merhaba kızlar..şu 1 ayda ne çektiğimi bi ben bilirim bide Allah..
kızlar ben 22 yaşındayı..5.yılına giricek bi ilişkim var ve onu deli gibi seviyorum..bu kesinlikle çok kötü bişee kendimden bile çokkliseden sonra samsunda onunla birlikte bilgisyar prog.okudum 2 yıllık..mezun olduktan sonra 1 sene hastanede hasta temsilciliği yaptım ama o işin bana göre olmadığını daha iyi yerlere gelebileceğimi düşündüğüm için ayrıldım işimden..1 sene öss ye hazırlanmak için dersaneye gittim..erkek arkadaşım ise hala 2 yıllık bölümü bitiremedi 4 e uzadı..şimdi lcw mağzasında satış temsilciliği yapıyor..ve sorun şimdi başlıyor..çok iyi bi puan alamadım meslek lisesi çıkışlı olmam ve üstnden geçen zaman yüzünden ama 8.tercihim girne amerikan ünv bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğrt kazandım BURSLU olarakk..istediğim bölüm buydu..AMAA şimdi kıbrısa gitmek,özel okulda not kaygısıyla okumak(ortalamam 2 nin altına düşerse bursum kesiliyor),okuldan herhangi bi sebeple ayrılırsam tazminat ödemek kaygısıyla okumak,ONUN,ailemin hasretini çekmek beni çok korkutuyor..okul 5 sene 2yıllık okudum için derslerden muaf olma erken bitirme durumum da var... ama napıcağımı şaşırdım,o da ailemde gitmemi destekliyor..ama ben anlatamıycağım kadar kararsızlık yaşıyorum..sizce gitmelimiyim yoksa burda 600 700 tl maaşla öğrtmenlik gbi bi meslek yerine çalışıp 2 3 seneye evlenmelimiyim..napim kızlar nolur yardım edin
ama düşününce tek başıma nsl yapıcam bilmiyorum..aynı şehirde 5 sene geçirmişim ben onunla en fzal 3 gün görüşmemişim..şimdi nsl kopup gidicem..en azından onun mesleği iyi olsaydı bende 800 900 tl çalşır yapardık bşeyler ama böle çok zorr
yanlış anlamadıysam. 600 800v tl almıyor öğretmenler. bilgisayar programcılığı derslerini rahat verdiysen öğretmenlikte okurken zorlanmazsın. eğer sevgilinle evleneceksen, okuldan sonrada evlenirsin. sadece sevgiline bağlama. hayatın ne zaman ne getireceği belli olmaz
yook yok öğretmenlik için demedim..ben şimdi okumaya gitmezde çalışırsam öle alırım dedim..çok istiyodum bu bölümü okumak ilk kazandığımı duyduğum an delirdim resmen ama işi kafamda oturttunca çok ağladım,çok korkttum...1sene emek var bidee oturdum deli gibi ders çalıştım..şimdi gitmezsem sonra pişman olmaktan korkuyorum..eğer giderde onu kaybedersemde gerçekten benm yarım o pişman olmaktan korkuyorumm
buraya yazman kabahat hemen git hemen..
not kaygısı puan düşürür..
hasrete takarsan kafanı not düşer..
gelecek planı yaparsan not düşer..
sen en iyisi hiç bişi düşünme derslere konsantre ol tamam bittii..
ki ailende destekliyo çok özlersen tatilde gelirsin internette görüşürsün telefonda konuşursun....
ee gitmeyi bu kadar düşünecektin neden yazdın orayı merak ettim ???
bunları yaşıycağımı bilmedğim için...tek isteğim dağ başındada olsa okumak ve öğretmen olmak olduğunu düşündüğüm için yazdım..ama şimdi oldu ve ben ne düşünüceği şaşırdım..