Heh işte ben de buna anlam verememiştim bence içini ferah tut çok sıkıyosun kendini.. Canına yazık
Bi doktora danış tabi hiç bişey olmasa bile kendi vücudun hakkında bilgi sahibi olursun, doğrusunu yanlışını öğrenirsin..
Gelelim esas meseleye :) Annenin bu tavrı pek hoşuma gitmedi. Senin tuvalette yaptığın ettiğin kimi ne ilgilendirir. Erkeklerin iğrenç tuvalet maceralarını düşünsene bi hangisi daha normal
bu senin sağlıkla ilgili bi problemin.. boğazında balgam sorunu olsa bunu karşı tarafın ailesine söyleyecek mi benim kızımda balgam var diye
kimmmmseyi ırgalamaz moral vermek için söylemiyorum gerçekten ayıp bu yapılanlar.. Ayrıca sağlıktan da öte bu senin özelin..
KAldı ki bu durum evliliğini etkileyecek bi problem içeriyosa bile bırak bunun kararını evleneceğin kişi versin.. Çocuk sahibi olamama korkum vardı benim de mesela ciddi bi durum yoktu ortada ama ben çok sıkıntı yapmıştım bunu kendime.. ağlaya ağlaya ölüyodum bekarken.. Aşguma durumu açtım ağlayarak bana öyle güzel şeyler söyledi kiii yıllarca sevgili kaldık şimdi evliyiz ve bebişimiz yolda ve bu hatıramızı ikimizden başka hiç kimse bilmiyor.. biraz uzun oldu ama :) kendine güven karşındaki adamın da karakterini görmüş olursun. Herşey Allahtan..