- 20 Temmuz 2015
- 6.899
- 9.940
- 198
- 33
- Konu Sahibi cadikiz0201
iyi bari konu kapanmadan faydam olduysaSağol kuzum düşünücem diğer arkadaşların söyledikleri ile birlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi bari konu kapanmadan faydam olduysaSağol kuzum düşünücem diğer arkadaşların söyledikleri ile birlikte
Bırakın kınasınlar bende kınadım başıma geldi sağolun anlayışınız ve naif kişiliğiniz içinKimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. Konu sahibi hanımefendi yazıldığı gibi kötü biri olsaydı emin olun buraya konu açıp bundan nasıl kurtulabileceğini sormazdı aksine eski sevgilisi ile konuşmaya devam ederdi.
Hanımlar kimin yarın ne olacağını bilmiyoruz. Kınamayın.
bence siz gidip uyuyun belki rüyanızda sevgiliniz kocanız ve siz hep beraber el ele tutuşur selena'yı falan çağırırsınız sfrfsfSen gidip uyusana
Sen öyle yapıyorsun galibabence siz gidip uyuyun belki rüyanızda sevgiliniz kocanız ve siz hep beraber el ele tutuşur selena'yı falan çağırırsınız sfrfsf
kocalar sevgililer havada uçuyo, kısmet çeşitliliği diyosun, ben de kınıyorum benim de başıma gelebilir miIns seninde başına gelir shshsh
Bırakın kınasınlar bende kınadım başıma geldi sağolun anlayışınız ve naif kişiliğiniz için
naenfjN aynen kanki uyur yazarım ben.Sen öyle yapıyorsun galiba
Başına gelsin inşallahŞu andan itibaren hayatımız baya atraksiyonlu hale gelecek demek
Kocalar
Mafyalar
bebekler
Anlayışlar
Sabırlar
Partyy parttyyy
nerden aklınıza geliyor böyle yorumlar gençlik işte başka birşeybence siz gidip uyuyun belki rüyanızda sevgiliniz kocanız ve siz hep beraber el ele tutuşur selena'yı falan çağırırsınız sfrfsf
İnşallahkocalar sevgililer havada uçuyo, kısmet çeşitliliği diyosun, ben de kınıyorum benim de başıma gelebilir mi
Başına gelsin inşallah
Etmiyorum inşallah gelirde ozaman anlarsın böyle fütursuzca konuşup yargılamayıTövbe est
Dua edilmemişti ben üstlendim hahahaha puuu sana ıns sende mafia sevgilini unutamadan evlenip çocuk yapıp sonrada mafia sevgilinle flörtlesirsin ıns kocanda ogrenirde bisey demezkocalar sevgililer havada uçuyo, kısmet çeşitliliği diyosun, ben de kınıyorum benim de başıma gelebilir mi
kız girme sevgilisini+kocişini gördüğü rüyalara, senin ne işin var öyle ortamlarda ayıpHaydaaaa mafia abi kabus olmuyor ama ben oluyorum
Etmiyorum inşallah gelirde ozaman anlarsın böyle fütursuzca konuşup yargılamayı
Sağol cnmRabbim unutabilmeyi nasip etsin vicdanen rahatlık versin inşallah doğru değil tabiki ama vazgeçilmez de değil her an şuan hissettiğin bağlantı pişmanlığını düşün kardeşim inşallah bu sana engel olacaktır eşini düşün