- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Burnunu temizle, iyi gelir..
Dalga geçme istersen yanlışlıkla kpyduk o resmiBurnunu temizle, iyi gelir..
Konu ne arkadaş yazmiycanmi
Burnunu temizle, iyi gelir..
Yazdım sadece samimi tavsıye ve tecrubelerınıze ihtiyaç m varKonu ne arkadaş yazmiycanmi
Neyse sizlerde haklısınız yanlışlıkla koydum hapşıran ıfadeyı üzgün ifade koyacaktım dalga geçmeyin artıkÇıkmazda olan burnunuzun içindekiler mi?
Evli iki çocuklu yüksek lisans yapan arkadaşlarım var.Arkadaşlar güzelce konuşalım olur mu ilk kez konu açtım buraya . 27 yasımda evlendım ama şimdi erken dıye düşünüyorum KESK'e 30 da evlenseydım yüksek kısana falan yapsaydım bıraz daha gezseydım falan dıye düşünüyorum bekarlara özeniyorum . Buluyorum dıceksınızkı gene yaparsın kocanla yap yada mutsuzsun ondan öyle düşünüyorsun diye soylıceksınız ama bılemıyprum psıkoljım bozuldu diye düşünüyorum insan gecmişi niye düşünür ki bitmiş artık sonuçta sanırım sağlık m bozuldu erken mı evlılık yaptım hazır da hıssedıyordum kendımi hazır degılmısımm
Çok yanlışlardasın. Sevmiyorsan boşan tabi.Tekrar ifade edeyim 27 de evlendım eşim kötü degıl elh orta halli ıdare edıyoruz degıısmesnı ıstedıgım huyları var tabı inş Zaman'la dıyorum ama bekarlıgı özlüyorum keşke ıkı uç yıl sonra evlenseydım dıyorum ailem istemedı bıde ıyıce tanı falan dedıker bıde meslegı nı abim begenmedı yurt dışında bılgısyar okudu denklık olmadıgı ıcın . Neyse işte bekleseydım acaba daha ıyısı çıkarmıydı karşıma dıyorum keşke bekleseydım dıye çok çok dusnuyprum
çok şey yazardım ama ban yemek istemiyorumTekrar ifade edeyim 27 de evlendım eşim kötü degıl elh orta halli ıdare edıyoruz degıısmesnı ıstedıgım huyları var tabı inş Zaman'la dıyorum ama bekarlıgı özlüyorum keşke ıkı uç yıl sonra evlenseydım dıyorum ailem istemedı bıde ıyıce tanı falan dedıker bıde meslegı nı abim begenmedı yurt dışında bılgısyar okudu denklık olmadıgı ıcın . Neyse işte bekleseydım acaba daha ıyısı çıkarmıydı karşıma dıyorum keşke bekleseydım dıye çok çok dusnuyprum
Nasıl desem tam istedıgım gibi biri degıl hayalımdekı başka not evlılıktı yada evlılık gercegı bu . Afrıkadayım su an maddi durum normal elh ıdare edıyoruz . Bır buçuk yıl oldu evlenelı acaba evlılıgın kaldıramadımmı dıye dusnuyprum bekar gezıp sonra bağlanmak zor mu geldı dusnuyprum ınanın bende bazen cevaplayamaıyoruö görücü usulü evlendım kafam Okadar karışıkkıEvli iki çocuklu yüksek lisans yapan arkadaşlarım var.
Evliliğinde mi sorunlar var? Çocuk yoksa, maddi durumun da iyiyse gezip tozmana mani olan ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?