- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Konu Sahibi cadikiz0201
Hem ayranım dokulmesin hem de bi takım tatsızlıklar yasanmasın diyorsun yani.Allah uzak etsin öyle bişeyden
Ama Allah var o goruyor yaptıklarımızı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem ayranım dokulmesin hem de bi takım tatsızlıklar yasanmasın diyorsun yani.Allah uzak etsin öyle bişeyden
Terk mi edildin yada terk mi ettin?Eşimi seviyorum o adam olan saplantımdan kurtulmak istiyorum hepsi bu
Konu sahibi çok karışık biri değil mi? Gerçekten kalbim sıkışıyor yazmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi tuhaf biriHem ayranım dokulmesin hem de bi takım tatsızlıklar yasanmasın diyorsun yani.
Olmayacağını öğrendiğimde terk ettim 6 ay içinde evlendimTerk mi edildin yada terk mi ettin?
Terk edildinse hazmedemiyorsun bundan hep aklında
Terk etdinsede vicdan yapıyor olabilirsin
Tutma kendini yaz cnm tuhaflıktan çıkıp deliliğe soyunuyorumKonu sahibi çok karışık biri değil mi? Gerçekten kalbim sıkışıyor yazmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi tuhaf biri
İnşallah kuxum rabbim bu gaflet uykusundan uyandırsınInsan ulasamadiginin delisi ulasabildiginin nankoruymus. Size şoyle diyeyim madem buraya yazdiniz umarim anlarsiniz beni emin olun ki siz sadece o kisiyle evlenmediginiz icin bu denli icinize giriyor evlenmis olsaydiniz herhangi bir tartsma evde bi sorun olmus olsaydi nerden ciktin karsima diyecektiniz sadece ve sadece ukte kaldigi icindir bence o kisinin cok iyi oldugunu dusunmeyin cunku ayni evi paylasmadiniz ukte kaldigi icin de gunaha hic girmeyin
Anladım ne tepki verdi evlendiğini duyuncaOlmayacağını öğrendiğimde terk ettim 6 ay içinde evlendim
Bunu biliyorum dua edinHem ayranım dokulmesin hem de bi takım tatsızlıklar yasanmasın diyorsun yani.
Hiç beklemiyormuş evleneceğimi yıkılmış arkadaşa öyle demişAnladım ne tepki verdi evlendiğini duyunca
Tutma kendini yaz cnm tuhaflıktan çıkıp deliliğe soyunuyorum
Yok haddim değil delilik vs tuhaf dediğim içinde üzgünum ama yazdıklarınızi bagdastiramadimTutma kendini yaz cnm tuhaflıktan çıkıp deliliğe soyunuyorum
Biliyorum çunku cogumuzun hatası bu ama onemli olan tovbe etmek hickimsw iyi degldir ayni evi paylasmadan bilemeyiz sonra da ukte kalir saniriz ki o kisi olsaydi apayri hayat olurdu ama yok ne varsa sukurle yola cikmaliyiz tecrubem var severek evlendm ve cok sorunlarim olsu şkur aştimmi aştim tabiki ama donup baktigimda o olmasa hayatin hic oldugunu dusunuyodum tecrubeme dayanarak diyorumki olmayan hiccbisey icimizde kalmasin hersey de vardir bi hayirİnşallah kuxum rabbim bu gaflet uykusundan uyandırsın
Eski sevgiliniz sizden sonra başkası ile oldu muBunu biliyorum dua edin
Hiç beklemiyormuş evleneceğimi yıkılmış arkadaşa öyle demiş
Ben o insana olan saplatınmdan uzak durmak istiyorum çözüm istedim hepsi buYok haddim değil delilik vs tuhaf dediğim içinde üzgünum ama yazdıklarınızi bagdastiramadim
Kocani seviyorsun kaybetmek istemiyorsun
Ama eski sevgiline de yazmak istiyorsun bu ikilemden dolayı tuhaf dedim
Allah razı olsun ikinci kişisiniz sözlerinizle rahatlattınızBiliyorum çunku cogumuzun hatası bu ama onemli olan tovbe etmek hickimsw iyi degldir ayni evi paylasmadan bilemeyiz sonra da ukte kalir saniriz ki o kisi olsaydi apayri hayat olurdu ama yok ne varsa sukurle yola cikmaliyiz tecrubem var severek evlendm ve cok sorunlarim olsu şkur aştimmi aştim tabiki ama donup baktigimda o olmasa hayatin hic oldugunu dusunuyodum tecrubeme dayanarak diyorumki olmayan hiccbisey icimizde kalmasin hersey de vardir bi hayir
Bilmiyorum sormadımEski sevgiliniz sizden sonra başkası ile oldu mu
Allah sizden de razı olsun umarim size bir faydam olmustur bunlar hayatin gercekleri ciddenAllah razı olsun ikinci kişisiniz sözlerinizle rahatlattınız
Gaflet miİnşallah kuxum rabbim bu gaflet uykusundan uyandırsın
Çok sağ olunAllah sizden de razı olsun umarim size bir faydam olmustur bunlar hayatin gercekleri cidden
Zıplayan sinirine söyle otursun cnmGaflet mi
Bu yaptığına ne denir kendin biliyorsun zaten bir de Allah kitap karıştırmayın şöyle konularda şeytana gerekte yok zaten yapacağını yapiyorsun.
Senin gibi insanlara asla tahammül edemiyorum çünkü çok sinsi ve ruhunuz kirli evlisiniz eşiniz var ve saplantı deyip elin herifiyle rahatça yazisiyorsunuz .
Sonra da şeytanın işi yok gaflet uykusu geçin bunları gece gece sinirim zıpladı.