Çıkmazda kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun hayatımda olmasına hrp iükrediyorum her zamnada söylüyorum sağol cnm

Ünlü dusunur seda sayan in dediği gibi, sevgili olunacak erkek baskadir, çocuğu doğurulacak erkek baskadir :) :)

Asla onun hayatımda hiç olmamasını istiyorum aksine
Bence sen gerçekten ne istediğini bilmiyorsun? Eski sevgilin gibi düşün eski kız arkadaşım evli çocuğu var ama bana yazıyor demek ki beni istiyor eşini aldatacak kadar da karaktersiz biraz gönül eylerim olur biter diye düşünüyor büyük ihtimal

Öyle oldu tek sorun şu ki o insana karşıda içimde sevgi yok tabi bu söz size ne kadar inandırıcı gelir bilmem zira herkes melek gbide
Yok inanmadım demedim kınamadı olayı anlamk için sordum bende çok yakın arkadaşımla can arkadaşım dostum yani 3. Kişiler yüzünden görüşmüyordum 2 yıla yakın her gece rüyamda idi bi gün mesaj attı araya yakınlarımı soktu sorunlarımızı hallettik rüylarımdan çıktı o sürede oda beni görüyormuş rüyasında halledemediğiniz konu yada vicdan azabı varsa terk etme gibi konuşun son kez

lakin şeytan bırakmıyor sürekli eski sevgilime sosyal hesaplardan mesaj atma yada onu arama istediğiyle dürtüyor
Gerçekten artık korkuyorum yani bir gün şeytanda isyan edecek yeter lan her haltı yiyip benim üstüme atmayın diyecek :/
O ağzına aldığın elhamdülillah sözünden utan bari. Şükredip ihanet etmek nasıl karakter ürünü bilemiyorum.
Allah ıslah etsin senin gibileri. Allah eşine hakikati göstersin. Diyecek başka bir şey yok.

O zaman boşansın aldatmak degilmi bu
Aldatmak ama boşanmaz böylesi daha heyecanlı oluyor galiba bu kafa yapısı değişik ama evine ekmek getiren bir kocası var çocuğu da var neden düzenini bozsun ki aldatan insanın kafasi bence başka türlü çalışıyor aldatilmis bir kadın olarak bunu düşünüyorum
Ben asla kinamiyorum insanları hayat ve nefs bazen insana yapmam dediği herşeyi yaptırıyor yada bu benim başıma gelmez dediği şeyleri getiriyor
O yüzden ben hiç birşey için ve hiç kimse için bunu yapmaz veya bu olamaz demiyorum

Kocası öğrenince ikinci konusu kocam beni terketti olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…