• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazda kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok inanmadım demedim kınamadı olayı anlamk için sordum bende çok yakın arkadaşımla can arkadaşım dostum yani 3. Kişiler yüzünden görüşmüyordum 2 yıla yakın her gece rüyamda idi bi gün mesaj attı araya yakınlarımı soktu sorunlarımızı hallettik rüylarımdan çıktı o sürede oda beni görüyormuş rüyasında halledemediğiniz konu yada vicdan azabı varsa terk etme gibi konuşun son kez
Öyle yaptım zaten biraz sıkıntımı paylaştım oda sağ olsun miilet kocamdan. Boşattı bile

Evli barklı kadınsınız çocuğunuz var eski sevgilinizi rüyanızda görmeyi anlarım da mesaj atmak ne demek? Kendinize gelmenizi tavsiye ederim. Eşinize yazık adamın hiçbir şeyden haberi yok.

Öyle yaptım zaten biraz sıkıntımı paylaştım oda sağ olsun miilet kocamdan. Boşattı bile
Olabilecekleri söylediler esin ona attığın bir mesajı görse ne tepki verir?
Ya da eski sevgilinize gitseniz sizinle bir hayat kurar mı?
Bunlarin cevabıni verin kendinize

Tabi canımmmm sen biraz sıkıntını paylaştın, mevzu sadece ve sadece alt tarafı kocanı aldatman :/
Amma gel gör ki bu minik minnak mini minnacık mesele yüzünden bu gaddar zalim vicdansız kk üyeleri seni kocandan boşattı :/
Sen takma bacım. Ben kınıyorum onları. Hem zaten senin ne ilgin var, suç şeytanın :KK53:

Zaten herkesin düşüncesine saygı duyuyorum bişey demedim
Buraya değil nereye yazarsanız yazın ya da kiminle paylaşırsanız paylaşın tepki alacağınizi düşünmeniz lazımdı
Umarim bu hata dolu yola girmeden dönersiniz
Bazen insan unutamıyor yıllar alıyor unutmak ama biten bitmiş deyip yola devam etmek gerekiyor yolunuza eşiniz ve kızınız la devam edin

Tabi canımmmm sen biraz sıkıntını paylaştın, mevzu sadece ve sadece alt tarafı kocanı aldatman :/
Amma gel gör ki bu minik minnak mini minnacık mesele yüzünden bu gaddar zalim vicdansız kk üyeleri seni kocandan boşattı :/
Sen takma bacım. Ben kınıyorum onları. Hem zaten senin ne ilgin var, suç şeytanın :KK53:
Bence konu sahibi ya fake ya da kafası karışık ben anlam veremedim tam olarak yazdıklarına

Gercek hayat, bir dizi sahnesi değil. Yanlis seylere heves ediyorsun.
Arkadasca diyerek kendini kandirma.
Adamin niyeti seninle sex yapmak.yaparken de, ne cok ozlemisim ne cok sevmistim diye düşünmeyecek .
Ahmetin karisini s...yorum ohh.. diyecek. Erkekler kadinlar gibi duygusal değil
Seni gercekten sevseydi, sonunuz böyle bitmezdi zaten.
Sen bihter ziyagilsin, kendine gel :)

Çok komik

Gercek hayat, bir dizi sahnesi değil. Yanlis seylere heves ediyorsun.
Arkadasca diyerek kendini kandirma.
Adamin niyeti seninle sex yapmak.yaparken de, ne cok ozlemisim ne cok sevmistim diye düşünmeyecek .
Ahmetin karisini s...yorum ohh.. diyecek. Erkekler kadinlar gibi duygusal değil
Seni gercekten sevseydi, sonunuz böyle bitmezdi zaten.
Sen bihter ziyagilsin, kendine gel :)
😊 sağol cnm

Değilsin büyük ihtimal çünkü hamile kalabilmek için uğraşmış bununla ilgili konulara yazmışsınız
Eşinizi sevmiyordunuz madem neden çocuk yaptınız ki eşini seviyorsan niye o adama yazıyorsun kafam baya karıştı sizin konunuzda
Eşimi seviyorum o adam olan saplantımdan kurtulmak istiyorum hepsi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back