Çıkmazdayım. Yol gösterin

Bence de sorun yok çünkü zaten eşime güvenmeyip küme guvenecegim çocuklara iyi bakıyor
Ama işte esim dediğiniz gibi toplum baskısı hissediyor bence de bu yüzden çalışmak istiyor ama şu an bizim durumumuz yüzünden de çalışamıyor

Ayni durumdayız yakınınızla ben memurum esim çalışsa ozel sektörde en fazla asgari ücret verecekler o sebeple de bizim maddi kaybımız oluyor ve maalesef yetmiyor o zaman da
O çalışsa bu defa aldığı bakiciya gidiyor
Biz de bu şekilde kararın daha mantikli olacagini düşündük ama bu defa da esim evde kalınca kendini kötü hissediyor
Babam karışmaz bir sey demez ama annem bazen karışır gecen kpss muhabbeti oldu mesela puan alanlar atanıyor gibi bir şey dedi esim kpssye çalıştı gecen yıl ama yeterli puanı alamadı cunku küçük kızım yeni dogmustu ve hem ona bakıp hem sınav calisiyordu olmadi

Tamam.

Babanizin dediğinde birşey yok aslında. Mesela benim kızım iyi maaş alsa bile damat evde çocuk baksin evi kızım gecindirsin istemezdim galiba. Kaldı ki simdi ev hanımları bile çalışmak istemiyor ya da çalışmıyor diye linç yiyor KK da. Tabii siz bu durumdan memnunsunuz bunun böyle öyle olmasını istiyorsanız esinizle aranizdaki problemi çözün ki o da kendini kötü hissetmesin

Evet dogru dedikleriniz belki de en bastan öyle yapmak lazimdi şartlarının kabul edecek bir bakıcı bulmak çok çok zor
Soyle anlatayım kızımın biri 1. Sinif digeri 10 aylık benim saatlerim kesinlikle uymuyor zaten
Esim sabah kızımı bırakıyor 10 aylık olanla birlikte yürüyerek gidiyorlar
Öğleyin ona yemek götürüyorlar aksamustu çıkınca da almaya gidiyorlar bunları hepsi küçük olanla yapılıyor
Bu aralarda da 10 aylık olana bakılıyor
Zaten bakanlar genelde yaşlı bu tempoyu kabul etmezler maalesef
İkimizin de ailesi yaşadığımız şehirde değil yardım edecek kimse de yok

Babam değil annem dedi bunları
Esim de çalışmak istiyor ama bu durumu teklif eden benim çünkü şu an çocuklara bakması daha mantikli geliyor bana
Ben kesinlikle bana mantikli gelen doğrudur demiyorum tabii ki sarlata göre değişir durum

Arkadaşım durumu anladım ama bunlar sizin çok güçlü bahaneleriniz.
Çözüm ararsanız bulunur.
Dünyada iki çocuklu çalışan tek anne siz değilsiniz.
Hepimiz farklı çözümler ürettik hem çalışıp hem çocuk büyüttük.
Böyle devam ederseniz bu evlilik uzun sürmez.
Eşiniz mezun olduğu alanda iş bulamıyorsa başka işlere baksın erkek adam evde oturursa depresyona girer, komplekse kapılır.
Siz de anladığım kadarıyla çok yumuşak başlı biri değilsiniz.
Karı-koca elbirliğiyle evliliğinize dinamit döşüyorsunuz.

Yalnız boşanırsan nafaka vermek zorunda kalabilirsin. Kanunda ekonomik olarak mağdur taraf kim ise nafaka ona bağlanır. Bu nafaka konusunu bir araştırın derim

Ayrıca mahkeme 8 yaşından küçük çocukları anne istemedikçe zaten babaya vermez. Baba boşuna tehdit etmesin

Valla sen istedigin kadar aklamya calis, Adam ise yaramazin teki. Cocuk bakiyormus.
Camasir bulasik süpürge yemek yine sende.

Çocukları nasıl size bırakmayacak, çalışmıyor etmiyor. Yok öyle dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…