• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım yorumlarınıza ihtiyacım var..

cok uzuldum o kucuk cocugun butun bunlara sahıt olarak buyumesıne, cocugunuzu hayata 1 0 yenık baslatıyosunuz ne kotu.. burda ogretmenlıgınızle ılgılı yapılan yorumlara sınırlenmıssınız, ogretmenlıgımle ılgılı sorun yok demıssınız. kendı cocuguna bunları yasatabılen bırınden ogrencılerını dusunmesını beklemek zaten anormal.. hıc herseyın yolunda gıttıgını soylemeyın ogrencılerınızle ılgılı, esımın yaptıgı en ufak bıseyde ertesı gun ıse nasıl dalgın gelıyorum sız o kadar sey yasayıp ogrencılerınıze werımlı oldugunuzu soyleyemezsınız..
bu saplantılı ruh halını bılıyorum, yakın sahıdıyım.. bosanmazsınız booyle gıder yıllarca aglarsınız uzulursunuz bu sızın tercıhınız ama o cocuga bunları yasatmaya hakkınız yok! bu kadar kesın we net!

Yaa çok üzüldüm yazılan yorumları okuyunca..
artık burda yorum yapan arkadaşlar o kadar alışmışlarki bu tür konulara hiç empati yapamıyorlar..

konu sahibi zaten farkında yanlış yaptığının, boşanmış bir kadın neler yaşar bilmiyor ve korkuyor haliyle.. Eminim bir çoğunuz hiç hakarete uğramadınız ezilip aşağılanmadınız ve bu nedenle bu kadıncağızın ne kadar korkunç bir psikolojide olduğunu anlayamıyorsunuz..
Şu an siz belki kamçılayıp kendine getirmeye çalışırken onu büsbütün çıkmaza, içinde bulunduğu psikolojik batağın dibine itiyorsunuz yorumlarınızla..

Gelelim konu sahibi arkadaşım sana.. Zaten kendin söylemişsin boşanmak tek yol farkındayım diye.. Cesaretinin olmamasını çok iyi anlıyorum. Bu psikoloji ile boşanmayı kaldıramaya bilirsin.. Zaten arkadaşlar söylemişler şu an yapman gereken en doğru şey bir psikologtan yardım alıpğ önce kendine güven meselesini çözmek ve sonra bu adama haddini bildirmek. Ya kendine yepyeni bir hayat kur.. yada onu hak ettiği biçimde kapının önüne koy.. Onu defet hayatınızdan..
O zaman kapında köpek olmazsa namerdim..
Daha önce bir arkdaşımada söylemiştim uzun süre dinlemedi ama psikolojisi düzelince kocasına resti çekti ve çok sürmeden adam köpek gibi yalvardı beni bırakma diyee ama nafilee üzerinden aylar yıllar geçti arkadaşım eylülde yeniden evleniyor ve çokk mutlu..
yani hayat devam edicek güzel günlerin olucak.. Zaman kaybetmeden bir psikologa git hiç durma hemen bugün al randevunu..
Burda seni sadece yargılarlar, üzerler, suçlarlar,aradığın destek burda değil arkadaşım..en yakın psikologa git o sana gerçekten yardımcı olacaktır..

Arkadaşlar merhaba sitede ilk konum olacak.
benim sorunum şu: eşimle 4 yıl önce görücü usulu ile evlendim. 3 yaşında bir kızım var.22 yıllık diyabet hastasıyım.eşimle daha nişanlanmadan önce ona rahatsızlığım olduğunu istemezse ilişkimizin bitebileceğini söyledim ona. ailesinin haberi yoktu rahatszılığımdan. evlendik ve evlendiğimiz ilk günden itibaren eşim ufacık bir konuda bile kendi dediği olmazsa küsmeye başladı. ilk iki yıl o küstükçe haksız bile olsa hep alttan aldım tartıştığımız konuları umursamadım daha sonraları aramız iyi olduğunda tartıştığımız konuda haksız olduğunu söylemedim hiç ona çünkü tekrardan küsmesinden huzursuzluk olabileceğinden korktum.eşim ailesine aşırı derecede düşkün onlar bize ziyarete geldiklerinde o huysuz adam daha şiddetli halde huysuzlanmaya başlar. ve mutlaka ailesi geldiğinde incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden kavga gürültü çıkarır ve aileside ona oğlum yapma bu kızcağızın bir suçu yok demez allah için. hep oğlanları haklıdır ben haksızım. hakkımı savunmaya çalıştığım zaman adım "dır dır eden karıya "çıkıyor. eşim ailesi için beni çok ezer onları yüceltirken beni ayaklar altına alır. şöyle ki kızıma 3 aylık hamile iken annesine babasına sandalye getirmediğim için beni evden kovdu, ailesine bana bu hastalıklıyı ( beni kastediyor) aldınız diye bağırdı.ailesi her geldiğinde ailesinin geri dönüşlerinde bende küskün olarak ailemin yanına gittim ve hiç birisinde arayıp karıcım ben bir hata ettim evine dön yuvana dön demedi. sürekli evime beni ailem götürdü (yuvam yıkılmasın çocuğum perişan olmasın diye. ailem benden asla kaçan yılan bir aile değil onlar bana sürekli kucak açtılar). ve kocam bu durumu başıma şöyle kalkmaya başladı: "Sen defolu malsın ailen seni başından def ediyor. seni kovuyorum yinede ailen geri getiriyor. onlar sana katlanamıyor".şeker hastası olduğum halde bana ailesinin yemesi için tatlı pişirtir ,asla düşünmez hasta insanın canı istermi diye. babasına ben öğretmenim maaşımı istediğim gibi harcama yetkim yok internetten kendi başıma alışveriş yapsam kıyametler koparır.maaşımdan ben kendi aileme hiç bir şey alamam. ama kendisi görümcemin 3 çocuğunu ablalarını,annesini, babasını yazlık ve kışlık giydirir. ev eşya ihtiyaçlarını giderir.ailesini 7 tane telefon faturasını kendi öder.ailece alışverişe çıkınca ben kendime kıyafet falan alsam mutlaka ailesini de düşünür ve onlara da birşeyler alır.enson olayda da yine ailesi yanımızdaydı abuk subuk bir olaydan dolayı küstü. ve annesi babası kendisi başıma çöküp hastanelik oluncaya kadar beni dövdüler. hemen ailemi aradım ailem geldi eşyalarımı topladım ve evden ayrıldım.darp raporu alıp boşanma davası açtım.yüklü miktarda manevi tazminat istedim. 3 ay ailemin yanında oturdum ( araba aldım ailem benim için yeni bireve taşındı ama ama ama boşanma psikolojisini kaldıramadım bir çocukla ailemin yanında kalmak bana çok ağır geldi. ve kendi isteğimle bu cehenneme tekrardan döndüm.boşanma davasından vazgeçtim haksız oldukları halde ailesinden bile özürler diledim. ailem sırf benim mutlu olabilmem için kararlarıma saygı gösterdiler ve tekrardan geri dönmeme birşey demediler.ailem kocamdan dolayı bu adam düzelmez en fazla bir yıl sonra tekrardan dönersin ömür boyu bu adama katlanamazsın dediler....... kocan düzeldimi derseniz hayırrr daha da kötüleşti yaralı yılan misali ağzı her açıldığında bana "sana çocuk için katlanıyorum. defolu mal ailen seni başıma def etti. def ol git bu evde sığıntısın." diyor her defasında dahada yaralanıyorum. ona zerre kadar güvenim yok. yarın öbür gün bir yerime zarar gelsin bu insan beni kapının önüne koyar. ama çaresizim boşanmış kadın psikolojisini kaldıracak gücüm yok. inanın çocuğum olmasa bazen intiharı bile düşünüyorum.ne yapayım bu evlilik cehennemine daha ne kadar dayanabileceğim bilmiyorum.biraz uzattım sanırım.... yorumlarınıza ihityacım var....:50:

çocuğum için katlanıyorum cümlesi çocuğa yapılan en büyük eziyettir.Mutluluk ve huzurun olmadığı bir ortamda büyüyen çocuk ya o adama benzer yada iyice içine kapanıp toplumdan soyutlanır.Ne kadar şanslısınız ki sizi her durumda sahiplenen anne babanız var.Boşanmış çocuklu bir kadın olmak sorun olmamalı sizin için.Önemli olan başkalarının ne diyeceğimi yoksa çocuğunuzun sağlıklı bir ortamda mutlu bir insan olarak büyümesimi?

Arkadaşlar merhaba sitede ilk konum olacak.
benim sorunum şu: eşimle 4 yıl önce görücü usulu ile evlendim. 3 yaşında bir kızım var.22 yıllık diyabet hastasıyım.eşimle daha nişanlanmadan önce ona rahatsızlığım olduğunu istemezse ilişkimizin bitebileceğini söyledim ona. ailesinin haberi yoktu rahatszılığımdan. evlendik ve evlendiğimiz ilk günden itibaren eşim ufacık bir konuda bile kendi dediği olmazsa küsmeye başladı. ilk iki yıl o küstükçe haksız bile olsa hep alttan aldım tartıştığımız konuları umursamadım daha sonraları aramız iyi olduğunda tartıştığımız konuda haksız olduğunu söylemedim hiç ona çünkü tekrardan küsmesinden huzursuzluk olabileceğinden korktum.eşim ailesine aşırı derecede düşkün onlar bize ziyarete geldiklerinde o huysuz adam daha şiddetli halde huysuzlanmaya başlar. ve mutlaka ailesi geldiğinde incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden kavga gürültü çıkarır ve aileside ona oğlum yapma bu kızcağızın bir suçu yok demez allah için. hep oğlanları haklıdır ben haksızım. hakkımı savunmaya çalıştığım zaman adım "dır dır eden karıya "çıkıyor. eşim ailesi için beni çok ezer onları yüceltirken beni ayaklar altına alır. şöyle ki kızıma 3 aylık hamile iken annesine babasına sandalye getirmediğim için beni evden kovdu, ailesine bana bu hastalıklıyı ( beni kastediyor) aldınız diye bağırdı.ailesi her geldiğinde ailesinin geri dönüşlerinde bende küskün olarak ailemin yanına gittim ve hiç birisinde arayıp karıcım ben bir hata ettim evine dön yuvana dön demedi. sürekli evime beni ailem götürdü (yuvam yıkılmasın çocuğum perişan olmasın diye. ailem benden asla kaçan yılan bir aile değil onlar bana sürekli kucak açtılar). ve kocam bu durumu başıma şöyle kalkmaya başladı: "Sen defolu malsın ailen seni başından def ediyor. seni kovuyorum yinede ailen geri getiriyor. onlar sana katlanamıyor".şeker hastası olduğum halde bana ailesinin yemesi için tatlı pişirtir ,asla düşünmez hasta insanın canı istermi diye. babasına ben öğretmenim maaşımı istediğim gibi harcama yetkim yok internetten kendi başıma alışveriş yapsam kıyametler koparır.maaşımdan ben kendi aileme hiç bir şey alamam. ama kendisi görümcemin 3 çocuğunu ablalarını,annesini, babasını yazlık ve kışlık giydirir. ev eşya ihtiyaçlarını giderir.ailesini 7 tane telefon faturasını kendi öder.ailece alışverişe çıkınca ben kendime kıyafet falan alsam mutlaka ailesini de düşünür ve onlara da birşeyler alır.enson olayda da yine ailesi yanımızdaydı abuk subuk bir olaydan dolayı küstü. ve annesi babası kendisi başıma çöküp hastanelik oluncaya kadar beni dövdüler. hemen ailemi aradım ailem geldi eşyalarımı topladım ve evden ayrıldım.darp raporu alıp boşanma davası açtım.yüklü miktarda manevi tazminat istedim. 3 ay ailemin yanında oturdum ( araba aldım ailem benim için yeni bireve taşındı ama ama ama boşanma psikolojisini kaldıramadım bir çocukla ailemin yanında kalmak bana çok ağır geldi. ve kendi isteğimle bu cehenneme tekrardan döndüm.boşanma davasından vazgeçtim haksız oldukları halde ailesinden bile özürler diledim. ailem sırf benim mutlu olabilmem için kararlarıma saygı gösterdiler ve tekrardan geri dönmeme birşey demediler.ailem kocamdan dolayı bu adam düzelmez en fazla bir yıl sonra tekrardan dönersin ömür boyu bu adama katlanamazsın dediler....... kocan düzeldimi derseniz hayırrr daha da kötüleşti yaralı yılan misali ağzı her açıldığında bana "sana çocuk için katlanıyorum. defolu mal ailen seni başıma def etti. def ol git bu evde sığıntısın." diyor her defasında dahada yaralanıyorum. ona zerre kadar güvenim yok. yarın öbür gün bir yerime zarar gelsin bu insan beni kapının önüne koyar. ama çaresizim boşanmış kadın psikolojisini kaldıracak gücüm yok. inanın çocuğum olmasa bazen intiharı bile düşünüyorum.ne yapayım bu evlilik cehennemine daha ne kadar dayanabileceğim bilmiyorum.biraz uzattım sanırım.... yorumlarınıza ihityacım var....:50:

benzer durumu yaşamaktan korkuyorum

Boşanmak belli bir süre yaralar sizi elbette ama evlilik devam ettiği sürece yapılan eziyetler hayatınız boyunca aklınızdan çıkmaz ki daha ileri boyuta taşınıp taşınmayacağıda meçhul.Onca kadın ailesi destek olmuyor diye geri dönüyor.Ama sen çok şanslısın.Bence bu şansı iyi kullan.Çocuğun neden bu ortamda büyüsün.Herşey bence onun için olmalı.

Boşanmayı sen bir süre sonra atlatırsın ya çocuğun gördüklerini nasıl atlatacak.İLLAKİ BÜTÜN HAYATI BOYUNCA ANNE BABA KAVGASINA ŞAHİT OLUP,İLERİDE KENDİSİDE EVLİLİKTEN KORKARAK YAŞAYACAK.YAZIK ÇOCUKLARIMIZA BUNU YAPMAYA HAKKIMIZ YOK.ÇOK ÜZÜLÜYORUM ARADA OLAN HEP ÇOCUKLARA OLUYOR.NE OLUR KENDİNİZİ DEĞİL DE O YAVRUYU DÜŞÜNÜN YA...

bir aile kolay kurulmuyor kolay da yıkmamak lazım bunu hepimiz biliyoruz ama bi tarafın fedakarlığı ezilmesiyle aile olunmuyor bana kalırsa hayatına sahip çık bu adam senin ekonomik özgürlüğünü bile unutturmuş sana git gide kendini değersiz hissetmene neden olcak bir an önce harekete geç ailenin yanına git bişeylerini sürdürme niyetin varsa eğer bırak ayağına gelsin şartlarını koy deneyeceksen bile öyle dene kendi kıymetini bil bu hayatın tekrarı yok ayrıca en nefret ettiğim şey insanların hastalığını dalga ve aşağılama konusu yapan insanlardır yazıklar olsun bölylelerine

ayrılık kararı almak gerçekten çok zor ama, artı eksilerini göz önüne alarak daha fazla yıpranmayın derim bence.. allah yardımcınız olsun inşallah..

Boşanmış bir kadın olarak yazıyorum

Yaşadıklarının onda birini yaşamadım. Kimse bana bunları yapamaz.
Ben bir kadınım, bir anneyim, birilerinin evladı, birilerinin kardeşiyim.
Namussuzluk yapmadım, saygısızlık yapmadım, hak yemedim

Ve bu dünyaya acı çekmek için gelmedim..
3 kuruşluk adamların bana acı vermesine izin veremem. Hele anne babamın bunu görmesine asla izin veremem.

Boşanmış kadın psikolojisi nedir bilmiyorum.
Benim psikolojimi anlatabilirim sadece.
Hafifim, özgürüm.
Sadece kendimden ve oğlumdan sorumluyum.
Mesleğim var, işim var. Gerçi olmasa ne farkederdi. Hiç bir şey.. Merdiven silerdim, çocuk bakardım, temizlik yapardım. Ama bu acıya katlanmazdım. Onurumu çiğnetmezdim.

Birileri dul kadın diyecekler korkusu mu? Belki de diyorlar. Umrumda değil. Hayat benim, kurallar benim..
Sadece seyrederler, hayatımı yaşarım ben. Geziyorum,giyiniyorum, süsleniyorum. Doya doya yaşıyorum.
Diyecek lafı olan çıksın karşıma.. Yüreği varsa çıksın.
Dedikodu yapanların bile imrenen bakışlarını hissediyorum. Gururum okşanıyor. Gücüm onaylanıyor.

Yeterince güçlüysen. Yanlışın bile doğru olur. Ama zayıfsan korkaksan... Dayak da yersin,evden de kovulursun.
Kendine yapma bunu lütfen. Lütfen... O kadar zor değil. Hele senin yaşadıklarınla kıyaslandığında çok çok basit. Bunlara katlanan kadın boşanmayı da atlatır, Üstelik kaybedeceğin nedir ki? Bu evlilik değil. Sadece nikah cüzdanı. Silkin, kurtar kendini..

Yaa çok üzüldüm yazılan yorumları okuyunca..
artık burda yorum yapan arkadaşlar o kadar alışmışlarki bu tür konulara hiç empati yapamıyorlar..

konu sahibi zaten farkında yanlış yaptığının, boşanmış bir kadın neler yaşar bilmiyor ve korkuyor haliyle.. Eminim bir çoğunuz hiç hakarete uğramadınız ezilip aşağılanmadınız ve bu nedenle bu kadıncağızın ne kadar korkunç bir psikolojide olduğunu anlayamıyorsunuz..
Şu an siz belki kamçılayıp kendine getirmeye çalışırken onu büsbütün çıkmaza, içinde bulunduğu psikolojik batağın dibine itiyorsunuz yorumlarınızla..

Gelelim konu sahibi arkadaşım sana.. Zaten kendin söylemişsin boşanmak tek yol farkındayım diye.. Cesaretinin olmamasını çok iyi anlıyorum. Bu psikoloji ile boşanmayı kaldıramaya bilirsin.. Zaten arkadaşlar söylemişler şu an yapman gereken en doğru şey bir psikologtan yardım alıpğ önce kendine güven meselesini çözmek ve sonra bu adama haddini bildirmek. Ya kendine yepyeni bir hayat kur.. yada onu hak ettiği biçimde kapının önüne koy.. Onu defet hayatınızdan..
O zaman kapında köpek olmazsa namerdim..
Daha önce bir arkdaşımada söylemiştim uzun süre dinlemedi ama psikolojisi düzelince kocasına resti çekti ve çok sürmeden adam köpek gibi yalvardı beni bırakma diyee ama nafilee üzerinden aylar yıllar geçti arkadaşım eylülde yeniden evleniyor ve çokk mutlu..
yani hayat devam edicek güzel günlerin olucak.. Zaman kaybetmeden bir psikologa git hiç durma hemen bugün al randevunu..
Burda seni sadece yargılarlar, üzerler, suçlarlar,aradığın destek burda değil arkadaşım..en yakın psikologa git o sana gerçekten yardımcı olacaktır..

tam olarak neler hissettiğimi anlayan ilk mesaj.... çok teşekkürler desteğin için innuk...:79:

Boşanmış bir kadın olarak yazıyorum

Yaşadıklarının onda birini yaşamadım. Kimse bana bunları yapamaz.

Ve bu dünyaya acı çekmek için gelmedim..
3 kuruşluk adamların bana acı vermesine izin veremem. Hele anne babamın bunu görmesine asla izin veremem.

Hafifim, özgürüm.
Mesleğim var, işim var. Gerçi olmasa ne farkederdi. Hiç bir şey.. Merdiven silerdim, çocuk bakardım, temizlik yapardım. Ama bu acıya katlanmazdım. Onurumu çiğnetmezdim.

Birileri dul kadın diyecekler korkusu mu? Belki de diyorlar. Umrumda değil. Hayat benim, kurallar benim..
Sadece seyrederler, hayatımı yaşarım ben. Geziyorum,giyiniyorum, süsleniyorum. Doya doya yaşıyorum.
Dedikodu yapanların bile imrenen bakışlarını hissediyorum. Gururum okşanıyor. Gücüm onaylanıyor.

Yeterince güçlüysen. Yanlışın bile doğru olur. Ama zayıfsan korkaksan... Dayak da yersin,evden de kovulursun.
Kendine yapma bunu lütfen. Lütfen... O kadar zor değil. Hele senin yaşadıklarınla kıyaslandığında çok çok basit. Bunlara katlanan kadın boşanmayı da atlatır, Üstelik kaybedeceğin nedir ki? Bu evlilik değil. Sadece nikah cüzdanı. Silkin, kurtar kendini..[/QUOTE

sütkü kahve öncelikle yıkıcı acımasızca bir yorum yazmadığın için teşekkür ederim.çok haklı doğğru tespitlerin var yaşama dair boşanma kaçınılmaz son herşeyin farkındayım bu yaşamın yaşam olmadığının ama bir insan hasta olurda doktora gitmeye korkar yaa onun gibi bir korku bu:59:.

Canım boşanma psikolojisi diyorsun da o adamın kahrını çekeceğine ailenin yanında tek çocukla sığıntı ol daha iyi...En azından onlar senin ailen başına bi iş gelse onlar koşar imdadına..afedersin ama bırak şu ş......i dön ailenin yanına darp raporunu da inşallah atmamışsındır aç davanı çıtır çıtır tazminatını da al süründür pisliği.Ne demekmiş hep beraber çullanıp dövmek..evlenene kadar yalvar yakar oluyorlar evlendikten sonra anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geliyor yok kardeşim yok o kadar zor konu okudum ama seninkisini okurken o kadar bunaldımki...
Senin tırnağına kurban olsun Allah ona da versin bi hastalık da defolu olmak ne demekmiş anlasın haysiyetsiz herif...Ya işte yetiştirilme denen şey bu demekki...
Allah böyle evlat yetiştirmekten korusun bizleri.Terbiyeli,iyi niyetli,vicdanlı bireyler yetiştirmemize yardımcı olsun.Sanki silah zoruyla evlendi off off

Bu psikolojiyi aşmanızın en iyi yolu bir uzmandan yardım almanız, nereye kadar böyle yaşayabilirsiniz. Hem ailenizde size destekmiş ne güzel. bu ortamda kaldığınız sürece sağlığınız daha çok bozulacak. İnanın kimse sizden daha değerli değil. Sizin anneniz bir psikopata kölelik yapasınız diye sizi dünyaya getirmedi. Kaldıki bizde dünyaya bir kere geliyoruz. Yardım almazsanız bu gücü asla kendinizde bulamazsınız. Allah yardımcınız olsun.

boşanmış bir kadın olarak yazıyorum

yaşadıklarının onda birini yaşamadım. Kimse bana bunları yapamaz.

ve bu dünyaya acı çekmek için gelmedim..

Hafifim, özgürüm.

Kendine yapma bunu lütfen. Lütfen... O kadar zor değil. Hele senin yaşadıklarınla kıyaslandığında çok çok basit. Bunlara katlanan kadın boşanmayı da atlatır, üstelik kaybedeceğin nedir ki? Bu evlilik değil. Sadece nikah cüzdanı. Silkin, kurtar kendini..
işte budur yaaa...yapman gereken tek şey...hayatı yaşamak...

aşkta yada evlilikte guru olmaz diyorlar çocuk için herşeye katlanılır diyolar.ama bence öyle değil.çocuğun bile olsa önce kendi mutluluğun bence...

Arkadaşlar mesleğe göre bir değerlendirme yapmanın anlamı yok çünkü arkadaşımızın psikolojisi sağlam değil yaşadıklarından dolayı.Öyle üzücü şeyler ki öğretmen olduğunu meslek sahibi olduğunu bile unutturmuşlar sana.Seni çok iyi anlıyorum.Ben de boşanmış olma psikolojisini kendime yediremediğimden çok ezilmiştim.Ama inan korktuğun gibi olmuyor zamanla üstesinden gelebiliyorsun.Biraz da senin özgüvenine bağlı.Bazı arkadaşlar ne güzel söylemiş önce psikoloğa gitmeni ben de öneririm.Önce bi kafan toplansın özgüvenin gelsin daha sağlıklı düşündükçe sen de aslında hiç bunlara layık olmadığını farkedeceksin. İlaç almanı önermem psikiyatra değil iyi bir terapiste git. Zamanla mantıklı düşüneceksin. Bu yaşadığınızın gerçek bir evlilik olup olmadığını kendin anla kendin karar ver ki kararın sağlam olsun.
Ateş düştüğü yeri yakar.Senin yaşadıkların gibi yaşamadıkça tam olarak düşüncelerine,hislerine vakıf olamayız.Ailenin yanında yaşamak istemeyebilirsin.Maaşın var.Tayin isteyip gidip ev açıp çocuğunla yeni bir hayat kurabilirsin. Bulunduğun yerden uzaklaşınca da daha rahat atlatırsın.

bu kadar hakareti sırf boşanmış kadın olmamak için mi çekiyorsun,inanamadım.ailen yanında.işin gücün var.kendine bu eziyeti yapma bence.hem sana hem çocuğa yazık.

Ne mutlu sanaki sana destek bir ailen ve iyi bir mesleğin var kimseye muhtaç değilsin.
Arkadaşım yavrunuda düşün ve o adamdan bir an önce boşan (ben bu kelimeyi pek kullanmam ama)adamın yaptığı ettiği yetmiyor bide ailesinden darp görüyorsun ne acıııı
bencede tayinini iste uzaklaş ve yeni bir hayat kur kendinize ne mutlu sana annesin ve onun için güçlü olmalısın tatlımmm.
Rabbim yardımcınız olsun mutlu olursunuz kısa zamanda inş.

Son düzenleme:
Back