Merhaba kız olursa Nehir erkek olursa Cevahir olabilirMerhabalar,
Bir tane oğlum var ismi Cihangir.
Şimdi ikincisi yolda, fakat hem oğlumun ismine uyum sağlasın (mana ve yapı olarak, çağrışım olarak olmasa da olur)
Erkek ve kız isimleri önerebilir misiniz?
Daha cinsiyeti belli değil, fakat hala çok heyecanlıyım...
İlk hamileliğimde olduğu gibi, birşeyler almak, isim bulmak için sabırsızlanıyorum.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim..
Bende Cevahir düşündüm, İskender'de hoşuma gitti.Merhaba kız olursa Nehir erkek olursa Cevahir olabilir
Kız için Mihrimah'ı da düşünebilirsiniz o zamanBende Cevahir düşündüm, İskender'de hoşuma gitti.
Nehir güzelmiş. Ama daha osmanlı bir isim mi olsa acaba?
Daha cinsiyeti belli olmadığı için de insanın kafası karışıyor...
MerhabaMerhabalar,
Bir tane oğlum var ismi Cihangir.
Şimdi ikincisi yolda, fakat hem oğlumun ismine uyum sağlasın (mana ve yapı olarak, çağrışım olarak olmasa da olur)
Erkek ve kız isimleri önerebilir misiniz?
Daha cinsiyeti belli değil, fakat hala çok heyecanlıyım...
İlk hamileliğimde olduğu gibi, birşeyler almak, isim bulmak için sabırsızlanıyorum.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim..
Evet Mihrimah çok hoşuma giden bir isim, hatta oğlum doğduktan sonra "kız olursa mihrimah koyarız" bile dedik eşim ile. Fakat ben erkek olacakmış gibi hissediyorum, o yüzden bir türlü içime sinen bir erkek ismi bulamadım. Cevahir çok güzel ama farklı birşey olsun istiyorum... Sanırım çokta bir alternatifim yok bu anlamda...Kız için Mihrimah'ı da düşünebilirsiniz o zaman
Merhaba, teşekkür ederim öneri için.Merhaba
Sağlıkla gelsin inşallah
Pek alakalı olmayacak ama içimden geldi, kız olursa Ceylin. Yanına yakışır diye düşünüyorum
Anlam olarak demişsin ama sadece bi öneri :)
Kız olursa Gülnihal de güzelEvet Mihrimah çok hoşuma giden bir isim, hatta oğlum doğduktan sonra "kız olursa mihrimah koyarız" bile dedik eşim ile. Fakat ben erkek olacakmış gibi hissediyorum, o yüzden bir türlü içime sinen bir erkek ismi bulamadım. Cevahir çok güzel ama farklı birşey olsun istiyorum... Sanırım çokta bir alternatifim yok bu anlamda...
Aynen kız isimlerinde beğendiğim çok ama erkekte yok hiç kafama göre. Kaçıncı haftan?Merhaba, teşekkür ederim öneri için.
Amin inşallah, herkesin evladı için.
Ceylin benim en çok sevdiğim isimlerden biri bir de anlamı çok güzel tabii ki.
Bu da bir alternatif. Nasip bakalım kız olursa alternatif çok, ama erkek olursa alternatifimiz çok az...
Annenin içine doğan gerçekleşiyor genelde :) Cevahir'in yanına başka bir isim de düşünebilirsiniz. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Evet Mihrimah çok hoşuma giden bir isim, hatta oğlum doğduktan sonra "kız olursa mihrimah koyarız" bile dedik eşim ile. Fakat ben erkek olacakmış gibi hissediyorum, o yüzden bir türlü içime sinen bir erkek ismi bulamadım. Cevahir çok güzel ama farklı birşey olsun istiyorum... Sanırım çokta bir alternatifim yok bu anlamda...
Amin inşallah, hayırlısı bakalım.Annenin içine doğan gerçekleşiyor genelde :) Cevahir'in yanına başka bir isim de düşünebilirsiniz. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Daha yeni 8. haftadayım.Aynen kız isimlerinde beğendiğim çok ama erkekte yok hiç kafama göre. Kaçıncı haftan?
Gerçekten güzel bir isimmiş, ben bir tane duymuştum fakat hatırlamıyorum!Kız olursa Gülnihal de güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?