardeşi de o yuzden istemiyor . Neyse bu mevzu ailesine kadar gitmiş hatta o eskı konustuğum gelip sevgilimin ailesinde yalan yalnıs şeyler anlatmış benım hakkımda ogün evde çok büyük olaylar çıkmıs ben ogün benden ayrılır diye düşündüm ama beni savundu onlara çünkü benim ne kişilikte olduğumu biliyor öle bişe yapmıycağımı biliyor. uzun oldu kusura bakmayın anlatmak içimden geldi sadece

Eger boyle devam ederse evet, seni korumayi beceriyor. Vaat olarak kalmiyor. Insallah boyle devam eder.

Back