çıkmazdayım...

Aynen zararın neresinden dönsen kâr dediğin gibi, bazı şeyleri ilk ondan yasadigimdan zorlanıyorum birazda. Randevuyu da alcam en kısa zamanda aklimdaydi hep bu arada saol canim

erkek arkadaşının da yaşı küçük sanırım..ama büyükler ne demiş insan 7 sinde neyse 70 inde odur..hadi geri döndün aynı şeyleri tekrar yapmayacağından adın kadar emin misin yoksa içinde şüpheler mi var.. erkek yaş kaç olursa olsun değer başka şeydir bir arkadaşım 10 yıldır aynı kızla çıkıyor yakında evlenecekler. çok hoş ve varlıklı biri bir sürü ükle gezdi dolaştı etrafında hep güzel kızlar vardı ama 0 10 yıllık birlikteliğini seçti demek istediğimi anladın sanırım.değer verecekse veriri vermeyecekse de vermez sen ne yaparsan yap değişmez bende de vardı böyle biri..

Sıl gitsin görüşmeyi bence kes..
Yoksa bu böyle devam eder..
Aynen keşke terslemek amacıyla da olsa ona cevap vermeseydim is isten geçti ama neyse ki aklim azda olsa başında engelledim her yerden simdi o düşünsun. Aka bazen hep boyle yalniz mutsuz olacak hic sevilip sevemiycegim gibi hissediyorum bununda önüne gecemiyorum

Maalesef kişilik bozuklugu var evet kendi farketmiyor belki ama.... Düzelir diye çok bekledim olmuyor..
Annemin bi lafi vardir ellib delisini duzeltmek bizemi dustu diye. Baktin olmuyo birakacaksin evet kolay degil biliyorum cunku kendim zorlanirken baskasina soylemesi kolay geliyo ama birak onu kendine ugrasilar cikar aklina elbette gelecek ama en azindan sklmaman icin oyalanmani saglicak. Bosgunun olmasin mesela ben oyle yapiyorum aklima geliyomu evet ama en azindan baska oyalanmalarla vaktim geciyo. Senin gibi birini kacirdiginada kendi uzulsun :)

Haklisiniz ne deseniz evet o da küçük sayılır 23 yaşında. Cahildim hatalar yaptım affet diyor ama akli yine ayni şeylerde az biraz yokladim onu. Bu gerçeği görmek bana aci veriyor.. Çünkü gerçekten sevdim bir daha bu denli birini severmiyim bilinmez..

daha karşına çok insan çıkar yanlış olanı seçme.

İnan mesajın bana çok iyi geldi biliyomusun.. Özellikle arkadaşlarım biktilar benim bu durumdan farklı gözle bakiyolar bunun için yatay geçiş yaptım okul değiştim ben yeni bi başlangıç icin ayni şeyleri yaşayamam bidaha.. Haklisin o dusunsun bu saatten sonra

Bunu kendine neden yapıyorsun?
Bilmiyorum bi bilsem mantığımı da kaybettim.. Daha anlatamadigim bi ton olay daha var kurtulamiyorum ondan. Bir de sen evlensende ben seni beklicem demesi ayrı bir ironi.. O bana sadece huzursuzluk veriyor ama kendimi bildigin kaptirmisim ona nasıl bu hale geldim bilmiyorum. Simdi engelledim her yerden kararliyim artik

Burada insanlar objektif bakabiliyolar duruma. Akil verebiliyolar, binevi sanam psikolog diyorum ben :) bana iyi geliyo burasi sorunlarimi dile getiriyorum cekinmeden .. Allah yardimcin olsun guzelim yasin henuz 21 daha cooook insanlar cikacak karsina sen yeterki durust ol

Hattını falan değiştir. Bu kadar sefer affetmişsin aynı şey olmuş. Tekrar affedersen tekrar aynı şey olacak. Belli ki boşlukta kalmış ve aklına sen gelmişsin.

Aynen ben çoğu dostuma anlatamayacagim biseyi burada anlattım ve bir nebzede olsa rahatladım.. Aynen inşallah karşımıza hayırlı insanlar çıkar bu saatten sonra ve dürüstlük benim temel ilkemdir dedigin gibi

Hattını falan değiştir. Bu kadar sefer affetmişsin aynı şey olmuş. Tekrar affedersen tekrar aynı şey olacak. Belli ki boşlukta kalmış ve aklına sen gelmişsin.
En yakın zamanda degisecegim neden bilmiyorum içim çok daraliyor.. Dedigin gibi hem boşlukta hemde benim boşlukta olduğum bi zaman.. Neyse ki aklımı basima devsirdim bu kez

Hih bak neguzel boyle dusun :) burada kendimizi pofpofluyoruz sanki yaw haha
Bende bi konu actim okuyunca anlarsin belki neden boyle konusmalar yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…