Çıkamadım İş'in içinden...

Sanki evlenecegin kisinin babasina hayatini anlatiyormussun da bakın kızınıza çok iyi bakarım, diyormussun gibi hissettim

Burası da öyle 40 kere eleyen cinsten.
1300 başvuru arasından işi aldım zamanında
Ama şirket içinde şöyle bir durum da süregelmiş.Mesela sekreter miş birkaç kişi, boşluk olunca yükseltmişler,o arada lise mezunu olanlar , dışardan 4 yıllık bitirmişler vs vs.o şekilde olan sadece benim bildiğim 3 4 kişi var.
Tabiki devlete atanmak çok isterim, Kardeşim devlette doktor,
Çalışırken de olsa bir kpss deneyeceğim.
68 kitap açmamış halim,belki çabalarsam 85 i alırım.
Çok azimli bir insanım Ama bazen yetersiz olabilir bu durum.
Kısmet diyelim.

işten çıkarsanız haberim olsun ajhdjsldkfjsd.

Devam etmenizden yanayım imkanları güzel geldi. Mahsuru yoksa hangi ildesiniz acaba merak ettim bir yakınımın çalıştığı yere çok benziyor onların da hakları baya iyi :)

Devam etmenizden yanayım imkanları güzel geldi. Mahsuru yoksa hangi ildesiniz acaba merak ettim bir yakınımın çalıştığı yere çok benziyor onların da hakları baya iyi :)
Gebze Kocaeli.
Sendikalı işyerlerinde benzer haklar mevcut.
Yurt genelinde çeşitli illerde bazı firmalar bu şekilde.

Şu yabancı şirketler neden bu kadar tatlı:))
Siz ne istiyorsunuz. Plan ve program yapmak saçma bence. Her şey size kolay ya da zor oluyor

7 yıllık öğretmenim 6.689 Şubat ayında yatacak olan maaş. Tabi ek ders de alacağım ben ama birçok öğretmen ek ders alamıyor çok ders saati yoksa. Bir de bu vergi dilimine girmemiş halimiz yanlış hatırlamıyorsam. Girince kesiliyor bir miktar. Yemek yol ekstra hiçbir yardım yok. Okulda çay paramızı da kendimiz veriyoruz. En son dün toplantıda tuvalette kullanılan peçete ve sabunun lafı edildi bayan öğretmenlere yetiştiremiyoruz dedi müdür bey. Onu da kendimiz alacağız artık . Tamamlayıcı sigortayı da Eylül'de eşim bana ve oğluma yaptırdı yaklaşık 2 bin ödedik.
Evet saat olarak sizi zorluyor sanırım ama sağlık sektörü de kolay değil. Burda sizin kendinizi tanımanız sizi neyin en çok mutlu edeceğine karar vermeniz gerekiyor.
Yani atanmak kadrolu olmak çok güzel ama eksileri de olacaktır sanırım. Sorun değil üstesinden gelirim yeter ki sessiz olsun çok para olmasa da olur falan diyorsanız atanmak için çabalayın derim.

Saat olarak zorlamıyor.8 saat nasıl geçiyor anlamıyorum bile.İş yoruyor ses falan ama Hangi iş kolay ki.Hayırlısı bakalım, denemekte fayda var.

Ayrıca yakın arkadaşım da sınıf öğretmeni.
Hakikaten Emeğinizin karşılığını alamıyorsunuz.Yok yemek yok.
Şartlarınız Daha iyi olmalı.
Bu raddeye kolay gelmediniz üstelik.

Dersane yerine online egitim paketleri var doping hafıza gibi şeyler hem fikatlari da daha makul. Açıkçası bence işinizi iyi yapın kendinizi geliştirin , gerekirse bir yıl ingilizce kursuna gidin. Şirkette yükselin

Artılarını eksilerini iyice düşünün,
Masa başı memuru olursanız tabi ki daha rahat olursunuz, özel sektörde haftanın 6 günü çalışıyorsunuz ve yorucu, memur olursanız hafta içi 5 gün çalışırsınız,
özel sektörde yıllık izin haklarınız nasıl bilmiyorum ama memuriyette ilk 10 yıl 20 gün, 10 yıldan sonra 30 gün,
Çocuk düşünüyor musunuz bilmiyorum ama memuriyette doğum izni, süt izni, ücretsiz izin gibi haklar daha fazla,
En önemli konu özel sektörde cat diye kapıya konulma durumu var ama memuriyette bu kolay değil,
Hastane vs gibi yerlerde çalışırsanız maaşa ek döner sermaye ,fazla mesai gibi ek gelirleriniz olur

Anlayışınız için çok teşekkürler. Bizim de biraz gürültülü geçiyor 1100 öğrencimiz var ve tam gün eğitim. Allah tüm çalışanlara sabır versin ve geçinme gücü versin inşallah.

Tamamlayıcı sigorta işi çok iyiymiş, maaşınız da iyi, eşimin işyerinde de yapıldı gecen sene,bu sene yenileniyor tekrardan, evde çocuk sayısı fazla ve küçük çocuk olunca bize ilaç gibi geldi, eşimin ve benim de çok işimize yaradı,

18 iş günü yıllık iznim pazarlar hariç.
12 yaşında oğlum var başka çocuk düşünüyorum.Kısmet tabi.
Bizim şirkette dediğim gibi kapıya konulma durumu yok, yüz kızartıcı suç yapmadığın sürece.
Ama KPSS yi deneyeceğim.

Bizimki bireysel,oğluma indirimli olarak şirket sayesinde daha uyguna yaptırıyorum.

Bence de deneyin, sizde o azim ışık var gibi, inşallah atanırsınız, hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…