- Konu Sahibi freesecret
-
benımde çıkık hatta j.lopez diyenler oluyo sadece yürüyüşü cok severimm hızlı adımlarla yürürümm asansöre binmem merdiven cıkmayı severimm asansör fobim var yanı sıra istesemde binemıyorum arabayla bi yere gitmekten nefret edıyorum en uzak yerde olsa illa yürücem yanii bu yüzden kiloda hiç almıyorum onca yememe rağmennnbirazda genetik oldugunu düşünüyorum benn bi arkadasımın kalçası dümdüz meselaa spor falan yapıyodu bi ara ama hiçbi etkisi olmadıı
canım youtube a butt burning yazarsan birsürü video çıkıyor.ve bunların 10 dk olanlarıda var.ben sürekli çalışıyorum 2 aydır.resimlerimi beni eklersen görebilirsin.sadece biraz selülitim kaldı onlarda geçicek inş.bu videolara bak :
Tae Bo Amped - Rockin Buns - YouTube
Booty Burning Workout - YouTube
bunun gibi birsürü video var ve temeli squat,lunge gibi hareketler.popo bacak zor toplanan bölgeler,sabır gerekiyor,bol şans..
ya bende azcık daha çıkık olsun istiyorum sen gözle görünür bi sonuç aldın mı canım birazda sıkılaşsın istiyorum
canım ben yapım gereği çıkık ve büyük (yaklaşık 100 cm ) :) bir popoya sahibim zaten ama sıkılaşma oldu tabikiiii..o videolarla hiçbişi imkansız değil inan bana.günde 10 dk kalça çalışması gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?