• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım yorumlarınıza ihtiyacım var..

Size ve çocuğunuza yazık değilmi,daha neyini çekiyorsunuz eşinizin ne güzel ailenizde yanınızdaymış bunun kıymetini de bilin lütfen..

Mesleğinizde varmış, alın çocuğunuzu kendinize ayrı bir dünya kurun kurtulun o durumdan ...

Verin mahkemeye boşanın,eğer çok ciddi sıkıntı yaşarsanız bile destek alın doktorlardan faydasını görürsünüz nereye kadar çekilirki bu durum..

cok ozur dilerim ama bosanmis kadin psikolojisi denen sey nasil birsey? bekarlik gibi degil mi? ben yurtdisinda yasiyorum burda insanlar hatta kucuk kizlar bile evlenmeden yalniz yasayan ebeveyn olarak cocuk buytuyorlar tamam bu iyi bisey degil ama anladigim kadariyla ekonomik acidan kendinize ve cocugunuza bakabiliyorsunuz aileniz heran arkanizda bir isiniz var sizin icin yeni eve cikmislar kocami cok seviyorum bu yuzden dondumde dememissiniz. size akil veren aile buyugu yada arkadasiniz olmadimi? adam pisman da degil..burdan ahkam kesmesi kolay biliyorum ama cocuugunuzu dusunun adam suan sizi yaralasa annesiz bile kalabilir sizi istemiyor bu kanun degil ya evlendigin kisiyle olene kadar kalacaksin diye ne kanun hukmu var nede dinde yeri var..Allah bence size demeyecek aferin bu cocuk icin kendini ezdirdin surundurdun helal olsun her eziyeti cektin diye bence ben san aakil verdim diyecek..(buda benim yorumum bazen olaylara bunu dusunerek daha akilci ve realist bir sekilde atlayabiliyorum)

bu arada esinizde sanirim kuyma akil biri biz oyle deriz yani birileri akil vermis guya defolu falan gibilerinden hangi cagda yasiyoruz seker hastaligi gayet basit bir hastaliga dondu artik dunyada sanki aids sinizde caresi yok onada bulasacak.. :26: esinize cok kizdim bari cocugun anasi saygi duy oyle ayril..

ilk hamleniz ne guzelmis cocugunu dusuneceksin tazminati alacaksin tabi adam deli yada sapiksa o paraninda pesine duser size rahatlik vermez ama bazen toplumsal kliselerin icinde boguluyoruz biraz disari acilsaniz bir buyuk sehirde olabilir insanlarin hic birbirine karismadigi yerler size hastalikli gozuyle bakilmayan yerler (ki bence hastalikli degilsiniz herkesin sekeri vardir bazen cikar bazen iner bazen ayni seviyede olur biraz dikkat ister.. ) size iyi gelecektir deneyin ogretmenmissiniz isteyin bir yere tayin alin kizinizi yaniniza mutlu mesut yasayin sevmeyen istemeyen adamdan nasil hayir gelir? tamam yuvayi disikus yapar ama erkekte isteyecek istemezse saygi yoksa siz harcanirsiniz arada..

Allah kolaylik versin ins saglikli bir karar alabilirsiniz kendiniz ve bebeginiz hakkinda

hastalık meselesini zaten ilk olarak ailesi ortaya attı. onlara karşı küçük düştü. onların bu hastalıklıyı at başından dediğinden adım gibi eminim...

Size ve çocuğunuza yazık değilmi,daha neyini çekiyorsunuz eşinizin ne güzel ailenizde yanınızdaymış bunun kıymetini de bilin lütfen..

Mesleğinizde varmış, alın çocuğunuzu kendinize ayrı bir dünya kurun kurtulun o durumdan ...

Verin mahkemeye boşanın,eğer çok ciddi sıkıntı yaşarsanız bile destek alın doktorlardan faydasını görürsünüz nereye kadar çekilirki bu durum..

çok haklısınz artık dayanacak gücüm kalmadı...

boşanma psikolojisinden korktuğunuz için bu adama katlanmayın lütfen, bir psikoloğa gidin. boşanmanın dünyanın sonu olmadığını,sadece yeni bi hayata başlangıç olduğunu size anlatacaktır mutlaka.
boşandığınızda başınıza ne gelebileceğini düşünüyorsunuz? neden bu kadar korktuğunuzu anlatabilirseniz belki yardımcı oluruz.

arkadaşım "defolu mal" da ne demek. sana bunları diyen bir adam seni nasıl sarıp sarmalayacak.
ailesi seni dövmüş engel oldu mu? hayır.
boşanmış kadın psikolojisi de ne oluyor. boşanmış kadında insan başka birşey değil.
boşanırsan kötü birşey olmayacak sana. tam tersine o adam ve ailesinden kurtulmuş olacaksın.
ailen yanında mesleğinde var çok şükür.
çocuğuna sarıl kendine yeni bir hayat çiz.çocuğunu o adamla harika bir ortamda mı büyüteceğini zannediyorsun.
bu adam sana hakaretlerini sıralarken, onun psikolojisi nasıl olacak acaba.
belki doğru insanı bulur mutlu olursun. bu şansı kendine ver bence.

haklısınız bunu yapmam gerkiyor bir an evvel...

çok haklısınz artık dayanacak gücüm kalmadı...

Bir laf vardır dil yarası çok ağırdır diye,bir kere söylendimi bıçak gibi saplanır insanın yüreğine ...

Biraz gayret edin çaba gösterin kurtulun bu evillikten,daha çok gençsiniz çocuğunuzda var yeni bir hayata başlamak için ne duruyorsunuz ki hala..

Kocam dediğin o adam senin kendine olan güvenini bitirmiş yok etmiş..sürekli dayak yesem hakaret işitsem zamanla benimde güvenim biterdi ve hayatımla ilgili karar veremezdim korkardım...

Kendine gel silkelen artık...herşeyi sineye çekerek kocanın gözünde bile değersizleştirmişsin kendini..
Bende her git dediğimde gelen birini sevmezdim heralde..biraz dik dur hayata karşı..sonu ne olursa olsun ver boşanma kararını...emin ol hem gururunu kurtarmış olacaksın, hem kocanın gözünde eskisi gibi değersiz ezik bir görüntün olmayacak hemde o kaybettiğin gururunu tekrar kazanaksın..bu kadar iyi şeyler olacak yani boşanırsan..heralde evde aşağlanmandan hakaretlere maruz kalmandan dayak yemenden daha iyidir...
Aklı başına topla..ilerde çok pişman olursun boşanmadığın için...bugünden itibaren başka bir sayfa aç kendine..

öncelikle yasadıklarına cok uzuldum,
ama su varkı butun bu ezıyetlere,şiddete ve kalp kırıklığına dayancak gucu buluyorsan sen guclu bır ınsansın demektır ve bosanacak gucunde olmalı dıye dusunuyorum omrun nasıl devam edicek bu kırgınlıkla hayatının gerı kalanını bu sekılde devam ettırmeye gucun varmı? ya da değermi asıl hastalık senın esin de ve ailesinde senın evliliğin çok yıpranmış surune surune nereye kadar tasıycaksın bu uzuntuyle ALLAH korusun hepten sağlığnı kaybedersen ne olcak hem de kım için ? cocugun nolcak yapma lutfen kes bıtır bu ısı kendıne yenı bır hayat kur zamanın neler getırcegı bellı olmaz bı bakmısın senın degerını bılen bırı cıkmıs karsına lütfen kendını topla

biran önce kurtul o deliden,arkadaşlar çok güzel yazmışlar .onları dinle derim canım,boşanmaktan korkma,şöyle düşün birde şimdi sana yaptıgı hakaretleri.yarın kızın büyüdügünde onun yanındada yapacak,ozaman kızın senin hakkında ne düşünür,evladının seni ezik bir anne olarak görmemesi için şimdi gerekeni yap

bir yuva yık demek tabi ki kolay değildir ama inan senin için en iyisi ayrılmak.söyle düşün böyle bir ortamda yetişen çocuk nasıl olur.asıl ileride daha kötü olur ve çocuğunu düşünüyorsan gercekten ayrıl canım Allah bi kapıyı acar birini kapatır. bu kadar caresiz düşünme..

Size destek olan bi' aileniz var ne kadar güzel. Ayrıca mesleğiniz var, hayatınızı kurabilirsiniz rahatça.
O kadar hakarete, üzüntüye katlanmanız için pek bir sebep göremiyorum ben açıkçası.
Gururunuzla beraber sizi de ayaklar altına almışlar, dayak bile yemişsiniz.
Çocuğumun boşanmış ailesi olmasın diye düşünüyorsanız da hiç düşünmeyin bence.
O da daha fazla görüp, hissedip kırılmadan boşanmanız bence en mantıklısı sizin için.

Kendinize eziyet edilmezi hoşunuzamı gidiyor neyinden vazgeçemiyorsunuz size olan sevgisindenmi saygısındanmı deger verdiği içinmi?Çok şanlısınızki işiniz var size sahip çıkan aileniz var. Arkanıza bile bakmayınn o evde durdukca sonunuz hiç iyi olmıcak bunu görmeniz için ne olması lazımm hastanedemi gözünüzü açmanız lazımm yapmayın çocuğunuz için yapmayın....

ŞAKA gibisiniz :53::53::53::53::53::53::53:

Mesleğiniz var, aileniz yanınızda ve siz hala o evdesiniz..

Neyi kaldıramıyorsunuz ???

Erkeksiz yatmayı mı? Ailenizle yaşayıpta insan gibi muamele görmeyi mi ???

Kusura bakmayın bu sert yorum için ama kendinize gelmelisiniz..

Kaçın canınızı kurtarın..

Kendinize acımıyorsanız küçük yavrunuza acıyın..Hiç kızım için falan demeyin lütfen..O yavrucak büyüdüğünde bu babadan nefret edicek buna emin olabilirsiniz..

Huzurlu bir ortamda büyümesi onun psikolojisi için daha hayırlı..

Öncelikle ALlah yardımcın olsun.

Ama gözgöre göre bu durumlara nasıl katlanabildiğini anlamadım.
Bir hastalığın olduğu için hastalıklı deniyor!
Anne baba eş seni aynı anda dövüyor!
Eşin sürekli seni aşağılıyor!
Sana sığıntı diyor!
Daha sayamadığım senin yazdığın bir sürü şey.......

Ve en önemlisi ailen senin arkanda...Ama sen boşanmıyorsun.

Neden? Boşanmış kadın olmamak için mi yani?
Boşanmış kadın olmak çokmu kötü birsey.Yani bu durumundan daha kötü öyle mi.........
Sen zaten bu düşüncelerde bir insan olduğun sürece eşin malesef seni daha çok ezer.
Yazık ediyorsun kendine.
Evli bile kalsan kalk ayağa topla gücünü hepimiz bir Allahın kuluyuz o kim oluyorda seni aşağılıyor dövüyor hemde sürekli yapıyor..

Sen daha iyi biliyorsun şeker hastasıyım demişsin hayatta en önemli şey sağlık.
Lütfen aklını başına al arkadasım ailende yanındayken daha kötü durumlara düşmeden
BENCE KESİNLİKLE BOŞAN.

öğretmenler insan üstü olmak zorundalar .....ulusları kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir....bir toplumda sütçüyü de tüpçüyü de memuru da doktoru da öğretmen yetiştirir ...bir toplumu ancak öğretmenler eğitebilir ...bu kadar ezik çaresiz bilinçsiz kendine çocuğuna ailesine saygısız bir insan çocuk yetiştiriyor parasını aldığı işin hakkını vermiyor o çocukların günahına giriyor öğrencileri geçtim ya kendi çocuğu o çocuğu nasıl yetiştirecek nasıl büyütecek böyle ezik kendine saygı duymayan çaresiz biri mi yapacak

bakın bir insan kaç insana nelere maloluyor asıl kendi ezik bir koca müsvehdesi bir kadına o kadın kendi çocuğu ve yüzlerce öğrencisine onun yetiştirdikleri allah bilir kaç kişiye mal olacak hele o koca da öğretmense vay halimize yazık çocuklarımıza çok yazık

ilk defa bir insanı mesleğinden dolayı yargılıyorum ama sen memur değilsin elindeki kağıdı etkilemez psikolojin çöpçü değilsin çöplerin psikolojisini bozmazsın sen öğretmensin o işin hakkını vereceksin tabi ki herşeyden önce kendi hakkını vereceksin neden gücün yok git o zaman güç arama bulma çaresine bak psikoloğa git psikiyatriste git boşanma durumunda tayin hakkın var çocuğunu al çek git ailen zaten arkanda oturduğun yerden çarem yok gücüm yok ...dersen olmaz tabi ...

Kimse bana demesin mesleğiyle ne alakası var kolyasa sen yap diye yaptım öğretmenlik de okudum 9 yıldır da öğretmenlik yapıyorum

kimse demesin uzaktan konuşmak kolay uzaktan konuşmuyorum ben de yaşadım hem de ailem yoktu o zaman arkamda defalarca yazdım kol çantamla çıktım işim de yoktu kucağımda 1 yaşında çocuk da vardı hem de bunların binde birini yaşamadan

size müstahak kardeşim onu anladık da yapmayın çocuklara çocuğunuza kıymayın bu nedir ya hangi konuyu açsam yapamam edemem gidemem dayanamam başaramam anlamadım bunca başaran nasıl başarıyor bunlar nasıl yapıyor önce bi kendinize inanın güvenin kaldıramıyorum insan olarak kadın olarak bu muyuz biz bu kadar mıyız ailemiz işimiz paramız olduğu halde defolu mal muamelesi gördüğümüz yerde hala yüzsüzce kalacak dayak yediğimiz yerde sığıntı olacağız????

doğru söylüyorsun canımda, şeker hastası (şeker hastaları depresyona çok daha yatkındır, bilimsel bi gerçek) ve sürekli psikolojik şiddet görmüş bi insanın, depresyona girmesi son derece doğal öğretmende olsa, bu şartlar altında. Üstelik öğretmen olup bu tarz muameleye maruz kalan çok konu okudum burda, bende şaşırıyorum. ve okumaya devam ediyorum öğretmen kadınların bu konularını. Kadın olsun erkek olsun tüm öğretmenlerimiz mükemmeldir diyebilir miyiz, diyemeyiz malesef, tüm öğretmenler öğrencilerinin psikolojisini yakından düşünür diyebilir miyiz, diyemeyiz malesef. Sadece kendi öğrenim hayatımıza bi dönüp baksak bile iyisi olduğu kadar kötü öğretmen anılarıda çıkar sandıktan.
sanırım bu farklı bi başlık konusu olur

bukadar yorum okuduum ama seninn kadar gereksiz ,işe yaramaz sırf laf olsun diye yorum yapan birisini görmedim ne saçmalıyorsun takmışsın öğretmen olmama.senden daha fazla yorum almak istemiyorum arkadaşım zaten kafam bozuk psikolojim bozuk daha da tuz biber olma allh aşkına:36:

kocana ve ailene gösteremediğin gücünü klavye başından millete mi gösteriyorsun ,şunun lafların binde birini edebildin mi çok merak ettim onlara

ben başlık sahibini savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın sadece anlamaya çalışıyorum, gerçekten psikolojik bi rahatsızlığı olabilir diye düşünüyorum, yoksa tek çözüm herkesçe malum
insan kendine saygı duygu ölçüde ancak saygı görebilir

doğru söylüyorsun canımda, şeker hastası (şeker hastaları depresyona çok daha yatkındır, bilimsel bi gerçek) ve sürekli psikolojik şiddet görmüş bi insanın, depresyona girmesi son derece doğal öğretmende olsa, bu şartlar altında. Üstelik öğretmen olup bu tarz muameleye maruz kalan çok konu okudum burda, bende şaşırıyorum. ve okumaya devam ediyorum öğretmen kadınların bu konularını. Kadın olsun erkek olsun tüm öğretmenlerimiz mükemmeldir diyebilir miyiz, diyemeyiz malesef, tüm öğretmenler öğrencilerinin psikolojisini yakından düşünür diyebilir miyiz, diyemeyiz malesef. Sadece kendi öğrenim hayatımıza bi dönüp baksak bile iyisi olduğu kadar kötü öğretmen anılarıda çıkar sandıktan.
sanırım bu farklı bi başlık konusu olur

haklısın sen de haklısın ama psikolog diye bişey olduğunu bilmeyen kadınlar var bu ülkede canım ya en azından normal olmadığını sağlıklı düşünemediğini normalin de ne olduğunu bilen biri var karşımızda çok mu zordu bir psikoloğa gitmek öğretmen olmak burda konuyu ikiye katlıyor çünkü sen ben belki kendi çocuğumuzu komşunun belki mahaledeki çocukları etkileyebiliriz ama öğretmenler...ellerinden kaç çocuk geçecek kaç insan şekillenecek

diyecek kelime bulamıyorum ya ne diiim

haklısın sen de haklısın ama psikolog diye bişey olduğunu bilmeyen kadınlar var bu ülkede canım ya en azından normal olmadığını sağlıklı düşünemediğini normalin de ne olduğunu bilen biri var karşımızda çok mu zordu bir psikoloğa gitmek öğretmen olmak burda konuyu ikiye katlıyor çünkü sen ben belki kendi çocuğumuzu komşunun belki mahaledeki çocukları etkileyebiliriz ama öğretmenler...ellerinden kaç çocuk geçecek kaç insan şekillenecek

diyecek kelime bulamıyorum ya ne diiim

ne bileyim, diyelim ki, sağlıklı kararlar alamıyo, kendi iradesine sahip değil
ama en azından ailesi doktora götürmeliydi zorlada olsa
hatta ailesi geri dönmesine hiç izin vermemeliydi
benim kızım kayınvalideden kayınbabadan dayak yicek ve ben o kızın geri gitmesine izin vericem
:52::52:

Son düzenleme:

ne bileyim, diyelim ki, sağlıklı kararlar alamıyo, kendi iradesine sahip değil
ama en azından ailesi doktora götürmeliydi zorlada olsa
hatta ailesi geri dönmesine hiç izin vermemeliydi
benim kızım kayınvalideden kayınbabadan dayak yicek ve ben o kızın geri gitmesine izin vericem
:52::52:

o zaten hepten ayrı bir dava hiç girmeyelim çıkamayız zira sonu ban olur benim açımdan allah akıl fikir versin ve çok korkmakla beraber nerdeyse eminim ki onlar da öğretmen........

Back