• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım tavsiye istiyorum

Arkadaşlar güzelce konuşalım olur mu ilk kez konu açtım buraya . 27 yasımda evlendım ama şimdi erken dıye düşünüyorum KESK'e 30 da evlenseydım yüksek kısana falan yapsaydım bıraz daha gezseydım falan dıye düşünüyorum bekarlara özeniyorum . Buluyorum dıceksınızkı gene yaparsın kocanla yap yada mutsuzsun ondan öyle düşünüyorsun diye soylıceksınız ama bılemıyprum psıkoljım bozuldu diye düşünüyorum insan gecmişi niye düşünür ki bitmiş artık sonuçta sanırım sağlık m bozuldu erken mı evlılık yaptım hazır da hıssedıyordum kendımi hazır degılmısımm
Burnunu temizle, iyi gelir..
Burnunu temizle, iyi gelir..
Dalga geçme istersen yanlışlıkla kpyduk o resmi

27 bence cok da erken bi yaş değil evlenmek için. Ayrıca evet yaşamak isteyip de içinde kalan ne varsa onları eşinle de yaşayabilirsin. Tüm sorun bu mu? Allah başka dert vermesin ne diyim...

Arkadaşlar güzelce konuşalım olur mu ilk kez konu açtım buraya . 27 yasımda evlendım ama şimdi erken dıye düşünüyorum KESK'e 30 da evlenseydım yüksek kısana falan yapsaydım bıraz daha gezseydım falan dıye düşünüyorum bekarlara özeniyorum . Buluyorum dıceksınızkı gene yaparsın kocanla yap yada mutsuzsun ondan öyle düşünüyorsun diye soylıceksınız ama bılemıyprum psıkoljım bozuldu diye düşünüyorum insan gecmişi niye düşünür ki bitmiş artık sonuçta sanırım sağlık m bozuldu erken mı evlılık yaptım hazır da hıssedıyordum kendımi hazır degılmısımm
Evli iki çocuklu yüksek lisans yapan arkadaşlarım var.

Evliliğinde mi sorunlar var? Çocuk yoksa, maddi durumun da iyiyse gezip tozmana mani olan ne?

Tekrar ifade edeyim 27 de evlendım eşim kötü degıl elh orta halli ıdare edıyoruz degıısmesnı ıstedıgım huyları var tabı inş Zaman'la dıyorum ama bekarlıgı özlüyorum keşke ıkı uç yıl sonra evlenseydım dıyorum ailem istemedı bıde ıyıce tanı falan dedıker bıde meslegı nı abim begenmedı yurt dışında bılgısyar okudu denklık olmadıgı ıcın . Neyse işte bekleseydım acaba daha ıyısı çıkarmıydı karşıma dıyorum keşke bekleseydım dıye çok çok dusnuyprum

Tekrar ifade edeyim 27 de evlendım eşim kötü degıl elh orta halli ıdare edıyoruz degıısmesnı ıstedıgım huyları var tabı inş Zaman'la dıyorum ama bekarlıgı özlüyorum keşke ıkı uç yıl sonra evlenseydım dıyorum ailem istemedı bıde ıyıce tanı falan dedıker bıde meslegı nı abim begenmedı yurt dışında bılgısyar okudu denklık olmadıgı ıcın . Neyse işte bekleseydım acaba daha ıyısı çıkarmıydı karşıma dıyorum keşke bekleseydım dıye çok çok dusnuyprum
Çok yanlışlardasın. Sevmiyorsan boşan tabi.
Bekleseydin daha iyisinin çıkması bir ihtimal, ama aynı mantıkla eşin de senden iyisini bulabilirdi.

çok şey yazardım ama ban yemek istemiyorum

işte bazen insan pişman olabiliyor bazı konularda, ah şimdiki aklım olsa diyor. ama ne yapabilirsin ki? kocanı mı boşayacaksın. sanmıyorum. o değilde artık her hareketi her konuşması batar sana. yapcak bişey yok arkadaşım. bari evlenme hevesiyle yanıp tutuşan kızlar okusunlarda bir daha düşünsünler.

Evli iki çocuklu yüksek lisans yapan arkadaşlarım var.

Evliliğinde mi sorunlar var? Çocuk yoksa, maddi durumun da iyiyse gezip tozmana mani olan ne?
Nasıl desem tam istedıgım gibi biri degıl hayalımdekı başka not evlılıktı yada evlılık gercegı bu . Afrıkadayım su an maddi durum normal elh ıdare edıyoruz . Bır buçuk yıl oldu evlenelı acaba evlılıgın kaldıramadımmı dıye dusnuyprum bekar gezıp sonra bağlanmak zor mu geldı dusnuyprum ınanın bende bazen cevaplayamaıyoruö görücü usulü evlendım kafam Okadar karışıkkı :KK43:

23 yaşında evlendim 24 yaşında doğurdum. Ve evlenmeden 6 ay öncesine kadar yalnız yaşıyodum. Sonra eşimle beraber yaşamaya başladık 6 ay sonra da evlendik Ben hiç acaba erken mi evlendim hayatımı yaşayamadım demedim. :KK54:
ay erken mi evlenmişim acebağ:KK17:

Back