Anket Çiğköfte yiyor musunuz?

çiğköfte yiyor musunuz?

• evet, bayıla bayıla yiyorum

OY: 113 86,3%
  • işim olmaz

OY: 18 13,7%

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
Bayılırım ama ben o her sokakda 3 tane olan ve adına çiğköfte dedikleri şeyi değil asıl olan etli çiğköfteyi severim onun yeri baçbaşka. Bu çiğköfteler son yıllarda çıktı yalancı çiğköfte. Ustasından yemek lazım marula sarıp, yanında ayranla..... Ohhhhhhhh canım çekti valla. :icecream:

Yerim ama her yerde değil. İstanbulda antep mutfağı olan meşhur bir restoran var samatyada oranın çiğ köftesinin üstüne tanımam.

ay canim cekti ya bayiliyorum cigkofteye ya aciyida cok sevdigim icin sorun olmuyor oh oh

Çiğköfte mi bağımlısıyım ben nediyorsunuz siz bazen krizim tutuyor en yakın çiğköftecide buluyorum kendimi çiğköfteyi kim çıkardıysa eline koluna sağlık ımmmzemuszemus...

Ama bugüne kadar bir çok yerden çiğköfte yedim tek tuttuğum çiğköfte "çiğköftem" bayilerinin çiğköftesi oldu artık imkansız başka yerden almam...cokacimcoook

offfffffffffffffff canım ıstedı ya.çiğ köftesiz hayat dusunemıyorum yaaa.ama cok guzel bır sekılde yogurulacak.bayıla bayıla yerimmm

bayıla bayıla yiorummmmm hemdee, ama ben şuana kadar hep etsiz olanını yedim öle rastgeldi... cnm çekti olsada yesem yaa kaydirigubbakcemile3

Back