• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım yorumlarınıza ihtiyacım var..

arkadaşım "defolu mal" da ne demek. sana bunları diyen bir adam seni nasıl sarıp sarmalayacak.
ailesi seni dövmüş engel oldu mu? hayır.
boşanmış kadın psikolojisi de ne oluyor. boşanmış kadında insan başka birşey değil.
boşanırsan kötü birşey olmayacak sana. tam tersine o adam ve ailesinden kurtulmuş olacaksın.
ailen yanında mesleğinde var çok şükür.
çocuğuna sarıl kendine yeni bir hayat çiz.çocuğunu o adamla harika bir ortamda mı büyüteceğini zannediyorsun.
bu adam sana hakaretlerini sıralarken, onun psikolojisi nasıl olacak acaba.
belki doğru insanı bulur mutlu olursun. bu şansı kendine ver bence.

arkadaşım öncelikle durumuna çok üzüldüğümü ve seni anladığımı belirtmek istiyorum.senın yaşadığın kadar olmasada benzer durumlar (hakaret vs.) bende yaşadım.ama benim eşim ve eşimin ailesi senın durumundakiyle kıyaslanamaz bile.yorun yapan çoğu arkadaşla bende hemfikirim.ne güzel mesleğiniz var hemde çok kutsal bir meslek öğretmensiniz ve aileniz anladığım kadarıyla sizin yanınızda ve size destekler bunlar kendinize güvenmenizde ve sağlam adımlar atmanızda çok önemli faktörler.boşanma psikolojisi derken ;tabiki kolay olmayacaktır lütfen insanların sözlerine bakışlarına kulak asmayın öncelikle çocuğunuzu onun geleceğini ,kendi sağlığınızı,gururunuzu haysiyetınızı düşünün birazda, bu kadar bu adama neden mahkum hissediyorsunuz kendinizi lütfen bunu samımı olarak söyleyın çocuk faktörü ve boşanma psikolojısı dışında bişeyler olmalı yoksa bu kadar sorun yaşayıpta halen umut etmek biraz polyannacılık gibi geldi bana..lütfen sözlerime kırılmayın ve iyi düşünün..

arkadaşım "defolu mal" da ne demek. sana bunları diyen bir adam seni nasıl sarıp sarmalayacak.
ailesi seni dövmüş engel oldu mu? hayır.
boşanmış kadın psikolojisi de ne oluyor. boşanmış kadında insan başka birşey değil.
boşanırsan kötü birşey olmayacak sana. tam tersine o adam ve ailesinden kurtulmuş olacaksın.
ailen yanında mesleğinde var çok şükür.
çocuğuna sarıl kendine yeni bir hayat çiz.çocuğunu o adamla harika bir ortamda mı büyüteceğini zannediyorsun.
bu adam sana hakaretlerini sıralarken, onun psikolojisi nasıl olacak acaba.
belki doğru insanı bulur mutlu olursun. bu şansı kendine ver bence.

Ayyy Şu Adamın Yazdığı Kelimeleri Tekrar Yazmayın Yemin Ederim Cinnet Geçirmek Üzereyim...
Allah'ın Belası....
İnsanda Biraz Allah Korkusu Olur...

öncelikle geçmiş olsun ama sanada biraz kızdım bu kadar yaşanmış olaydan sonra nasıl oluyorda düzelir diye umut sözleri yazabilirsin lütfen yapma sana bnca yıldır öğrendiğim tek bişey varsa oda kimsenin değişmeyeceğidir. kocan yada ailesi bir anda meleğemi dönüşecek bnde boşandım ilk eşimden ve simdi 2. eşimle evliyim cook ama çok mutluyum evlilik meğerse güzel bişeymiş lütfen kendine değer ver ve yapma gerekeni kararlı bi şekilde vakit geçirmeden yap lütfen.merak etme herşey şu andan daha kötü olmıycak sana söz verebilirim.

yorum yapan arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. herkes boşanmada hem fikir.evliliği sürdürmemde ki tek umut ışığı annesi babası bu dünyaya direk kalmayacak ve bu devran elbet dönecek. belki düzelir umudu yuvasına karısına dört elle sarılır umudu. umudum allah sadece ona sığınıyorum....içinde bulunduğum durum çok zor bir durum....

boş umutlarla kendini harap etme insan yedisinde neyse yetmişinde de odur
bu işin düzeleceği yok yok yok !!!

Sanırım siz acı çekmeye alışmışsınız!..olamaz böyle bir evlilik..cehennem gibi resmen..o adamın neyini rüyalarında görüyordun?...sana olan sevgisinimi?..sana verdiği değeri yada ilgisini mi??..yapmayın Allah aşkına..mezarında bir karış ot bitse yine değişmez bunlar...ömrünü böyle bir insan için harcama..genede sen bilirsin tabi..Allah yardımcın olsun ne diyim..

keşke darp raporu aldığınız zaman boşansaydınız. Dilerim Rabbim'den sizinkinden daha ağır bir hastalığa yakalanıp göçer gider bu dünyadan. Ayıptır hasta bir kadına böyle işkence edilmez ki

Katiline aşık olma psikolojisi galiba bunun adı?

Mesleğiniz var, aileniz dağ gibi arkanızda, sevgi yok, ilgi yok, dayak, hakaret, aşağılanma gırla ve siz hala yapamam diyosunuz?

Evladınız o yaşadıklarınızı görücek ve büyüyünce size saygı duyacak mı zannediyorsunuz? Onun gözünde annesi her zaman sahiplenilmesi gereken bir kadın olarak kalacak! Babasın ve ailesinin saygı duymadığı bi anne.

Yapmayın Allah aşkına, bir evlat ve sürüsüyle cocuk yetiştiriyorsunuz... Onlara ayaklarının üstünde durabilmeyi, güçlü olabilmeyi nasıl öğreteceksiniz?

Katiline aşık olma psikolojisi galiba bunun adı?

Mesleğiniz var, aileniz dağ gibi arkanızda, sevgi yok, ilgi yok, dayak, hakaret, aşağılanma gırla ve siz hala yapamam diyosunuz?

Evladınız o yaşadıklarınızı görücek ve büyüyünce size saygı duyacak mı zannediyorsunuz? Onun gözünde annesi her zaman sahiplenilmesi gereken bir kadın olarak kalacak! Babasın ve ailesinin saygı duymadığı bi anne.

.....ve haliyle o çocukta saygı duymayacak sana

Son düzenleme:
Ben bu tür kadınları hiçbir zaman anlayamayacağım galiba...

Daha neyi bekliyorsunuz anlamadım.

Ben böyle durumlarda "çocuğum için..." lafını sadece bahane olarak düşünüyorum.

Meslek var, hayır o da olmasa yeri gelir merdiven silersiniz ama gururunuzla yaşarsınız.

Belli bir noktadan sonra suçlu sizsiniz, kendi hayatınızı kendiniz bu duruma getiriyorsunuz.

Tüm bu olanlara siz izin veriyorsunuz. Herşey bir tarafa, çocuğunuza daha fazla zarar veriyorsunuz.

Dilerim sizin ve çocuğunuz için doğru ve sağlıklı kararı tez zamanda verirsiniz.

Arkadaşlar merhaba sitede ilk konum olacak.
benim sorunum şu: eşimle 4 yıl önce görücü usulu ile evlendim. 3 yaşında bir kızım var.22 yıllık diyabet hastasıyım.eşimle daha nişanlanmadan önce ona rahatsızlığım olduğunu istemezse ilişkimizin bitebileceğini söyledim ona. ailesinin haberi yoktu rahatszılığımdan. evlendik ve evlendiğimiz ilk günden itibaren eşim ufacık bir konuda bile kendi dediği olmazsa küsmeye başladı. ilk iki yıl o küstükçe haksız bile olsa hep alttan aldım tartıştığımız konuları umursamadım daha sonraları aramız iyi olduğunda tartıştığımız konuda haksız olduğunu söylemedim hiç ona çünkü tekrardan küsmesinden huzursuzluk olabileceğinden korktum.eşim ailesine aşırı derecede düşkün onlar bize ziyarete geldiklerinde o huysuz adam daha şiddetli halde huysuzlanmaya başlar. ve mutlaka ailesi geldiğinde incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden kavga gürültü çıkarır ve aileside ona oğlum yapma bu kızcağızın bir suçu yok demez allah için. hep oğlanları haklıdır ben haksızım. hakkımı savunmaya çalıştığım zaman adım "dır dır eden karıya "çıkıyor. eşim ailesi için beni çok ezer onları yüceltirken beni ayaklar altına alır. şöyle ki kızıma 3 aylık hamile iken annesine babasına sandalye getirmediğim için beni evden kovdu, ailesine bana bu hastalıklıyı ( beni kastediyor) aldınız diye bağırdı.ailesi her geldiğinde ailesinin geri dönüşlerinde bende küskün olarak ailemin yanına gittim ve hiç birisinde arayıp karıcım ben bir hata ettim evine dön yuvana dön demedi. sürekli evime beni ailem götürdü (yuvam yıkılmasın çocuğum perişan olmasın diye. ailem benden asla kaçan yılan bir aile değil onlar bana sürekli kucak açtılar). ve kocam bu durumu başıma şöyle kalkmaya başladı: "Sen defolu malsın ailen seni başından def ediyor. seni kovuyorum yinede ailen geri getiriyor. onlar sana katlanamıyor".şeker hastası olduğum halde bana ailesinin yemesi için tatlı pişirtir ,asla düşünmez hasta insanın canı istermi diye. babasına ben öğretmenim maaşımı istediğim gibi harcama yetkim yok internetten kendi başıma alışveriş yapsam kıyametler koparır.maaşımdan ben kendi aileme hiç bir şey alamam. ama kendisi görümcemin 3 çocuğunu ablalarını,annesini, babasını yazlık ve kışlık giydirir. ev eşya ihtiyaçlarını giderir.ailesini 7 tane telefon faturasını kendi öder.ailece alışverişe çıkınca ben kendime kıyafet falan alsam mutlaka ailesini de düşünür ve onlara da birşeyler alır.enson olayda da yine ailesi yanımızdaydı abuk subuk bir olaydan dolayı küstü. ve annesi babası kendisi başıma çöküp hastanelik oluncaya kadar beni dövdüler. hemen ailemi aradım ailem geldi eşyalarımı topladım ve evden ayrıldım.darp raporu alıp boşanma davası açtım.yüklü miktarda manevi tazminat istedim. 3 ay ailemin yanında oturdum ( araba aldım ailem benim için yeni bireve taşındı ama ama ama boşanma psikolojisini kaldıramadım bir çocukla ailemin yanında kalmak bana çok ağır geldi. ve kendi isteğimle bu cehenneme tekrardan döndüm.boşanma davasından vazgeçtim haksız oldukları halde ailesinden bile özürler diledim. ailem sırf benim mutlu olabilmem için kararlarıma saygı gösterdiler ve tekrardan geri dönmeme birşey demediler.ailem kocamdan dolayı bu adam düzelmez en fazla bir yıl sonra tekrardan dönersin ömür boyu bu adama katlanamazsın dediler....... kocan düzeldimi derseniz hayırrr daha da kötüleşti yaralı yılan misali ağzı her açıldığında bana "sana çocuk için katlanıyorum. defolu mal ailen seni başıma def etti. def ol git bu evde sığıntısın." diyor her defasında dahada yaralanıyorum. ona zerre kadar güvenim yok. yarın öbür gün bir yerime zarar gelsin bu insan beni kapının önüne koyar. ama çaresizim boşanmış kadın psikolojisini kaldıracak gücüm yok. inanın çocuğum olmasa bazen intiharı bile düşünüyorum.ne yapayım bu evlilik cehennemine daha ne kadar dayanabileceğim bilmiyorum.biraz uzattım sanırım.... yorumlarınıza ihityacım var....:50:

vallahı işin zor ama bencede boşan yani bu nedır sen kendıne bakabılen kendı ayakları ustunde durabılen bır bayansın ama sen secmısın kocana ezılmeyı tamam bazı ınsanlar var gaztelerde okuyoruz ama onlar cagresız sahıp cıkanı yok meslegı yok sen kendıne gul gıbı bakarsın cocugunada bosanma sırasında destek al bence bşara bılırsın bu gune kadar durdugun hata

bosanma psikolojisini kaldiramiyorsunuz ama o adamin ve ailesinin size uyguladigi sozlu ve fiziksel siddete katlaniyorsunuz..yapmayin Allah askina caniniza mi susadiniz..?
mesleginiz,aileniz var daha neyi bekliyorsunuz.sevgi,saygi yok bu evlilik degil ki.siz boyle yaptikca esiniz daha da hircinlasacak..kendinize acimayin artik,ayaga kalkin.sizin ona ihtiyaciniz yok.

bence bunları kaldırıyosan sen 5 kerede boşansan okadar koymaz sana ..anlattıkların tahammül edilecek şeyler değil...valla etrafımda boşananların hepsi eskisinden daha güzel
dahd gçlü devam ediyorlar hayata ....kanserli yeri kesip atıp sende yaşamayı tercih et....öyle bi evde mutlu bi çocukta büyümez .....ailende arkadanda üstelik hastasın ..bu duurmlar
seni daha kötüye götürmesin stres bi çok hastalığın başlangıcıdır ....ALLAH kolaylık versin

Siz çalışan kendi ayakalrı üzerinde duran, ekonomik özgürlüğü olan bi bayansınız eşiniz size böyle davranıyor bide çalışmasanız neler yapar acaba. Allah yardımcınız olsun, bu zamana kadar iyi bile dayanmışsınız.

O kadar konu okudum ama hic bu kadar sinirlendigimi hatirlamiyorum.
Bir ogretmenin bu durumda kalmasi ve kurtulmak icin caba harcamamasi cok uzucu gercekten..
Kusura bakmayin ama siz bu adamin resmen kolesi olmussunuz..
Sizin herseyden once kendinize sayginiz kalmamis bence (kusura bakmayin)..
Oncelikle kendi degerinizin farkina varin ve bir an once bu adamdan kurtulun...
En cok sinirimide bozan seyde kendi maasinizi harcayamiyor olmaniz...
Saka gibi yemin ederim....

O kadar konu okudum ama hic bu kadar sinirlendigimi hatirlamiyorum.
Bir ogretmenin bu durumda kalmasi ve kurtulmak icin caba harcamamasi cok uzucu gercekten..
Kusura bakmayin ama siz bu adamin resmen kolesi olmussunuz..
Sizin herseyden once kendinize sayginiz kalmamis bence (kusura bakmayin)..
Oncelikle kendi degerinizin farkina varin ve bir an once bu adamdan kurtulun...
En cok sinirimide bozan seyde kendi maasinizi harcayamiyor olmaniz...
Saka gibi yemin ederim....

Bende Şu Sitede Neler Gördüm Neler Okudum Ama..
İnanın Ben de İlk Defa Tanımadığım Birine Acayip Sinirlendim..

Ama Meslekle Yargılamayın..
Okumak Demek, Öğretmen Olmak Demek Herşey Demek Değil..
Okumak Sadece Cahilliği Alıyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
burda herkes aklın yolu birdir diyerek AYRILIN demişler..
bende aynısını düşünüyorum..
bende öğretmenim..
anlayamıyorum siz neden okudunuz emek verdiniz..veriyorsunuz?
alın çocuğunuzu kendinize bir yaşam kurun..
kendinize istediğiniz kıyafeti alırsınız..istediğiniz yemeği yaparsınız...istediğiniz yaşamı verirsiniz çocuğunuza...
yapmayın lütfen...kendi değerinizi bilin...

birisi bana bu konun fake olduğunu söylesin lütfen.

eğer fake bir konu değilse,geleceğin annelerine,biricik kızlarımıza olan güvenim bir kez daha sarsılacak.
buraya bu tarz konular açan herkese,tavsiyem hemen boşanmaları.ve bunu kendileri için yapmaları.

bir de annenizi anlayamadım nasıl sizi tekrar oraya gönderir.benim kızım olsaydınız,odaya kilitler yine de göndermezdim sizi o işkenceci adamın ve ailesinin yanına..

valla biraz ağır olacak ama okuyunca inanamadım..açık söylemek gerekirse öğretmenmişsin ki bende öğretmenim..çoğumun öğretmeni olmanı istemezdim..bu ne eziklik bu ne silinmişlik bu ne hayattan vazgeçmişlik..bu halinle öğrencilerine birşey verebileceğini sanmıyorum özelliklede kızına..sen öğretmensin çocuk psikolojisini bilmelisin kızının psikoloji ne olacak model aldığı annesi bir zavallı..
+ bence şeker hastası olman la yaşadıklarının hiçbir ilgisi olamaz..o ayrı bir konu..bu yaşandıklarının tek sorumlusu sensin,sen o adam yokken de vardın değilmi şimdi nasıl yalnız yapamayacağını düşünüyorsun ki?
+ ha birde kendini fazla önemsiyorsun ailenden ve hatta kızından bile önemlisin sen sana sence..
+ neden dersen kızını önemseseydin(ki evlat tabiki önemsersin ama yeterli değil bence) sırf onun yaşamının normal olması için onu böyle bir evde büyütmezdin..
+ önemseseydin ailenede bu acıları yaşatmazdın..
+ bir psikiyatırdan yardım almak o cehenneme geri dönmekten daha zor olmamalı değilmi?
+ intihar etmek annesi ölmüş babası psikopat bir yavruyu yapayalnız bırakmaktan başka bir işe yaramaz..halbuki sadece kızınla çok mutlu olabilirsin biraz zaman sonra..
+ çok sinirlendim ya böyle kendini zorla ezdiren kadınlara dayanamıyorum..

birde şunu anlayamıyorum arkadaş ya neden neden neden ama neden

gidecek yeri olmayan,ekonomik özgürlüğü olmayan, ailesi kabul etmeyen kadınlar bile terkedebilirken
ailesi kucak açan ve ekonomik özgürlüğü olan kadınlar yapışır kalır böyle işkencecilere anlamam aslada anlamıcam bu ne yaaa..yazdıkça sinir oluyorum..

kısaca arkadaşım seninki evlilik değil sadistlik acı çekmek zevke mi dönüşmüş ne aile boyu işkence yapıyolar ve GERİ DÖNÜYORSUN..İNANMAK ZOR ÇOK ZOR...

yaşadıklarına çok çok üzüldüm canım.öncelikle geçmiş olsun!
ama gelelim gerçeklere..
bence bu başına gelenleri sen hak etmişsin neden mi? sustuğun için! madem bir karar almıştım boşanma davası açtın ailen bile ayrı eve çıkmış.gidip rapor bile almışsın.ama bir anda hepsinden vazgeçip haklıyken haksız konuma düşürmüşsün kendini! ve resti çekip sonra özür dileyerek tekrar eve dönünce kocanın gücüne güç katmışsın tebrik ediyorum seni.inan ki kocan ileride bu güçle çocuğunun yanına başka kadın bile getirir.çünkü sendeki korkuyu görmüş.sen hep yok efendim elalem ne der? mantığıyla gitmişsin.boşanmış kadın olmak zor gelmiş sana..

benim yaşım senin kadar yoktur.senin yaşadıklarının onda birini yaşamamışımdır.belki büyük konuşuyor diyeceksin ama artık lütfen şu gururunu kurtar canım! yoksa bu işin sonu iş değil.kocan sana saygı zaten duymuyormuş hele ki sözünden dönüp kocandan özür dileyerek saygınlığını iyice yitirmişsin!

yaşadıkların hoş şeyler değil..eminim pskolojin şuan normalde değildir.ama kızın daha küçük kendini değilse bile onu kurtarmak için savaş vermelisin.kızının böyle bir ev ortamında büyümesine izin vermemelisin! belki çok acılar çekiceksin belki normal hayatına mutlu günlere dönmen zor olucak ama sonucunda o adamdan kurtulmak ve kızınla daha mutlu bir hayat var! seni haketmeyen insanları ödüllendiriyorsun şuan kendinin ve kızının geleceğini tehlikeye atıyorsun.ayrıca şeker hastalığı kolay bir hastalık değil elbette ama beyin özürlü insanlar böbrek hastaları vs.. bunları düşün kendine hastalıklı muamelesi yapılmasına izin verme! şuan tek yapman gereken kimsenin düşüncelerini dinlemeden kendi kararlarını alman..unutma o evde mutsuz olan sadece sen olmayacaksın kızın üzüldüğünde ona yardımcı olamadığın için daha da kahrolucaksın! hiçbirşey için geç değil bunu bil! kurtar kendini o cehennemden!

Back