Çıkmazdayım artık:( evlatlarım için yardım fikir istiyorum lütfen

Çok teşekkür ediyorum güzel dualarınıza kattığınız için 🤲💜 inşallah pişman olur hatasını anlar. Ben aramayı düşünmüyorum artık Allahtan yardım diliyorum inşallah şu yaşadıklarımı bi an önce unutacak bir vesile verir bana :KK43: hersey üst üste geliyor kaldıramıyorum :KK43: hakkınızı helal edin 🤲
Amiin amin umarım tez zamanda kurtulursun bu durumdan helal olsun ne demek ne zaman bulanır sıkılırsaniz bana özelden de yazabilirsiniz memnun olurum . Zaten gelince üst üste geliyor dayanılmaz bir hal alıyor bol dua edin inşallah😔

Bu insanlar ne kadar kötü ve vicdansız böyle hem ablanız hem enişteniz o arabayı alıp bakalım huzurlu bir şekilde kullanabileceklermi ilahi adalet var karma var.
Sizin iyi niyetinizden faydalanmış aileniz babanız dahil ne demek borcunu ödemeden araba alıp tekrar borçlanıp onu ödemek dalga geçer gibi bu nasıl vicdansızlık merhametsizlik.
Üstelik siz akülü araba için istemişsiniz onu bile reddetmiş kusura bakmayın ama böyle abla olmaz olsun zaten.
Lütfen paranızı isteyin bir an önce bu şekilde söyleyin diğer borcu ödeyip ne demek benim borcum ödenmiyor diye üstelik tamamen keyfi harcamaları yüzünden sizin ihtiyacınız sağlık en önemlisi.
Hakkınızı arayın alın ve bu vicdansız insanlarla asla muhattab olmayın lütfen evlatlarınız kendiniz geleceğiniz için bunu yapın.aşırı sinirlendim bu konuya ben ya.

Gun gelir devran doner
Araba yukseltecek diye kardesinin ihtiyacini karsilamasini engelliyor
Araba yukseltmek zaten elinde paran vardir arabayi yukselteyim dersin
Ondan bundan borc alip arabayi degistirmek neyin kafasi anlamam
Ayrani yok icmeye hesabi
Allah merhamet versin
Amin inşallah çok teşekkür ederim🤲💜 Allah’a hava etmekten başka çarem kalmadı sanırım malesef. Kimse kimseyi düşünmez olmuş malesef :KK43:

Amiin amin umarım tez zamanda kurtulursun bu durumdan helal olsun ne demek ne zaman bulanır sıkılırsaniz bana özelden de yazabilirsiniz memnun olurum . Zaten gelince üst üste geliyor dayanılmaz bir hal alıyor bol dua edin inşallah😔
Çok teşekkür ederim rabbimde sizin gönlünüzü ferahlatsın inşallah en kısa zamanda :KK43: yar ve yardımcınız olsun sizinde 🤲💜

Çok teşekkür ederim:KK43: amin inşallah çok saolun :KK43: bende bırakmayı düşünmüyorum. Babamlarında haberi oldu durumu olsa öder falan dedi:KK43: bekliyorum öder inşallah diye düşünüyorum ama yaptığı nankörlük çok ağrıma gitti :KK43:
ne kötü insanlar
ablanıza paramı ödemeden aracını neden yükselttin bu ne sorumsuzluk demediniz mi?
hangi vicdanla yeğenlerinin de hakkı olan parayı ödeyeyim diye uğraşmıyor

fizik tedaviniz iyiye gidiyordur inşallah:KK200:

Bu insanlar ne kadar kötü ve vicdansız böyle hem ablanız hem enişteniz o arabayı alıp bakalım huzurlu bir şekilde kullanabileceklermi ilahi adalet var karma var.
Sizin iyi niyetinizden faydalanmış aileniz babanız dahil ne demek borcunu ödemeden araba alıp tekrar borçlanıp onu ödemek dalga geçer gibi bu nasıl vicdansızlık merhametsizlik.
Üstelik siz akülü araba için istemişsiniz onu bile reddetmiş kusura bakmayın ama böyle abla olmaz olsun zaten.
Lütfen paranızı isteyin bir an önce bu şekilde söyleyin diğer borcu ödeyip ne demek benim borcum ödenmiyor diye üstelik tamamen keyfi harcamaları yüzünden sizin ihtiyacınız sağlık en önemlisi.
Hakkınızı arayın alın ve bu vicdansız insanlarla asla muhattab olmayın lütfen evlatlarınız kendiniz geleceğiniz için bunu yapın.aşırı sinirlendim bu konuya ben ya.
Çok teşekkür ediyorum öncelikle 💜 evet benimde okadar çok zoruma gittiki birde ben hepsini de istemedim ayrıca 😔 hani şimdiye kadar seslenmedim ondan bekledim ama baktım beni devamlı öteliyor. Biraz kıssa kendini 1500 tl ödeyebilir sonuçta. Ödeyecekmiş ödemem demedim demiş babama ablamın ama borcu varken istememe kızmış. Borç dediği de benden sonra aldığı borç. bana küstü :KK43:
Ben bi teşekkür beklerdim en azından. Bunca zaman idare ettin kusura bakma şuan durumum yok falan dese yine hadi ne bileyim küsmesi ve beni yanlız bırakması çok zoruma gitti :KK43: oda biliyor ki benim ondan ve evlatlarımdan başka kimsem yoktu :KK43:

ne kötü insanlar
ablanıza paramı ödemeden aracını neden yükselttin bu ne sorumsuzluk demediniz mi?
hangi vicdanla yeğenlerinin de hakkı olan parayı ödeyeyim diye uğraşmıyor

fizik tedaviniz iyiye gidiyordur inşallah:KK200:
Diyemedim malesef :KK43: bu dünya kötülerin dünyası mı olmuş nedir anlamadım ki :KK43:
hatta kendi paramı isterken bile utana sıkıla yazdım :KK43: oda bana küstü. Bende anlamadım hiç böyle birisi değildi ablam halbuki ama benim burda suçum ne anlamadım. Çok daha önceleri de ufak paralar verirdik bırbırımıze borç hemen öderdi elinde olduğunda. Yani asla beklemezdim. Hayır bide ödemesini de geçtim bana küsmesi çok zoruma gitti. Bi derdimi paylaştığım akıl aldığım ablam vardı oda beni sildi attı. Zaten bu saatten sonra konuşmayı düşünmüyorum. Çok sinir oldum yaptığı nankörlüğe.
Tedavim daha iyi şükürler olsun deynekle falan yürüyebiliyorum çat pat adımlar atıyorum. 🥰🥰Ayak bileklerimde kalmıştı zaten hissizlik. Ama psikolojik olarak çok çöküşe girdiğim için kafam beynim gitti malesef :KK43: herkes bulmuşlar bi beni gelen vuruyor giden vuruyor gibi geliyor. Allah kimseyi çaresiz koymasın kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Çok teşekkür ediyorum öncelikle 💜 evet benimde okadar çok zoruma gittiki birde ben hepsini de istemedim ayrıca 😔 hani şimdiye kadar seslenmedim ondan bekledim ama baktım beni devamlı öteliyor. Biraz kıssa kendini 1500 tl ödeyebilir sonuçta. Ödeyecekmiş ödemem demedim demiş babama ablamın ama borcu varken istememe kızmış. Borç dediği de benden sonra aldığı borç. bana küstü :KK43:
Ben bi teşekkür beklerdim en azından. Bunca zaman idare ettin kusura bakma şuan durumum yok falan dese yine hadi ne bileyim küsmesi ve beni yanlız bırakması çok zoruma gitti :KK43: oda biliyor ki benim ondan ve evlatlarımdan başka kimsem yoktu :KK43:
Artık iyi niyetli düşünmeyin lütfen evlatlarınız var yalnız değilsiniz onlar için güçlü olmalısınız.
Hakkınızı arayın paranızı isteyin ihtiyacım var deyin.
Bu zamanda az para değil yarın o para size çocuklarınıza lazım olacak güvenceniz sizin.
Duygusal değil mantıklı düşünme zamanı.ablanız gerçekten sizin yanınızda değilmiş zaten bu zamana kadar.
Belkide parayı geri verme düşüncesi olmadığı için yanınızda varmış gibi yaptı şimdiye kadar.

Çok akraba kazığı ve vicdansızlık duydum gördüm ama bu bambaşka bir boyut. Ne ablanız ne de eski şerefsiz kocanız beş para etmezmiş Allahlarından bulsunlar, siz çok güçlü bir kadınsınız neler atlatmışsınız çok zor şeyler yaşadıklarınız. Asla pes etmeyin Allah büyük inanın devran dönüyor onlar da ettiklerini fazlasıyla bulacak.

Ah canım sen bu durumdayken onun para istemesi zaten vicdansızlık ,sizin de o parayı vermeniz büyük yanlış ..
Bu abla o parayı vermeyecek onu bir kabullen ,ya hukuki yollara başvuracaksın ki elinde bi kanıt olsun ,enazından mesajlarda verdiğiniz altın miktarını yazarak ona kabul ettirin delil toplayın ,ya da ciddiyim Müge anlıya çıkın ki tüm Türkiye’ye rezil olsunlar ..
Ablanız sizinle dertleşirken, sizi düşündüğünden değil parayı istemeyin diye her gün aramış konuşmuş …
Ablanız iyi bir insan değil ,bir de sizi suçlu çıkarmışlar ,bunun kabul edilebilir tarafı yok ..
Size tavsiyem paranızı bırakmayın ne kadar altın verdiyseniz aynı miktarı aynı gramı alın, 100 bin liralık altın şu an olmuştur 250 bin falan heralde ona göre …

Artık iyi niyetli düşünmeyin lütfen evlatlarınız var yalnız değilsiniz onlar için güçlü olmalısınız.
Hakkınızı arayın paranızı isteyin ihtiyacım var deyin.
Bu zamanda az para değil yarın o para size çocuklarınıza lazım olacak güvenceniz sizin.
Duygusal değil mantıklı düşünme zamanı.ablanız gerçekten sizin yanınızda değilmiş zaten bu zamana kadar.
Belkide parayı geri verme düşüncesi olmadığı için yanınızda varmış gibi yaptı şimdiye kadar.
Evet dedıgınız gibi varmış gibi yapmış sadece demek ki :KK43: çok teşekkür ediyorum vaktinizi ayırıp degerlı yorumlarınız için bende bundan sonraki süreçte kendısıyle konuşmayı düşünmüyorum. Biraz daha bekleyip halen aynı şeyi yapmaya devam ederse mutlaka ısteyecegım tekrardan. Yaptığı nankörlükten sonra asla onda bırakmak istemiyorum. Beni düşünmedi çünkü üstüne birde küstü. Bundan sonrada varsın olmasın :KK43:

Ah canım sen bu durumdayken onun para istemesi zaten vicdansızlık ,sizin de o parayı vermeniz büyük yanlış ..
Bu abla o parayı vermeyecek onu bir kabullen ,ya hukuki yollara başvuracaksın ki elinde bi kanıt olsun ,enazından mesajlarda verdiğiniz altın miktarını yazarak ona kabul ettirin delil toplayın ,ya da ciddiyim Müge anlıya çıkın ki tüm Türkiye’ye rezil olsunlar ..
Ablanız sizinle dertleşirken, sizi düşündüğünden değil parayı istemeyin diye her gün aramış konuşmuş …
Ablanız iyi bir insan değil ,bir de sizi suçlu çıkarmışlar ,bunun kabul edilebilir tarafı yok ..
Size tavsiyem paranızı bırakmayın ne kadar altın verdiyseniz aynı miktarı aynı gramı alın, 100 bin liralık altın şu an olmuştur 250 bin falan heralde ona göre …
Farkındayım geçte olsa fark ettim parayı vererek nede büyük hata yapmışım :KK43: ama ozamanlar öyle bir akıl tutulması yaşıyordum ki. Öyle bir boşluktaydım ki sadece ablam yanımda oldu. Gereğinden fazla bağlandım ablama :KK43: çünkü kimsem yoktu. Manevi olarak çok destegını gördüm :KK43: vereceğine öyle bir inanmıştım ki yapmaz dediklerimiz herşeyi yaparmış meğerse :KK43: kesınlıkle isteyeceğim beni bu durumda hem yanlız bıraktı dediğiniz gibi hemde suçlu çıkardı bana küstü anlamadım neden. Onda kalsın asla istemiyorum. Bir müddet daha bekleyeceğim akülü arabamın taksit günü falan eğer halen daha benimle konuşmaz ve ödeme yapmazsa çok daha ağır konuşmayı düşünüyorum.

Çok akraba kazığı ve vicdansızlık duydum gördüm ama bu bambaşka bir boyut. Ne ablanız ne de eski şerefsiz kocanız beş para etmezmiş Allahlarından bulsunlar, siz çok güçlü bir kadınsınız neler atlatmışsınız çok zor şeyler yaşadıklarınız. Asla pes etmeyin Allah büyük inanın devran dönüyor onlar da ettiklerini fazlasıyla bulacak.
Amin inşallah Allahtan bulurlar artık öyle bir yaktılar ki canımı :KK43: hergun ağlıyorum halen eski eşimin yaptıklarını atamamışken hiç beklemezdim ablamdan çok ağır geldi inanın :KK43: beynim durmuş vaziyette kaç günlerdir :KK43: ikisinden de asla beklemezdim ama ikiside sırtımdan vurdu çok ağır bir şekilde :KK43: Çok zoruma gidiyor. Allahım yardım Etsin de inşallah ne olur şu kafam yerine gelsin yaşadıklarımı bir an önce unutsam keşke sadece kurban olduğum çocuklarıma odaklanabilsem

Ablaniza diyemedinizmi aen lux pesindesin ben hayatimi idame ettirmeye calisiyorum parami vermezsen herkese rezil edicem seni de babanizda delimi ne keske vermeseydiniz gerekirae avukata falan gidin kapisina dayanin ne yapip edin paranizi alin polise gidicem falan diyin karsinizdaki cok terbiyesiz bencil biri yaziklarolsun oyle kardese

Çok teşekkür ederim💜 arabayı aldım şükür olsun benim engelli maaşım var şükür ki onunla ödeyecegım yine taksit. Babama şey demiş ödemeyecegım demedim ödeyecegım ama borcum varken istemesine kızdım gibicesinden laf etmiş.
Babamda bana dedi ki durumu olsa öder.
Benimde üzüldüğüm sizin dediğiniz gibi ben kendi paramı istedim. Ondan borç istemedim ki. Eniştemin babasından aldıkları parayı ödüyor hemen aynı ay başlamışlar ödemeye ama benimkine 1 sene oldu oyuzden istemiştim :KK43:
Kendinizi suclu hissetmeyin. Suclu degilsiniz.

"Param seni vereyimde mi rezil olayim, vermeyim de mi rezil olayim" demis buyukler.

Esimin aile büyüklerinden birine yukluce miktar borc verdim, hemen odeyecekti. Tamamen keyfi estetik birsey icin almisti. Yani derdi tasasi yoktu, sadece doktorun onerdigi rakami para yok diye kacirmak istememisti. Islemlerini hallettikten sonra parasini bozdurup verecekti. Ayni estetik banada yapilacakti, yaptiramamistik paramiz yok diye ahahshsh 😀

Ustunden seneler gecti...

Ne laflar yedim o para yuzunden... 1 kez dahi geri istemedigim ve sonucta alamadigim paranin dilencisi ettiler.

Para isi, borc isi akrabayla yapilmaz, dostla yapilmaz.

Bana 2 estetik parasina mal oldu bu ders.

Bir daha ölüyorum deseler, çölde su yok akrabaya ahahahah 😀😃🙂

Borc isini, senetle sepetle sozlesmeyle hacizle tehdit edebileceğin kisilerle yapacaksin ya da kimseye borc vermeyeceksin.

Ha sizin durumunuz apayri, calismayan engelli yeni bosanmis, iki cocuklu kadindan para isteyen acik ve net karaktersizdir. Bak odememek kismi baska, o direkt namussuzluk zaten.

Babaniza, annenize soyleyin.

Eger banka havalesi seklinde kanitli delilli bir para verme mevcutsa icra baslatin.
Boyle birsey mevcut degilse, ornegin ablaniz normalde o parayi edinebilecek rakamlarda maas almıyorsa, avukat arkadaslar daha iyi bilir tabi ama haksiz / sebepsiz zenginlesme tarzi davalar var diye biliyorum.

Parayi size veren babanizin sahitligi ise yararsa buradan da yuruyebilirsiniz. Ama hukuki surec uzun olacagi icin "akraba ici rezil etme" islemi daha hizli sonuc verecektir diye dusunuyorum.

Size bunu yapana aman akrabadir diye acimanin anlami kalmamis sonucta.

Cok gecmis olsun, evlatlarinizin sizin ne kadar guclu bir kadin oldugunuzu buyuduklerinden anlayacaklarina eminim, kendinizi koyvermeyin.

Diyemedim malesef :KK43: bu dünya kötülerin dünyası mı olmuş nedir anlamadım ki :KK43:
hatta kendi paramı isterken bile utana sıkıla yazdım :KK43: oda bana küstü. Bende anlamadım hiç böyle birisi değildi ablam halbuki ama benim burda suçum ne anlamadım. Çok daha önceleri de ufak paralar verirdik bırbırımıze borç hemen öderdi elinde olduğunda. Yani asla beklemezdim. Hayır bide ödemesini de geçtim bana küsmesi çok zoruma gitti. Bi derdimi paylaştığım akıl aldığım ablam vardı oda beni sildi attı. Zaten bu saatten sonra konuşmayı düşünmüyorum. Çok sinir oldum yaptığı nankörlüğe.
Tedavim daha iyi şükürler olsun deynekle falan yürüyebiliyorum çat pat adımlar atıyorum. 🥰🥰Ayak bileklerimde kalmıştı zaten hissizlik. Ama psikolojik olarak çok çöküşe girdiğim için kafam beynim gitti malesef :KK43: herkes bulmuşlar bi beni gelen vuruyor giden vuruyor gibi geliyor. Allah kimseyi çaresiz koymasın kimseyi kimseye muhtaç etmesin
amin amin amin
çok daha iyi olacaksınız inşallah
Rabbim çocuklarınızı size bağışlasın ve size de sağlık sıhhat versin:KK200:

Ablaniza diyemedinizmi aen lux pesindesin ben hayatimi idame ettirmeye calisiyorum parami vermezsen herkese rezil edicem seni de babanizda delimi ne keske vermeseydiniz gerekirae avukata falan gidin kapisina dayanin ne yapip edin paranizi alin polise gidicem falan diyin karsinizdaki cok terbiyesiz bencil biri yaziklarolsun oyle kardese
Keşke vermeseydim evet bende okadar pişmanım ki iyilik ettim bide üstüne laf duydum benimle küstü :KK43: okkalı bir mesaj atacağım mutlaka biraz daha vakit bekliyorum sadece. En azından taksitimi ödemesini bekleyeceğim yoksa da çok daha ağır laflar söylemeyi düşünüyorum. Bana bide utanmadan sana güvenmiştim diyor :KK43: sanki borcunu vermeyen benim bukadar nankörlük görmemiştim sonunda bunuda gördüm :KK43:

X