- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
-
hiç kafanı meşgul etme.Defalarca kez sans verdim adam olmuyor ayrılma nedeni isteklerini yapmamam düşün artik
Bunu da denedim ama yapamadım iste o şahısa da zarar verdim.. Derdim su adamdan temelli kurtulmak, elbet mutlu olcagim Allahın izniyle ama su beladan kurtilamiyorum beynimi kemiriyor artikAdam gene seni kullanıp atıcak. bu bariz ortada. Çivi çiviyi söker başkasını bul.
Kendime neden bunu yapıyorum bilmiyorum iğrenç bi haldeyim tiksiniyorum artik kendimden kurtulmak istiyorum su durumdan.. Bir şarkı dinlediğimde bi filmi izlediğimde o gelmesin artik aklıma ya...hiç kafanı meşgul etme.
ünini bitirmeye bak. daha iyi insanlarla karşılaşırsın
Bunu da denedim ama yapamadım iste o şahısa da zarar verdim.. Derdim su adamdan temelli kurtulmak, elbet mutlu olcagim Allahın izniyle ama su beladan kurtilamiyorum beynimi kemiriyor artik
Aynen biliyomunuz bu adam bana o kıza olan aşkını anlatti onu terketmsinden korktgunu falan sana yaptıklarımı cekiyorum falan dedi daha 5 6 ay önce.. Simdi de bensiz yapamiyormus haha.Hersey ortada guzelim sende bunun farkindasin olabildigince uzak dur. Anlasilmiyormu seni yedek parca olarak kullanmaya calisiyor
neden senle ilgilenen bir kişiyle sende ilgilenmiyosun.Kendime neden bunu yapıyorum bilmiyorum iğrenç bi haldeyim tiksiniyorum artik kendimden kurtulmak istiyorum su durumdan.. Bir şarkı dinlediğimde bi filmi izlediğimde o gelmesin artik aklıma ya...
Daha önce bir kez degistirdim yine onun yüzünden ama sonra baristik devam ettim salak gibi.. Evet degistircem en yakin zamanda ama ailemin tepkisini almak istemiyorum gecen sene de degistirmistim çünkü tek isteğim su beladan sonsuza dek kurtulmak artik ruhuma zarar..telefon numaranı değiştirceksin, hiç bi şekilde onun sana bağlantı sağlıcağı şeylerden uzaklaşıcaksın. tanıdık geliyor yaşadıkların. sen istemezsen kimse seninle muhattap olamaz
Benimle ilgileneni ben istemedim ya açıkçası şuan biraz kafa dinlemek istiyorumneden senle ilgilenen bir kişiyle sende ilgilenmiyosun.
neden bu adamla kafanı meşgul ediyosun.
kendini o bataklığa sokan sensin..Sadistlik var bende ya evet o da ayrı bi konu neyse. Dersimi aldigimi saniyordum güya. Bi bataklık içinde gibi hissediyorum içim daraliyor bazen onla tekrardan olmaz farkındayım ama irtibatı kesemiyorum..
Farkindayim nasıl kurtulurum sonsuza dek onun derdindeyim.. Simdi engelledim her yerden umarım bu sefer bu kararliligimi bozmamkendini o bataklığa sokan sensin..
Bir de bazen hic mutlu olamayacakmisim, karşıma sevip sevebilcegim biri çıkmayacak gibi hissediyorum bu ruh hali de beni bitiriyo bazenkendini o bataklığa sokan sensin..
cikmazda olacak ne var pardon?Herkese merhabalar. Buraya bugün üye oldum yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve yazmaya karar verdim. 21 yaşındayım. 2 sene önce, liseden tesadüf eseri biriyle tanıştık konuştuk birkaç ay daha sonraları sacma da olsa evet ona alıştığımı farkettim, konusmayı kesmek istedim ama yapamadım buluştuk biz askerden yeni gelmişti, o kadar iyiydi ki ona asık olmuştum... Sonra gerçek yüzünü gösterdi asil amaci cinsellikti aslında yoklamaya basladi ben her hayır dediğimde terketti bir süre sonra geri döndü ama benim gozum o kadar kordü ki her seferinde affettim. Gecen sene artik değiştiğini bana gostercegini söyledi yalvardı inandim. İki hafta sonra yine ayni hareketler. Ve ben salak gibi onla fazla olmasa da ileri gittim evet. Sonrasinda beni aldattı ayrıldı hemen o kişiden off sonra ise tekrardan affettim. Bu döngü boyle devam etti. Bu mayısta bağlarımı koparmıştım o da yeni biriyle ciddi bir ilişkiye başlamıştı hatta helallik istemişti vermiştim de helalligi... Bir ay sonrasında ayrıldılar ve o gün bugündür peşimde.. Değerini geç anladım, ben seninle mutlulugu yasamistim affet hep seni bekleyecem falanlar. 4 ay hicbisekilde cevap vermedim ama gecen aydan itibaren ne olduysa cevap vermeye başladım ve konuşuyoruz arada.. Yogun bir iste çalışıyor şuan. Ne yapacağımi bilemiyorum ne bir adim ileri ne bir adim geri.. Fikirlerinizi bekliyorum...
Haklısın özgüvenimi kaybettim ki bu konuda hic bir sorunum yoktu benim. Evet ona bagimliyim surekli aklıma geliyor bir filmde şarkıda yaptığı tüm kotulujleri unutuveriyorum.. Psikolog konusunu da arastircam, geç bile kaldım sanırım bu konuda ne yapabilirim mesela pek bi bilgim yokBence sen özgüvenini yitirmisin. Sen bu adami sevmiyorsun, sadece bagimli oldun ona. Özgüveninden dolayida birakamiyorsun.
Sana bir psikologa gitmeni tavsiye ederim. Derdini anlat, eminim cok iyi gelecek sana :)
Aslında haklisiniz çıkmazda olcak bi durum yok ama ben kendi içimde cikmazdayim bunu cozmek istiyorum. İrtibatı kestim bugün itibariyle komple bidaha bu duruma düşmek istemiyorumcikmazda olacak ne var pardon?
lafimiz para edecekse, ayril ve irtibati komple kes..
Haklısın özgüvenimi kaybettim ki bu konuda hic bir sorunum yoktu benim. Evet ona bagimliyim surekli aklıma geliyor bir filmde şarkıda yaptığı tüm kotulujleri unutuveriyorum.. Psikolog konusunu da arastircam, geç bile kaldım sanırım bu konuda ne yapabilirim mesela pek bi bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?