Çıkmazda hissediyorum

Haklısınız.Her şeyin en güzelini hak etmesine rağmen hak ettiği değeri gösteremediğim için fazlasıyla üzgünüm.

Haklısınız.Her şeyin en güzelini hak etmesine rağmen hak ettiği değeri gösteremediğim için fazlasıyla üzgünüm.
işte şimdi adam sizden ilgisini, sevgisini çekince farkına vardınız. eğer o size katlanmaya devam etseydi değişen hiçbir şey olmayacaktı.
şimdi kaçan o oldu, siz de peşinden koşan. barışsanız bir süre sonra her şey yeniden eski haline dönecek.
bir günde, bir haftada değişmeyeceğinizi bizim gibi o da biliyor . kendini korumaya çalışıyor haklı olarak.
bırakın, bunaltmayın adamı.
bu süreci kendinize yatırım yapmak ve geliştirmek için kullanın

Bir şeyleri düzeltmek istiyorum.Bana sadece bir kez şans verdiği takdirde aynı şeylerin olmayacağına eminim.Şuan aynı şeylerin yaşanmasını istemediği için istemiyor farkındayım ama bir yandan da çabamı ve sevgimi görmek istediğini düşünüyorum.

Yani hakli olarak. Her insanin sabrinin sonu vardir. 8 senelik iliskiyi mesajla bitirmek de yani isin iyice raydan ciktigini gösterir. Bence sizin su anda ondan cok kendinize odaklanmaniz lazim. Cünkü simdi yalvar yakar barissaniz bile, ciddi bir öz calisma olmadan (burda profesyonel destek de alabilirsiniz) tekrar ayni noktaya geleceksiniz. Ve dedigim gibi bazen ne kadar zor olsada iliskiyi birakmak lazim, ortada fazla kirilan ve dökülen varsa. Bu zordur, cünkü 8 senede alisma da cok büyük olur, ama adam da hakli olarak inancini kaybetmis.

8 yılda göstermediğiniz çabayı şimdi mi göstereceksiniz?
karşınızdaki çocuk değil ki. pat diye değişmeyeceğinizi o da biliyor.
hanımefendi mantıklı düşünelim. siz şu an can havliyle, kaybetme korkuyla onu tutmak istiyorsunuz . ama onu iyice kaçırıyorsunuz. zaten iş mesajla ayrılmaya kadar varmış, o kadar görmek istememiş . onu bırakın biraz kafa dinlesin.
siz de kendinize bakın

Profesyonel destek almayı düşünüyorum evet.Çok zor geliyor her şey bana.Altından kalkamayacağım sanki.Kendimi o denli güçsüz hissediyorum.Onsuz bir hayatım olmadı hiç nasıl olacak sorguluyorum.Kendimi suçluyorum sürekli.Her şeye daha gğzel olabilecekken benim hatalarım yüzünden bu haldeyiz

Haklısınız.Şu durumda mantığımla düşünememek çok büyük bir eksiklik.Uzak şehirlerdeyiz aramızda 15 saatlik mesafe var şuan.Yani istese de yüzyüze bitirme olanağı yoktu fakat beni görürse kararının değişeceğinden korktuğundan yüzyüze gelmeyi kesin bir dille reddettiğini düşünüyorum.8 yılım tamamen çabasız geçmedi çok çaba verdiğim zamanlarda oldu ancak son 1 senedir çok garipleştiğimi söylüyor.Söylediğinizi yapacağım sanırım.Eğer yollarımız tekrar birleşmek üzere çizildiyse birleşir zaten.Onuda kendimi de yıpratmak istemiyorum

Sizi üzmek istemem ama sizin sevgilinize yaptıklarınızı 8 yıllık ilişkim de sevgilim de bana yapmıştı. Artık dayanamaz hale gelmiştim hiç o kadarda değersiz hissetmemistim ve ayrıldım. Çok pişman oldu ama iş işten geçti ve keşke daha önce yapsaymışım dedim. Şuan o kadar özgür ve rahatım ki 3 yıl oldu.

8 senelik bir sevgi turlu kaprislerle ve ayrilmaya can atan biriyle nasil devam etmis aslinda bunu sorgulamaniz gerekiyor.
Bunu anlayabilirseniz 8 senelik bir sevginin neden mesajla bittigini de anlayabileceksiniz.
Çok haklısınız.Bu arada son 1 senedir böyle.Daha öncesinde kaprisli ve ayrılmaya can atan biri değildim

Peki sevgilinizi sevdiğiniz halde mi ayrılmıştınız ? Yerine başkasını koyabildiniz mi? Bana her şey hala rüya gibi geliyor.Sanki uyanacağım ve bambaşka olacak.İnanın kalbim acıyor

Ben sizi tanimiyorum..bu günlere nasil geldiniz bilmiyorum. Ailenizle, cocuklugunuzda iletisimler nasildi onuda bilmiyorum. Sadece su kendinizi suclamak ile ilgili sunu söylemek istiyorum: Gercekten bilincsizlikten ve daha iyi kararlar veremediginizden bu duruma geldigse kendinizi devamli suclamanizin bir anlami yok. Gercekten birseylerin farkina vardiysaniz bunun üzerinde ciddi calisin ve kendinizi gelistirin. Bu iliskiyi belki kurtaramicaksiniz ve karsidaki insana samimi bi özür borcunuz da vardir, ama bundan sonrasi icin daha saglikli kararlarin cabasina girin

Ailemle iletişimim gayet iyiydi her zaman.Fevri davranışlarım yüzünden bu hale geldik.Saman Alevi gibi sinirim çabuk parlayıp çabuk sönüyor .Ama söz ağızdan bir kere çıkıyor maalesef.Ben sevgilimi kaybetmek istemiyorum aslında.Bu ilişkiyi kurtarmak istiyorum mümkünse.Ama olur da kurtaramazsam yaşadıklarım benim için büyük bir ders niteliğinde olacak

Karşı tarafı saçmalıklarınızla usandırmışsınız diyorum. Madem bu kadar değerliydi elinizdeyken kıymetini bilseydinizç Bu adamı rahat bırakın bence, bu hatadan da ders alın bir daha şımarıklık edip insanları tüketmeyin.

Peki sevgilinizi sevdiğiniz halde mi ayrılmıştınız ? Yerine başkasını koyabildiniz mi? Bana her şey hala rüya gibi geliyor.Sanki uyanacağım ve bambaşka olacak.İnanın kalbim acıyor
Tabiki de sevdiğim halde ayrıldım diyorum ya o ayrılmak için her şeyi yapıyordu. Çokta güzel yerine koyuluyor kimse vazgeçilmez değildir.

ya da sizin aşırı ısrarcı davranışlarınızla karşılaşmamak için yüz yüze gelmek istemedi. sizi sevse bile şu an o da rahatlamak ve istikrarlı bir hayat istiyor. buna müsaade etmelisiniz.
eğer ki tavsiyelere uyar, ilişki konusunda kendinizi geliştirirseniz , tekrar denemeye karar verdiğinizde hem daha sağlıklı hem de çok daha huzurlu ,olgun bir ilişki yaşarsınız

Bence ilişkiniz tükenmiş çok yıpranmış, adamın kalbini çok kırmışsınız gibi geldi.

Ama cidden bu adamı seviyorsanız her şeyi göze almalı, gururunuzu ayaklar altına sermeli ve elinizden geleni yapmalısınız.

Öncelikle onu görmek istediğinizi, onsuz bir yaşam düşündükçe içinizin acıdığını, onu kaybetmek istemediğinizi mesajla yazın. Onu görmek istediğinizi, akşam evine ya da işyerine gelip onla bir çay içmek istediğinizi dile getirin. Gelme dese de o saatte gidin. Özür dileyin.

8 yıldır düzelemedim, sana çok haksızlık ettim. Ama aşabileceğimizi düşünüyorum, çünkü seni kaybetmek istemiyorum. Sen bu hayatta benim sevdiğim, saydığım, ömrümü geçirmek istediğim yegane insansın diyin. (Tabii cidden böyle ise diyin. Diğer türlü ise lütfen adama yalan söylemeyin ve artık salın adamı. Duygularınızdan eminseniz onun için savaşacaksanız gidin adamın yanına rica ediyorum kimseyle oynamayın.)

Sonra ne bileyim anınız olan bir hediye verin. Fotoğraf olabilir, kitap olabilir, şarkınız olan bir plak olabilir. Verin ve ömrüm boyunca bu şarkıyı dinlemek istiyorum, senin gözlerine bakmak, senle uyanmak, senle yaşlanmak istiyorum diyin.

Psikolojik destek alacağım seni bir daha üzmek istemiyorum. Sen beni bırakırsan kesin alacağım zaten hatalarımı ve geçmişimi unutmak için çünkü seni kaybettiğim için kendimi nasıl affederim düşünemiyorum diyebilirsiniz.

En önemlisi

İçinizden geleni söyleyin. Taktik yapmayın. Gurur yapmayın. Onu kaybetmemek için her şeyi yapın. En fazla 2 hafta uğraşın. Olmazsa onun ve kendi iyiliğiniz için
en son

"seni geri kazanamayacağımı anladım keşke daha önceden fark etseydim. Şimdi çok geç ve senin beni sevmediğini kabul etmek zorundayım. Sana saygı duyuyorum ve hayatından büyük bir üzüntüyle ayrılıyorum. Hep mutlu ol sen bu hayattan en iyisini hak ediyorsun. "

gibi son bir mesaj veya konuşmadan sonra onu unutmaya ve önünüze bakmaya çalışın

öncelikle hatalarınızın ne olduğunu bilmiyoruz o yüzden ne desek biraz havada kalacak. fakat 8 yıllık bir ilişkide bir taraf artık bitti diyorsa, muhtemelen bir şeyler bitmiştir. bu kadar uzun süre için bitti demekte kolay bir şey değil çünkü. ve bitirebildiyse de artık alttan almaktan ve sizden yorulmuş ilişkinin ilerisinde kendini mutlu görememiştir. en azından ayrıldıktan sonra madem kaybetmek istemiyorsunuz, bir hafta beklemek yerine sıcağı sıcağına konuşabilirdiniz. insanın huy olarak kendini törpüleyebilmesi epey zaman alır, şu an kaybettiğiniz için şans verirse her şeyi değiştirebileceğinizi sanıyorsunuz sadece. bu kadar yıllık ilişkide sevdiğinize inanmıyorsa, demek ki inanmayacağı bir sürü olay gelişmiş. öncelikle durumu ölçün biçin, eğer ısrarla yanıt alamıyorsanız da kabullenin derim.

Arkadaşlar kendisiyle son kez konuştum ancak beni artık istemediğini o trenin çoktan kaçtığını söyledi.Bende saygı duymaya karar verdim çünkü çok çabaladım.Sandığınız kadar büyük sorunlarımız olmadı.Sürekli tartışan,mutsuz bir çift değildik.Evet hatalarım oldu ancak ben bir süredir törpülemeye çalışıyordum zaten sadece bu ayrılıktan sonra bir şeylerin farkına daha çok vardım.Kendisi teyzemi çok sever onunla konuşup durumu anlatmış beni çok sevdiğini en kıymetlisi olduğumu ama artık düşünmek istemediğini,tükendiğini söylemiş.Bizim konuşup hallettiğimiz en ufak sorunları dahi kafasından atmamış beyfendi.Her şeyi biriktirmiş.Halbuki konuşup anlaşmıştık.Ben onun hatalarını asla yüzüne vurmadım,unuttum ama sevgilim Unutmamayı seçmiş.Teyzem de gerçekten seviyorsanız böyle bahanelerle bitmez çünkü esaslı sebepleriniz yok demiş.Dün beni aradı lütfen mesleğine ver kendini o senin her şeyin üzülme dedi bitirdiğin,istemediğin birini neden arıyorsun ki diye sorduğum da bunları düşünmek ve konuşmak istemiyorum yanıtını aldım.Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.Artık bizim ilacımız sadece zaman.Bu süreçte daha fazla yazıp kendime olan saygınlığımı zedelemek istemiyorum.Nasıl bir yol alacağımız noktasında da bir fikrim yok.Tek bildiğim bu süreçte Ya batacağız yada daha sevgidolu,güçlü bir şekilde çıkacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…