• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazda kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıkıntılı bir durum. Size akıl vermek yerine kendinize birilerinin getirmesi gerekir. Kişiliksizce bir hareket, saplantı aslında. Sevgi, aşk değil. Adam sizi başından atmış, siz de inanmışsınız. Baştan neden sizinle görüştü o zaman? Lütfen kendinize gelin.
Ah ah o saplantıyı atabilsem kendime gelsem ferhlayacam zaten

Ne zengin olması nede yakışıklılığı var ikiside yok sevgisi vardı bana

Bunu en iyisi bir uzmana sorun. Bunun cevabını vermek için ilişkinin ne zaman nasıl başladığını. Sizin hayatınız ne durumdaydı felan. Böyle bilgileri bilmeden neden takıntı hale getirdiğinizi söylemek de zor.

Bunu en iyisi bir uzmana sorun. Bunun cevabını vermek için ilişkinin ne zaman nasıl başladığını. Sizin hayatınız ne durumdaydı felan. Böyle bilgileri bilmeden neden takıntı hale getirdiğinizi söylemek de zor.
İlk fırsatta gidicem zaten olmuyor kendimi yıprattığımın farkındayım

Herkese hayırlı akşamlar kızlar var 6 yılık bir ilişkim vardı onu çok seviyordum oda beni ama nasip olmadı o kişiyle evlenmedim şimdi 3 yıllık evliyim bir oğlum var eşimle de gayet mutluyuz huzurumuz var elhamdülillah lakin şeytan bırakmıyor sürekli eski sevgilime sosyal hesaplardan mesaj atma yada onu arama istediğiyle dürtüyor çocu zaman kendimi tutup arayı yazmıyorum yazmafığum zamanlarda rüyamda o kişiyi iyi görmeyince kendimi tutamayıp yazıyorum oda cevap veriyor normal bir arkadaş gbi ama artık ben bu insana yazmak istemiyorum eşime ihanet etmek zoruma gidiyor uzak durmam için ne yapmalıyım bana yardımcı olun akıl verin
ihanet ediyorsunuz zaten bence hiç masumlaştırmayın. Yaptığınız çok saygısızca

Saplantı aşk sevgi hiçbiri değil sadece ulaşılmaz olduğu için istiyorsunuz onunla olsam nasıl olurdu vs gibi düşünceler size bunu yaptıran
Adamında hoşuna gidiyor bu durum ki sizi engellemiyor görmezden gelmiyor çünkü eninde sonunda onunla olacağınıza emin

Eşinizle mantık evliliğimi yaptınız aklınız gönlünüz başkasındayken

Bu bir baslangic.. arkasi gelir. Yavas yavas basliyor, kimse hop diye yataga gitmiyor
.Nefis ve şeytan seninle uğraşıyor. Kiz arkadaşlarınla samimi ol, ailenle telefonda konus, bos kalinca bir erkege sarmak zorunda degiliz.
.dua et. Çocuğunun yüzüne nasil bakacaksin.
Zinaya yaklasmaya çalışıyorsun.
Baska birsey değil.
Yasaklar cekici geliyor.
Eski sevgilinin gözünde de kocasini aldatmaya meyilli kadin olacaksin. Duruşunu bozma.

Bu bir baslangic.. arkasi gelir. Yavas yavas basliyor, kimse hop diye yataga gitmiyor
.Nefis ve şeytan seninle uğraşıyor. Kiz arkadaşlarınla samimi ol, ailenle telefonda konus, bos kalinca bir erkege sarmak zorunda degiliz.
.dua et. Çocuğunun yüzüne nasil bakacaksin.
Zinaya yaklasmaya çalışıyorsun.
Baska birsey değil.
Yasaklar cekici geliyor.
Eski sevgilinin gözünde de kocasini aldatmaya meyilli kadin olacaksin. Duruşunu bozma.
Öyle yapıyorum çok sağol cnm insanlar ağır konuşmak için sıra bekliyormuş naif konuşmandan dolayı teşekür ederim

Reis daha ne ariyon belanimi ariyon ??

Bak seni seven bi kocan var bebişin var daha ne ?

Ha olabilir bi kurtlar vadisi memati fantazin olabilir ama hoş değil...
Kapat sosyal medyayı bak kocana şöyle bi "iyi ki seni almışım beee" de

Hangi es kabullenir ki esinin eski sevgilisini aramasini.. beraber atlattik diyorsunuz da. Ya esinizi sevmeden mantik evliligi yaptiniz ya da esiniz ile iliskinizde cok da sevgi gormuyorsunuz, bu yuzden eskiye sardiniz. Biz buradan ne yapabiliriz bilmiyorum esiniz bile bu durumu atlattiramamis belli ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back