- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 248
- 31
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
-
Bıraktım gitsin engelledim her yerden deBir daha aldatacak affetme bırak artık.
Unutma sen daha iyilerine layıksın onun gibi kaypaklara degil..Bıraktım gitsin engelledim her yerden de
Aynen hakkimizda ne hayirliysa o olsun.. Ben onun için savasmaya hazirdim çünkü ailem istemicekti biliyorum kaybetti.. Kendi vahlansinUnutma sen daha iyilerine layıksın onun gibi kaypaklara degil..
Bende istiyorum birini ama bu ruh haliyle değil iste.. Hayırlı insanlar çıkar inşallah karşımıza hepimizin.. Ama bazen hep boyle kalcakmisim gibi karamsar dusunceler de gelmiyor degilKendine yeni birihi bulll... bunun amacı belli kullandırtma kendini...
Birde beni ikna etmeye çalışıyor affedersen herşey ilk günkü gibi olacak gibisinden.. O bana hic asik olmadi sevmedi de.. Çünkü seven insan sevdiğine acı cektiremez degil mi.. Kararliydim ama ne olduysa konuşmaya başlamıştım bugün itibariyle noktayı koydum virgül olmaz artik o.. Etrafta mutlu çiftleri görüp biz de boyle olabilseydik diye dusunmekten kafayı yicem..Sizi cinselliğe bir şekilde ikna edebileceğini düşünüyor bence. Çünkü daha öncesinde karşı çıkmanıza rağmen ileri gidebildiniz. Amacına ulaşırsa da o büyük aşkı (!) bitip gidecek. Kaçın kurtulun. Asla acımayın. O size acımıyor çünkü.
Asla her şey güzel olmayacak. Şunu unutma ki: insanlar değişmez. Hatasını anlasaydı eğer, defalarca aynı hatayı tekrarlamazdı. Demek ki bu hata değil, onun ilişkiye bakış açısı. Böyle bir ilişki yaşayacağına yalnız kal daha iyi.Birde beni ikna etmeye çalışıyor affedersen herşey ilk günkü gibi olacak gibisinden.. O bana hic asik olmadi sevmedi de.. Çünkü seven insan sevdiğine acı cektiremez degil mi.. Kararliydim ama ne olduysa konuşmaya başlamıştım bugün itibariyle noktayı koydum virgül olmaz artik o.. Etrafta mutlu çiftleri görüp biz de boyle olabilseydik diye dusunmekten kafayı yicem..
Aynen öyle aklimi basima devsirdimAsla her şey güzel olmayacak. Şunu unutma ki: insanlar değişmez. Hatasını anlasaydı eğer, defalarca aynı hatayı tekrarlamazdı. Demek ki bu hata değil, onun ilişkiye bakış açısı. Böyle bir ilişki yaşayacağına yalnız kal daha iyi.
Bakalım kısmet.. Dillere destan bi ask yasamak asko gerçekten yaşamak isterdim. Ama buna da pek inancim kalmadı gibi.Yeni aşklara yelken aç.
Aynen farkindayim... Ama unutamiyorum hatta bazen yaptığı kötülükleri unutuyorum sanki o çok iyiymis gibi suç bendeymis gibi. Onun amacı belli gerekeni yapıyorum artik..Böyle bir adamdan ne bekliyosun
asıl amacı cinsellik yazan sensin
o kızla bir ayda bişey yaşayamamış demek ki
tekrar senden af diliyor
Seni kullanmak istiyor müsade etmeyince ayrılıyorAynen farkindayim... Ama unutamiyorum hatta bazen yaptığı kötülükleri unutuyorum sanki o çok iyiymis gibi suç bendeymis gibi. Onun amacı belli gerekeni yapıyorum artik..
Yok artık kaldircak gücüm kalmadi inan ki.. Bitti bugün itibariyle o yokmuş ölmüs gibi dusuncemSonraki konu "bunu da affettim yine yaptı sonra yine affettim yine yaptı" olacak gibime geliyor.
Bir arkadaşım da dedi sen kotuluklerden kendince iyilik çıkarıp iyi görmek istiyorsun diye burda sadece benim ona olan askimin saplantıya dönüştüğünü farkettim evet.. Mesajınız için tesekkurlerSeni kullanmak istiyor müsade etmeyince ayrılıyor
senden tek beklentisi bu cinsellik
hani nerde sevgi nerde aşk ?
Haklisiniz hatta birkac kez zorlama olayı oldu hatta.. Daha anlatamadigim ne istekler ne sapkın fikirler ya hatta anneme kufretti ya.. Benim gözüm nasıl boyle kör oldu.. Ama icim çok daraliyor inanın..daha cok gencsin karsina daha iyi insanlar cikar sakin bu sapik herifle ayni ortamda bulunma bana tehlikeli gorundu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?