Anket Çiğköfte yiyor musunuz?

çiğköfte yiyor musunuz?

• evet, bayıla bayıla yiyorum

OY: 113 86,3%
  • işim olmaz

OY: 18 13,7%

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
Temiz olduğuna inandığım yerde yerim ama çok da aramam olsa da olur olmasa da...........

ist fatihte koma gene var oooooo bayıla bayıla yiyorum bide fatih hakıcılar caddesinde ara sokakata güvenilir bi yar var offff
bide uyum marketin ciğ köfteis güzel oluyo
azım sulandı yaaacokacimcoook

bayıla bayıla yerim geçenlerde komagene yi keşfettim ya bu kadar mı güzel olur bir çiğköfte...hem acısı yerindeydi hemde tadı süperdiiiiiiiii bak yine canım çekti offfffffffffffffff

ahhhhh yememmii,

ne kadar olsa o kadar yiyorum dibini görene kadar kendimi durduramıyorum,

hele bide göbek ,limon ve ayran 3lüsüyle birlikte nefissss yaaa,

bizim sitenin içinde komagene var sürekli alırdım ama kıymasız,
tabi şimdi hamileyim istediğim gibi yiyemiyorum

ben bayılrıımm yaa cookk cnm çektii akşam akşamm :)
ankaradakilere önerimm var hanikocatepenin orda begendik var yaa ordan yiyinn mükemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeelll yapıo adammmm :)

bende severim hatta dün yedimkaydirigubbakcemile3eşim yaptı.ramazanda vanda heryerde çiğ köfte satılır

burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine apikoğluna gittim..,
ama ben beğenemedim arkadaşlar, böyle bulgurlar kalın kalın ağzıma geliyordu..bir de dürümün içine sadece göbek marul koyuyor..
reklam gibi oluyor gene ama kolejdeki osman ustayı şiddetle tavsiye ederim...
bahçeli 7. caddeye de açacakmış

ayy etsiz olursa cidden bayıla bayıla yiyorum..
hele ki ankarada bir yer var bildiğim,o bit kadar dükkanın çiğ köftesine hastayım...:bbo:

muhtemelen aynı yer,ben de çok severim ve ankaradayken hemen hergün oradan birer ikişer dürüm alıp yiye yiye gezerdik :) karanfil sokak mıydı,karıştırıyorum hep.konurdan bir üstteki sokak olması lazım.dar bir yer,çiğ köfte standı dışarıda olurdu genelde.muhteşem yaparlardı.

mersinde de belli bir yerden yiyorum,her yerden yemem.ama yedim mi de tam yerim cokacimcoook cokacimcoook

içinde et olmayan çiğ köfteye bayılıyorum ayyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyy
şimdik olsada doya doya yesem doymasam gene yesem bol limon marul
cokacimcoook agzım sulandı şimdiden
koçijimin gitçeni bilsem yollayacam aldırmak için ama gitmezkine-tatlicadiarzu-

konurun bir altı karanfil bir üstü ise selanik...
ama senin söylediğin karanfildeydicokacimcoook evet oranınki de gayet güzeldir...

bayılırım cig kofteye bız esimle etsiz olanını yapıyoruz isotlu felan super oluyo simdi canım cekti...............

hıhh heççte canım cekmeyo arıkını dün akşam yedümmm
bu akşamda varr oh ohhh :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gel buyur ama kalmadı az önce kalanıda süpürdük
ama spariş veririz gel sen :))))

yaa ben böleyim yazmakla bile canım çekiyo sanki aşeriyoruum hamilede diilim ama acayip kuduruyom çiğköfte lafı gecince :))):a015.gif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…