çıkmazdayım...

Hersey ortada guzelim sende bunun farkindasin olabildigince uzak dur. Anlasilmiyormu seni yedek parca olarak kullanmaya calisiyor

Adam gene seni kullanıp atıcak. bu bariz ortada. Çivi çiviyi söker başkasını bul.
Bunu da denedim ama yapamadım iste o şahısa da zarar verdim.. Derdim su adamdan temelli kurtulmak, elbet mutlu olcagim Allahın izniyle ama su beladan kurtilamiyorum beynimi kemiriyor artik

hiç kafanı meşgul etme.
ünini bitirmeye bak. daha iyi insanlarla karşılaşırsın
Kendime neden bunu yapıyorum bilmiyorum iğrenç bi haldeyim tiksiniyorum artik kendimden kurtulmak istiyorum su durumdan.. Bir şarkı dinlediğimde bi filmi izlediğimde o gelmesin artik aklıma ya...

Bunu da denedim ama yapamadım iste o şahısa da zarar verdim.. Derdim su adamdan temelli kurtulmak, elbet mutlu olcagim Allahın izniyle ama su beladan kurtilamiyorum beynimi kemiriyor artik

telefon numaranı değiştirceksin, hiç bi şekilde onun sana bağlantı sağlıcağı şeylerden uzaklaşıcaksın. tanıdık geliyor yaşadıkların. sen istemezsen kimse seninle muhattap olamaz

Hersey ortada guzelim sende bunun farkindasin olabildigince uzak dur. Anlasilmiyormu seni yedek parca olarak kullanmaya calisiyor
Aynen biliyomunuz bu adam bana o kıza olan aşkını anlatti onu terketmsinden korktgunu falan sana yaptıklarımı cekiyorum falan dedi daha 5 6 ay önce.. Simdi de bensiz yapamiyormus haha.

Kendime neden bunu yapıyorum bilmiyorum iğrenç bi haldeyim tiksiniyorum artik kendimden kurtulmak istiyorum su durumdan.. Bir şarkı dinlediğimde bi filmi izlediğimde o gelmesin artik aklıma ya...
neden senle ilgilenen bir kişiyle sende ilgilenmiyosun.
neden bu adamla kafanı meşgul ediyosun.

telefon numaranı değiştirceksin, hiç bi şekilde onun sana bağlantı sağlıcağı şeylerden uzaklaşıcaksın. tanıdık geliyor yaşadıkların. sen istemezsen kimse seninle muhattap olamaz
Daha önce bir kez degistirdim yine onun yüzünden ama sonra baristik devam ettim salak gibi.. Evet degistircem en yakin zamanda ama ailemin tepkisini almak istemiyorum gecen sene de degistirmistim çünkü tek isteğim su beladan sonsuza dek kurtulmak artik ruhuma zarar..

Bence sen özgüvenini yitirmisin. Sen bu adami sevmiyorsun, sadece bagimli oldun ona. Özgüveninden dolayida birakamiyorsun.

Sana bir psikologa gitmeni tavsiye ederim. Derdini anlat, eminim cok iyi gelecek sana :)

cikmazda olacak ne var pardon?
lafimiz para edecekse, ayril ve irtibati komple kes..

Bence sen özgüvenini yitirmisin. Sen bu adami sevmiyorsun, sadece bagimli oldun ona. Özgüveninden dolayida birakamiyorsun.

Sana bir psikologa gitmeni tavsiye ederim. Derdini anlat, eminim cok iyi gelecek sana :)
Haklısın özgüvenimi kaybettim ki bu konuda hic bir sorunum yoktu benim. Evet ona bagimliyim surekli aklıma geliyor bir filmde şarkıda yaptığı tüm kotulujleri unutuveriyorum.. Psikolog konusunu da arastircam, geç bile kaldım sanırım bu konuda ne yapabilirim mesela pek bi bilgim yok

cikmazda olacak ne var pardon?
lafimiz para edecekse, ayril ve irtibati komple kes..
Aslında haklisiniz çıkmazda olcak bi durum yok ama ben kendi içimde cikmazdayim bunu cozmek istiyorum. İrtibatı kestim bugün itibariyle komple bidaha bu duruma düşmek istemiyorum

Ne gec kalmasi canim. Zararin neresinden dönersen kardir.

Önemli olan baze seylerin farkinda olman ve bunun icin bir care araman. Bu cok büyük bir adim. Senden yasca büyük olanlar bile yalnislarini her zaman fark etmiyorlar.

En kisa zamanda psikologtan randevu al. Hem senin özgüvenin geri yerine gelir, onun destegi ile beraber sana göre dogru yolu bulursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…