- 16 Şubat 2022
- 29
- -38
- 36
- Konu Sahibi denizakay34
Selam arkadaslar benim bir sorunum var ve ben etrafımdaki kimseyle paylasamiyorum bu sorunu paylassamda çok anlayan kimse yok.Bende bu forumu gördüm acaba burdan bir fikir alabilirmiyim diye bende yazmak istedim.Konuyu şöyle ozetleyebilirim ben 11 yıl önce bir adamla evlendim ve bir çok sebepten dolayı ayrılmak zorunda kaldım karşı tarafın baskıları yüzünden ama yıllar geçti tam 1.5 yıl önce yeniden çıktı karşıma bütün sorunlarının duzeldigini herşeyin güzel olucagini söyleyip beni kendine inandır hoş bende isteyerek ayrilammistim neyse şuan o adamla evliyim ve 2 ayı geçen bir zamandır da hamileyim ama ben bu zamanda anladimki eski evliliğimden değişen birşey yok kaldığı yerden hatta daha fazla zorlanip devam ediyorum hayatıma en basit bir olay anlatıyım size ben hamileyim diye eşim annende az dinlen mide bulantimdan yemek yapamıyorum ee ramazanda ben az anneme giderim azda yanına gelirim diye beni ailemin evine gönderdi ben ordayken tek birşey istedim eşimden oda kayınvalideme bir evcil köpek var bende evde köpek beslemeyi sevmiyorum he bu koepk sevmediğim anlamına gelmiyor tabiki seviyorum ama bir dönem bizde kaldığında evin içini çok kirletti ve bende hoşlanmadım bu durumdan esimdende istediğim annesinin evinde köpeği sevmesiydi yani bizim evimize sokmasını istemedim.Esimde ben yokken bana telefonda annemi az cagirsam dedi yemek yapar hem bana dedi danışmanı hoşuma gitti tabiki bende ona anneni tabiki cagirabilirsin ama rica ediyorum köpeğini getirmesin ben hamile halimle koltuk silmek istemiyorum dedim çünkü nezaman gelse koltuğunda sarı sarı idrar lekesi birakiyor bu durumda midemi bulandiriyor benim hani siz seviyorsaniz benim evin dışında sevin diye rica ettim.Oda tamam dedi ama tabiki dinlermi köpeği o dakka eve getirmis beni 1 haftanın sonunda almaya geldiğinde evde koltuğun üzerinde lekeleri görünce anladım herşeyi sordum eşime bana yalan dedi yoğurt döktüm filan diye kovirdi dolapta yemek vardı yine sordum annenmi geldi diye yine yalan dedi arkadaşım yaptı diye bir üçüncü sefer daha sordum yastığını kılıfından ayırıp başka yastık takmıştı sen dedim yastığını değiştin evet dedim ama sabaha karşı uykusundan uyandı yastiktan rahatsız olunca tamam dedim sabah uyandım bu lafı söyledim eşim hala yalan peşinde ben bu adama ufacık bir konuda bile güvenemiyorum artık boşanmak istesem ailem zaten ikinciye evlenmemi istemedi biz demistikdenilicek birde bu sefer kucağımda çocuk olucak evliliğimi düzeltmek istiyorum bozulsun çocuğumu babasız bırakmak istemiyorum ama bana köpeği istemiyorum diyince ettiği hakaretler ve her kavgada kapı orda deyip beni kovmasi canımı çok acıtıyor ben bu adama tekrar güvenip nasıl devam edebilirim çocuğumuda ayrılmış bir aile ortamında yetiştirmek istemiyorum ama artık eşimin aile sorunları ve o taraftan gelen problemlerle uğraşmaktan sıkıldım benim ailem evime bile 1.5 yılda 3 4 sefer anca gelmişlerdir.Ama eşimin ailesi ben ne zaman bir isim olsaevde uzak ailemde kalmak gerekse hemen köpeğiyle yardımcı kuvvet gibi koşturuyor hani ben varım madem evlendin annesinden ütü yapmasini ve evi temizlenmesini istemesi gerekmiyor gelsin beni alsın zaten kendi gönderdi az dinlen diye eşimin ailesi her konuda yardıma kosunca eşim dönüp sen kimsin diyo bana her kavgada nasıl olsa her işimi yaptirdigim var der gibi bu durum benim çok ağrıma gidiyor böyle bir evliligide nasıl toplarım bilmiyorum ondan lütfen empati yapıp sert şekilde eleştirmeden önce bana az fikir verirseniz çok sevinirim.Biliyorim herkes boşan der böyle durumda ama çocuğum var bu sefer konu olarak ona göre fikir verirseniz de çok sevinirim.