Çıkmazdayım yorumlarınıza ihtiyacım var..

canım önce sen bi psikiyatriste git, bi depresyonunu atmaya başla
belkide şuan sağlıklı düşünemiyorsun, belki depresyonun yüzünden cesaretin yok
bence sen ilk adım olarak doktora git

hayat o kadar kısaki neden hayatı kendinize zehir ediyorsunuz siz kendinize önce değer verinki karşıdakilerde versin böyle hayatını devam ettiremezsin kurtul ondan bak hayat ne kadar güzelmiş diyeceksin

hah ya bayıldım bu yoruma..ve bende sormak istiyorum..

bu yazdığın yaşantıya dayanacak gücün varda boşanmaya nasıl yok hakketen çok ilginç..

Son düzenleme:
ne olursa olsun boşanmak yine de kolay degil... bence bir dr git ondAN sonra kendine gelip gönlünü dinle bence o zaman dogru kararı verirsin

cok ozur dilerim ama bosanmis kadin psikolojisi denen sey nasil birsey? bekarlik gibi degil mi? ben yurtdisinda yasiyorum burda insanlar hatta kucuk kizlar bile evlenmeden yalniz yasayan ebeveyn olarak cocuk buytuyorlar tamam bu iyi bisey degil ama anladigim kadariyla ekonomik acidan kendinize ve cocugunuza bakabiliyorsunuz aileniz heran arkanizda bir isiniz var sizin icin yeni eve cikmislar kocami cok seviyorum bu yuzden dondumde dememissiniz. size akil veren aile buyugu yada arkadasiniz olmadimi? adam pisman da degil..burdan ahkam kesmesi kolay biliyorum ama cocuugunuzu dusunun adam suan sizi yaralasa annesiz bile kalabilir sizi istemiyor bu kanun degil ya evlendigin kisiyle olene kadar kalacaksin diye ne kanun hukmu var nede dinde yeri var..Allah bence size demeyecek aferin bu cocuk icin kendini ezdirdin surundurdun helal olsun her eziyeti cektin diye bence ben san aakil verdim diyecek..(buda benim yorumum bazen olaylara bunu dusunerek daha akilci ve realist bir sekilde atlayabiliyorum)

bu arada esinizde sanirim kuyma akil biri biz oyle deriz yani birileri akil vermis guya defolu falan gibilerinden hangi cagda yasiyoruz seker hastaligi gayet basit bir hastaliga dondu artik dunyada sanki aids sinizde caresi yok onada bulasacak.. :26: esinize cok kizdim bari cocugun anasi saygi duy oyle ayril..

ilk hamleniz ne guzelmis cocugunu dusuneceksin tazminati alacaksin tabi adam deli yada sapiksa o paraninda pesine duser size rahatlik vermez ama bazen toplumsal kliselerin icinde boguluyoruz biraz disari acilsaniz bir buyuk sehirde olabilir insanlarin hic birbirine karismadigi yerler size hastalikli gozuyle bakilmayan yerler (ki bence hastalikli degilsiniz herkesin sekeri vardir bazen cikar bazen iner bazen ayni seviyede olur biraz dikkat ister.. ) size iyi gelecektir deneyin ogretmenmissiniz isteyin bir yere tayin alin kizinizi yaniniza mutlu mesut yasayin sevmeyen istemeyen adamdan nasil hayir gelir? tamam yuvayi disikus yapar ama erkekte isteyecek istemezse saygi yoksa siz harcanirsiniz arada..

Allah kolaylik versin ins saglikli bir karar alabilirsiniz kendiniz ve bebeginiz hakkinda

Son düzenleme:
intiharmış ne kim için değer mi hem saçmalama lütfen
boşanmış insan psikolojisi kötü olabilir bu konuda bir deneyimim yok
ama bu nalet adamla da ömür geçmez
yazık değil mi sana onu analar büyüttü de seni danalar mı büyüttü
hem o çocuk da görüyor mutsuzluğunuzu ona da yazık psikolojisi senden çok daha önemli yani boşanmış kadın psikolojinden
sen anne olmuş çok güçlü bir kadınsın ve o adamdan çok daha iyilerini hakediyorsun
ve ne güzel ki her koşulda seni destekleyen bir ailen var sende kendine güven ve kurtul şu gereksiz mahluktan...

boşanmalısın böle cocugun psikolojisi daha cok bozulacak emin ol belki cocunu sana bile düşman edebilirler bunuda düşün ailen sana sayip cıkıyoken bosuna uzatma

Bir egitimcinin kendini dusurdugu duruma bakarmisiniz.

Kendine guveni olmayan, siddeti hakareti normal sayan bir EGİTİMCİ.

Allah sonumuzu hayir etsin.

öğretmenlerde insan arkadaşlar, insan üstü bi varlık değiller ki
ve her insanın kitlendiği, çaresiz hissettiği, kıpırdayamadığı durumlar olabilir, üstelik sürekli psikolojik şiddet görmüş bi insan için bu daha olağan
arkadaşta boşanmam en doğrusu biliyorum diyor ama harekete geçemiyor
umarım önce bi doktora gider, sonra hayatının kontrolünü eline almaya başlar
ya da çakması gereken şimşek çakar
çünkü bu evlilik asla iyileşmeyecek bi hastalık gibi, iyileştirmeye çalışmak, akıntıya kürek çekmektense, vakit kaybetmeden, ömür geçmeden tamamen kurtulmak en iyisi

Son düzenleme:
biliyorum tek çarenin boşanma olduğunu... ama gücüm yokk kaldıramıyorum....çok çaresizim...

canım kardeşim bunlara katlandığına göre güçlüsün belki boşandığın için 1 hafta 1 ay ağlarsın üzülürsün ama böyle ömür boyu çocuğun piskolojiside bozulur benimde 3 yaşında oğlum var yüksek sese hiç alışkın değil üstümüzde bi çatlak var güya çocuğu seviyo bi bağrışı var çocuk onu görünce kaçacak yer arıyo düşünün bide sizin omasum yavrunuz hepsizin tartışmalarınızı size yapılan hakaretleri duyuyo yarın öbürgün iyice aklı erecek babasının niye sizi istemediğini sorgulamaya başlıcak oküçük çocuğu düşünün kendinizi düşünmüyosanız hastalık bu allah kime ne verecek bellimi olur allah eşinize bi dert verir siz ona bakmak zorunda kalırsınız yol yakınken kendinizi daha fazla ezdirmeden ayrılın derim allah yardımcınız olsun

Altı Üstü Öğretmen İşte Niye Bu Kadar Büyüttünüz ki Gözünüzde??
Herkes Gibi 4 Yıl Okumuş, Farklı Bölüm Tercih Etmiş..

İnsanın Başına Herşey Gelir..
Allah Herkesi Sevdiği Kullarıyla Karşılaştırsın..

Son düzenleyen: Moderatör:
lütfen aklınızı başınıza toplayın..boşunmış kadın diyecekler diye cehennem dönmüş hayatınızı sürdürmeyin. yaşadıklarınız yüzünden herşey zor gibi geliyor size. işiniz gücünüz var çocuğunuz var. yazık bu durumunuzdan büyüyünce daha çok etkilenecektir. ne kendinize ne ona yazık etmeyin.

arkadaşım yorumları okumadım belki diğer arkadaşlarda söylemişlerdir ama senin önceliğin kendi psikolojini düzeltmek olmalı...
eşin sana istediği her şeyi yapmış senin öz güvenini elinden almış, küçücük bir meleğinde var...
onu düşünerek boşanmıyorum diyorsun ama aslında bu durumdan en çok etkilenecek olan evladın...
eğer kızın varsa büyük ihtimalle şiddeti normal görecek ve ileride Allah korusun kendi eşi böyle bir şey yapsa kabul edecek,
eğer oğlun varsa o da karısını çocuklarını dövecek...
bunu aslında çocuğun için yapmalısın...

ayrıca eğitimcisin, bende öyleyim biz insan yetiştiriyoruz...
sen böyle yaşamaya devam edersen hem yaptığın işten keyif almayacaksın, hem o çocukların hakkına gireceksin.
3 ay ayrı kaldık geri döndüm demişsin...
aslında çok kritik bi zaman keşke bir 3 ay daha geçseydi o zaman kararının doğruluğunu anlardın.

bence eşini çek karşına olması gereken sertlikte konuş...
bir şeyleri düzeltmeye tedavi olmaya gönlü var mı? (bunu senin gönlün rahatlasın diye söylüyorum çünkü eşin hatalı oldugunu kabul etmiyordur.)
canım çok zor yaşadım biliyorum...
ama böyle devam ederse yıpranan sen, hırçınlaşan çocuğunuz olacak....
inşallah ihtiyacın olan çözümü bulursun evladın daha fazla yaralanmaz...

Bu adam yarın çocuğunuza da aynı muameleyi yaparsa siz ona yapılmasına da katlanırsınız gibi görünüyor Ne diyeyim sizin kendinizi ve çocuğunuzu bu eziyetten kurtaracağınız yok (hem de aileniz arkanızdayken) Allah acısın sizi kurtarsın ne diyeyim... Ama anladığım kadarıyla psikolojik yardıma ihtiyacınız var çünkü mantıklı davranamıyorsunuz. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu durumdan kendiniz ve çocuğunuz için

Ayrıca ben de 6 yıllık diyabet hastasıyım inüsilin kullanıyorum. Eşimde 20 yıllık diyabetli. Diyabetliler depresyona çok yatkındırlar. İçinde bulunduğunuz ortam sizi farklı yanlış beklentilere yöneltiyor olmalı ... psikolojik yardım almanız çok iyi gelecek size emin olun. Diyabetli olmak sağlıklı beslenmeyi huzurlu bir ortamda yaşamayı gerektirir. Çocuğunuz ve kendiniz için en iyi olanı diliyorum...

yazdıklarınızı okuyunca gerçektende çok üzüldüm..Diğer yorumlarda olduğu gibi bende boşanmanızın en doğru şey olduğunu düşünmekle beraber, bunu yapamamak konusundaki direncinizi anlıyabiliyorum....Sanırım buda bir nevi özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor ve profosyonel bir yardım size en doğru kararı vermenizde yarar sağlıyacaktır...yalnız ben size aile terapisi öneremiyorum, malesef çocukta olsa yaşanan kötüşeyler yıllar geçsede unutulmuyor, bunu başarabilen bir insan varmıdır bilmiyorum...Aile terapisine gittiğinizde (ki eşinizin bunu kabulleneceğini hiç sanmıyorum) eşiniz bi kaç ay ilgili alakalı gözükecektir fakat aynı olaylar tekrarlandığında kızınızında olaylara maruz kaldığını varsayarsak kafanızı çok duvarlara taşlara vuracaksınız...Sizden ricam en yakın zamanda psikoloğa gitmeniz eminim o zaman en doğru kararı alacaksınız...Gelişmeleri yazarsanız sevinirim....Allah kolaylık versin....

Yanlış anlamayın ama Allah kocanızın başına öyle bişey verecek ki altından kalkamayacak,yarına çıkacağından emin mi kendisi..

Defolu mal
Aman tanrım
İnsanlar neyine güvenerek böyle terbiyesizce bir laf edebiliyorlar!!!
Şoktayım...

Sen satın mı aldın hastalığını,olabilir,gayet normal bi durum,böyle bir eşe ve ailesine katlanmak zorunda değilsiniz

Lütfen yapmayın bunu!!!
Çok geçmiş olsun,her şer de bi hayır varmış
sabredin ve bekleyin!

canım okudum ne kadar zor olabileceğini biliyorum ve eşine acaipsinirlendim nasıl katlanabiliyorsun anlamış degilim defolu hastalıklı diyomuş yüce mevla acaba kendisine herhangi bir defo vermeye muktedir degil mi kendisini nasıl bu kadar emniyette hissedebiliyo o boşanmış kadın psikolojisine 6 ay yada max. bir senede alışırsın ve normal hayatına dönebilirsin fakat bu evlilik acılarını tekrar tekrar yıllar boyu canlı tutacacak ve yaraların sarılmayacak kabuk baglamayacak sen kendine hakettiğin degeri vermezsen kimsede sana onu vermez sen kendin için bişey yapmazsan kimse senin için bişey yapamaz unutma ve kendin için bişeler yap... bide eşin senin eninde sonunda dönneceğini bildiği için ne geri adım atacak ne yaptıklarından pişman olacak nede çözüm üretecek...

Cnmmm konusahibi bacim uykum varr o yuZden yNlis alintiii yaptim..meslektAsimsin ayni zmnda..bacim ekonomik ozgurluj bebegine sevgi sende fazlasiypa varr...cekmeyin ya su erkkk milletiniii daha dorrusu cekmeyelimm erkk milletini..onlr pisman olsun ceksinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…