- Konu Sahibi cadikiz0201
-
Öyle oldu tek sorun şu ki o insana karşıda içimde sevgi yok tabi bu söz size ne kadar inandırıcı gelir bilmem zira herkes melek gbideEşinizle mantık evliliğimi yaptınız aklınız gönlünüz başkasındayken
Onun hayatımda olmasına hrp iükrediyorum her zamnada söylüyorum sağol cnmReis daha ne ariyon belanimi ariyon ??
Bak seni seven bi kocan var bebişin var daha ne ?
Ha olabilir bi kurtlar vadisi memati fantazin olabilir ama hoş değil...
Kapat sosyal medyayı bak kocana şöyle bi "iyi ki seni almışım beee" de
Hangi es kabullenir ki esinin eski sevgilisini aramasini.. beraber atlattik diyorsunuz da. Ya esinizi sevmeden mantik evliligi yaptiniz ya da esiniz ile iliskinizde cok da sevgi gormuyorsunuz, bu yuzden eskiye sardiniz. Biz buradan ne yapabiliriz bilmiyorum esiniz bile bu durumu atlattiramamis belli ki.
[/QUOTE
Belki kalpten yapılan bi dua yada o insanla konuşmak yerine burada konuşmak oldu ama insanlar sanki başına gelmeyeck gbii sert konuşuyorlar
Eski sevgilinle mi olmayı istiyorsun?Onun hayatımda olmasına hrp iükrediyorum her zamnada söylüyorum sağol cnm
Asla onun hayatımda hiç olmamasını istiyorum aksineEski sevgilinle mi olmayı istiyorsun?
O zaman neden ulaşıyorsun onaAsla onun hayatımda hiç olmamasını istiyorum aksine
O düşünür doğru söylemişÜnlü dusunur seda sayan in dediği gibi, sevgili olunacak erkek baskadir, çocuğu doğurulacak erkek baskadir :) :)
Takıntının saplantının çıkmazıNeyin çıkmazı bu anlamadım
Bence sen gerçekten ne istediğini bilmiyorsun? Eski sevgilin gibi düşün eski kız arkadaşım evli çocuğu var ama bana yazıyor demek ki beni istiyor eşini aldatacak kadar da karaktersiz biraz gönül eylerim olur biter diye düşünüyor büyük ihtimalAsla onun hayatımda hiç olmamasını istiyorum aksine
Bakmadıkça unutursun engelle ve birdaha konuşma eşine çocuğuna yazıkTakıntının saplantının çıkmazı
Yok inanmadım demedim kınamadı olayı anlamk için sordum bende çok yakın arkadaşımla can arkadaşım dostum yani 3. Kişiler yüzünden görüşmüyordum 2 yıla yakın her gece rüyamda idi bi gün mesaj attı araya yakınlarımı soktu sorunlarımızı hallettik rüylarımdan çıktı o sürede oda beni görüyormuş rüyasında halledemediğiniz konu yada vicdan azabı varsa terk etme gibi konuşun son kezÖyle oldu tek sorun şu ki o insana karşıda içimde sevgi yok tabi bu söz size ne kadar inandırıcı gelir bilmem zira herkes melek gbide
Zannetmem bir kere unutmayı istemiyor benceBakmadıkça unutursun engelle ve birdaha konuşma eşine çocuğuna yazık
Gerçekten artık korkuyorum yani bir gün şeytanda isyan edecek yeter lan her haltı yiyip benim üstüme atmayın diyecek :/lakin şeytan bırakmıyor sürekli eski sevgilime sosyal hesaplardan mesaj atma yada onu arama istediğiyle dürtüyor
O zaman boşansın aldatmak degilmi buZannetmem bir kere unutmayı istemiyor bence
Aldatmak ama boşanmaz böylesi daha heyecanlı oluyor galiba bu kafa yapısı değişik ama evine ekmek getiren bir kocası var çocuğu da var neden düzenini bozsun ki aldatan insanın kafasi bence başka türlü çalışıyor aldatilmis bir kadın olarak bunu düşünüyorumO zaman boşansın aldatmak degilmi bu
Kocası öğrenince ikinci konusu kocam beni terketti olacakAldatmak ama boşanmaz böylesi daha heyecanlı oluyor galiba bu kara yapısı değişik ama evine ekmek getiren bir kocası var çocuğu da var neden düzenini bozsun ki aldatan insanın kafasi bence başka türlü çalışıyor aldatilmis bir kadın olarak bunu düşünüyorum
Öyle yaptım cnö sadece burada biraz dertleşmek için yazdım sağolsun herkesde yardımcı olduBakmadıkça unutursun engelle ve birdaha konuşma eşine çocuğuna yazık
Allah uzak etsin öyle bişeydenKocası öğrenince ikinci konusu kocam beni terketti olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?