Haklısınız.Her şeyin en güzelini hak etmesine rağmen hak ettiği değeri gösteremediğim için fazlasıyla üzgünüm.hanımefendi kendiniz yazmışsınız . bu yaptığınıza bakın, psikolojik şiddet ve yıllarca sürmüş. sizi sevdiği için sizin her türlü davranışınıza katlanmış , alttan almış.
peki o sizin bu davranışlarınızı hak edecek ne yaptı?
işte şimdi adam sizden ilgisini, sevgisini çekince farkına vardınız. eğer o size katlanmaya devam etseydi değişen hiçbir şey olmayacaktı.Haklısınız.Her şeyin en güzelini hak etmesine rağmen hak ettiği değeri gösteremediğim için fazlasıyla üzgünüm.
Bir şeyleri düzeltmek istiyorum.Bana sadece bir kez şans verdiği takdirde aynı şeylerin olmayacağına eminim.Şuan aynı şeylerin yaşanmasını istemediği için istemiyor farkındayım ama bir yandan da çabamı ve sevgimi görmek istediğini düşünüyorum.işte şimdi adam sizden ilgisini, sevgisini çekince farkına vardınız. eğer o size katlanmaya devam etseydi değişen hiçbir şey olmayacaktı.
şimdi kaçan o oldu, siz de peşinden koşan. barışsanız bir süre sonra her şey yeniden eski haline dönecek.
bir günde, bir haftada değişmeyeceğinizi bizim gibi o da biliyor . kendini korumaya çalışıyor haklı olarak.
bırakın, bunaltmayın adamı.
bu süreci kendinize yatırım yapmak ve geliştirmek için kullanın
Haklı olabilirsiniz.Şuan acıyla mantıklı düşünemiyorum.Yani sağlıksız bir ilişkimiz yoktu ama ben fazla fedakarlık ve üzerime düşmesini beklemişim.Beklenti içerisinde olmadan kendim ilgili olsaydım her şey farklı olabilirdi.En son patladı kendisi de
8 yılda göstermediğiniz çabayı şimdi mi göstereceksiniz?Bir şeyleri düzeltmek istiyorum.Bana sadece bir kez şans verdiği takdirde aynı şeylerin olmayacağına eminim.Şuan aynı şeylerin yaşanmasını istemediği için istemiyor farkındayım ama bir yandan da çabamı ve sevgimi görmek istediğini düşünüyorum.
Profesyonel destek almayı düşünüyorum evet.Çok zor geliyor her şey bana.Altından kalkamayacağım sanki.Kendimi o denli güçsüz hissediyorum.Onsuz bir hayatım olmadı hiç nasıl olacak sorguluyorum.Kendimi suçluyorum sürekli.Her şeye daha gğzel olabilecekken benim hatalarım yüzünden bu haldeyizYani hakli olarak. Her insanin sabrinin sonu vardir. 8 senelik iliskiyi mesajla bitirmek de yani isin iyice raydan ciktigini gösterir. Bence sizin su anda ondan cok kendinize odaklanmaniz lazim. Cünkü simdi yalvar yakar barissaniz bile, ciddi bir öz calisma olmadan (burda profesyonel destek de alabilirsiniz) tekrar ayni noktaya geleceksiniz. Ve dedigim gibi bazen ne kadar zor olsada iliskiyi birakmak lazim, ortada fazla kirilan ve dökülen varsa. Bu zordur, cünkü 8 senede alisma da cok büyük olur, ama adam da hakli olarak inancini kaybetmis.
Haklısınız.Şu durumda mantığımla düşünememek çok büyük bir eksiklik.Uzak şehirlerdeyiz aramızda 15 saatlik mesafe var şuan.Yani istese de yüzyüze bitirme olanağı yoktu fakat beni görürse kararının değişeceğinden korktuğundan yüzyüze gelmeyi kesin bir dille reddettiğini düşünüyorum.8 yılım tamamen çabasız geçmedi çok çaba verdiğim zamanlarda oldu ancak son 1 senedir çok garipleştiğimi söylüyor.Söylediğinizi yapacağım sanırım.Eğer yollarımız tekrar birleşmek üzere çizildiyse birleşir zaten.Onuda kendimi de yıpratmak istemiyorum8 yılda göstermediğiniz çabayı şimdi mi göstereceksiniz?
karşınızdaki çocuk değil ki. pat diye değişmeyeceğinizi o da biliyor.
hanımefendi mantıklı düşünelim. siz şu an can havliyle, kaybetme korkuyla onu tutmak istiyorsunuz . ama onu iyice kaçırıyorsunuz. zaten iş mesajla ayrılmaya kadar varmış, o kadar görmek istememiş . onu bırakın biraz kafa dinlesin.
siz de kendinize bakın
.8 senelik bir sevgi mesajla biter mi?
Çok haklısınız.Bu arada son 1 senedir böyle.Daha öncesinde kaprisli ve ayrılmaya can atan biri değildim8 senelik bir sevgi turlu kaprislerle ve ayrilmaya can atan biriyle nasil devam etmis aslinda bunu sorgulamaniz gerekiyor.
Bunu anlayabilirseniz 8 senelik bir sevginin neden mesajla bittigini de anlayabileceksiniz.
Peki sevgilinizi sevdiğiniz halde mi ayrılmıştınız ? Yerine başkasını koyabildiniz mi? Bana her şey hala rüya gibi geliyor.Sanki uyanacağım ve bambaşka olacak.İnanın kalbim acıyorSizi üzmek istemem ama sizin sevgilinize yaptıklarınızı 8 yıllık ilişkim de sevgilim de bana yapmıştı. Artık dayanamaz hale gelmiştim hiç o kadarda değersiz hissetmemistim ve ayrıldım. Çok pişman oldu ama iş işten geçti ve keşke daha önce yapsaymışım dedim. Şuan o kadar özgür ve rahatım ki 3 yıl oldu.
Profesyonel destek almayı düşünüyorum evet.Çok zor geliyor her şey bana.Altından kalkamayacağım sanki.Kendimi o denli güçsüz hissediyorum.Onsuz bir hayatım olmadı hiç nasıl olacak sorguluyorum.Kendimi suçluyorum sürekli.Her şeye daha gğzel olabilecekken benim hatalarım yüzünden bu haldeyiz
Ailemle iletişimim gayet iyiydi her zaman.Fevri davranışlarım yüzünden bu hale geldik.Saman Alevi gibi sinirim çabuk parlayıp çabuk sönüyor .Ama söz ağızdan bir kere çıkıyor maalesef.Ben sevgilimi kaybetmek istemiyorum aslında.Bu ilişkiyi kurtarmak istiyorum mümkünse.Ama olur da kurtaramazsam yaşadıklarım benim için büyük bir ders niteliğinde olacakBen sizi tanimiyorum..bu günlere nasil geldiniz bilmiyorum. Ailenizle, cocuklugunuzda iletisimler nasildi onuda bilmiyorum. Sadece su kendinizi suclamak ile ilgili sunu söylemek istiyorum: Gercekten bilincsizlikten ve daha iyi kararlar veremediginizden bu duruma geldigse kendinizi devamli suclamanizin bir anlami yok. Gercekten birseylerin farkina vardiysaniz bunun üzerinde ciddi calisin ve kendinizi gelistirin. Bu iliskiyi belki kurtaramicaksiniz ve karsidaki insana samimi bi özür borcunuz da vardir, ama bundan sonrasi icin daha saglikli kararlarin cabasina girin
Tabiki de sevdiğim halde ayrıldım diyorum ya o ayrılmak için her şeyi yapıyordu. Çokta güzel yerine koyuluyor kimse vazgeçilmez değildir.Peki sevgilinizi sevdiğiniz halde mi ayrılmıştınız ? Yerine başkasını koyabildiniz mi? Bana her şey hala rüya gibi geliyor.Sanki uyanacağım ve bambaşka olacak.İnanın kalbim acıyor
ya da sizin aşırı ısrarcı davranışlarınızla karşılaşmamak için yüz yüze gelmek istemedi. sizi sevse bile şu an o da rahatlamak ve istikrarlı bir hayat istiyor. buna müsaade etmelisiniz.Haklısınız.Şu durumda mantığımla düşünememek çok büyük bir eksiklik.Uzak şehirlerdeyiz aramızda 15 saatlik mesafe var şuan.Yani istese de yüzyüze bitirme olanağı yoktu fakat beni görürse kararının değişeceğinden korktuğundan yüzyüze gelmeyi kesin bir dille reddettiğini düşünüyorum.8 yılım tamamen çabasız geçmedi çok çaba verdiğim zamanlarda oldu ancak son 1 senedir çok garipleştiğimi söylüyor.Söylediğinizi yapacağım sanırım.Eğer yollarımız tekrar birleşmek üzere çizildiyse birleşir zaten.Onuda kendimi de yıpratmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?