- Konu Sahibi cadikiz0201
-
Ah ah o saplantıyı atabilsem kendime gelsem ferhlayacam zatenSıkıntılı bir durum. Size akıl vermek yerine kendinize birilerinin getirmesi gerekir. Kişiliksizce bir hareket, saplantı aslında. Sevgi, aşk değil. Adam sizi başından atmış, siz de inanmışsınız. Baştan neden sizinle görüştü o zaman? Lütfen kendinize gelin.
Ne zengin olması nede yakışıklılığı var ikiside yok sevgisi vardı bana
İlk fırsatta gidicem zaten olmuyor kendimi yıprattığımın farkındayımBunu en iyisi bir uzmana sorun. Bunun cevabını vermek için ilişkinin ne zaman nasıl başladığını. Sizin hayatınız ne durumdaydı felan. Böyle bilgileri bilmeden neden takıntı hale getirdiğinizi söylemek de zor.
Saygı duyuyorum sizeBazı insanlardan bahsedılırken 'evlerden ırak' denir.
Onlardan birisin.
ihanet ediyorsunuz zaten bence hiç masumlaştırmayın. Yaptığınız çok saygısızcaHerkese hayırlı akşamlar kızlar var 6 yılık bir ilişkim vardı onu çok seviyordum oda beni ama nasip olmadı o kişiyle evlenmedim şimdi 3 yıllık evliyim bir oğlum var eşimle de gayet mutluyuz huzurumuz var elhamdülillah lakin şeytan bırakmıyor sürekli eski sevgilime sosyal hesaplardan mesaj atma yada onu arama istediğiyle dürtüyor çocu zaman kendimi tutup arayı yazmıyorum yazmafığum zamanlarda rüyamda o kişiyi iyi görmeyince kendimi tutamayıp yazıyorum oda cevap veriyor normal bir arkadaş gbi ama artık ben bu insana yazmak istemiyorum eşime ihanet etmek zoruma gidiyor uzak durmam için ne yapmalıyım bana yardımcı olun akıl verin
Aynen katılıyorum.Saplantılı insan bencil insandır.Bazı insanlardan bahsedılırken 'evlerden ırak' denir.
Onlardan birisin.
Bunu zaten belirtim masumlaştırmadımihanet ediyorsunuz zaten bence hiç masumlaştırmayın. Yaptığınız çok saygısızca
Eşimle konuştum o bu süreçte destegini ekaik etmedi çünkü çok hızlı evlenmiştimTakıntılısınız bence. Hayır suçu şeytana neden atıyorsunuzzavallımın suçu ne. Umarım eşiniz durumun farkına varır. Zira onu aptal yerine koyuyorsunuz.
Saplantı aşk sevgi hiçbiri değil sadece ulaşılmaz olduğu için istiyorsunuz onunla olsam nasıl olurdu vs gibi düşünceler size bunu yaptıran
[/QUOTE
Olabilir neden olmasın
Eşime bu durumu anlattım sağ olsun yardımcı oldu atlattık dedik ama tekrar başladı tekrardan ona bu konuyu açmak istemedim sizlerden fikir almak istedim
Ya tabi eşiniz kesin “Tabi ki mesajlasabilirsin hayatım hatta eve çağır muhabbet edelim, takılalım” diyordur :d aynen aynen.Eşimle konuştum o bu süreçte destegini ekaik etmedi çünkü çok hızlı evlenmiştim
...Ya tabi eşiniz kesin “Tabi ki mesajlasabilirsin hayatım hatta eve çağır muhabbet edelim, takılalım” diyordur :d aynen aynen.
Öyle yapıyorum çok sağol cnm insanlar ağır konuşmak için sıra bekliyormuş naif konuşmandan dolayı teşekür ederimBu bir baslangic.. arkasi gelir. Yavas yavas basliyor, kimse hop diye yataga gitmiyor
.Nefis ve şeytan seninle uğraşıyor. Kiz arkadaşlarınla samimi ol, ailenle telefonda konus, bos kalinca bir erkege sarmak zorunda degiliz.
.dua et. Çocuğunun yüzüne nasil bakacaksin.
Zinaya yaklasmaya çalışıyorsun.
Baska birsey değil.
Yasaklar cekici geliyor.
Eski sevgilinin gözünde de kocasini aldatmaya meyilli kadin olacaksin. Duruşunu bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?