Anket Çiğköfte yiyor musunuz?

çiğköfte yiyor musunuz?

• evet, bayıla bayıla yiyorum

OY: 113 86,3%
  • işim olmaz

OY: 18 13,7%

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
bizde bayılırız ama şimdiye kadar hiç dışarda yemedik
annem yapar hep

çiğ köfte krizim bile tutar okadar hastasıyım
ama maltepe metin ustayı tek geçerim çiğ köftede

Oses çiğköftecimizi es geçerim bu konuda zaten ist.birr çook semtinde şubeleri var hem ünlülerimizde ondan yiyor şubelerinde koca koca fotoları asılı hem etsiz yapıyorlar en güzelide bu cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ayy wlla bayıla bayıla yerim
o kadar düşkün değilm ama olsa da affetmem yani
özellkle üstüne narekşisi gezdrdimmi süper oluo
ama şöle ağzını damağını iyice yakacak cinsten olcak yoksa tadı çıkmaz

Çiğ köfteyi etsiz olursa yiyebilirim Altıparmakta temiz ve etsiz yapan bir yer var bayılıyorum canım çekti şimdi kime aldırsam cokacimcoook

ben aslinda öyle cig köfe hayrani degilim ama yerim yinede .....türkiyeye geldigimizde ankarada bir lokantada yedim hosuma gitmisti yani..............

walla düm bayram için bilet almaya gittik izmir caddesine, ordan dönerken gördüm apikoğlunu.
eşime sordum bu ne böyle bu kadar kalabalık diye o da hiç duymadın mı yav çok meşhurdur filan dedi.
Ama ben size kolejde Osman usta var, eski Ted kolejinin tam karşısında, onu tavsiye ederim.Çok temiz kendisi ve servisi veya dürümü usta kendisi yapıyor elemanları olmasına rağmen..
Bak şimdi anlatırken benim de canım çektiiiii
kafamçokkarıştı

bayılırım ama kendım yaparım etsiz olanı urfalı ev arkadşımdan öğrenmiştim herkezde sever
offf vala benımde canım çektı heee

Bayılıyorum çiğ köfteyecokacimcoook
Her cuma kesinlikle yerim , cuma günleri benim için çiğ köfte günü hihoyyyt
Etli etsiz fark etmez hihoyyyt
Bakın ya ağzımı sulandırdınızsenağlama
Daha cumaya varrsenağlama

çiğ köfte severim ama etsizini yemek daha nasip olmadı.buradan okudum kadarıyla şu apikoğlu mudur nedir bi uğrayacağım:)

aynen burdada heryere çiğköfteci açıldı istanbulu bırak sırf bizim oturduğumuz semtte kaç tane var eşimle 2 yerden yeriz ikimizde bayılırız hele böyle göbek üzerine lavaşı dürüm yappp offff

canım çekti beaa:mymeka:
hemde şöle etli,acılı offfff ağsın yana yanaakafamçokkarıştı
ayhh anneciğim ne güsel yapar olsada yapsa yhaacokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…