cevaplarınız için teşekkürler kızlar. her bebek gelişimi farklı demekki. karşılaştırma yapmanın bi mantığı yok anladığım kadarıyla.
solunum yetmezliğimi vardı? kaç gün kaldı bebeğin küvözde? şimdi nasıl
evet solunum güçlüğü vardı ama asıl önemli olanı anne karnında enfeksiyon kapmış dediler 3 gün yaşıyabildi bügün tam 1 ay oldu kaybedeli
canım, senin bebeğin kaç kilo doğdu? Sendede mi plesenta previa vardı yoksa başka bi sebep mi? Benim plesentam rahim ağzına düşmüş kısmi olarak, 28.haftamda kanamam oldu, o yüzden hastanede yattım. O zaman vurdular o iğneden erken doğum yaparım diye ama allahtan kanamam durdu eve çıktım.mrb bende 34 haftada doğurdum bebeğimi akciğeri için iğne yaptırmak zorunda kalmıştım bende 2şer doz olarak 2 kez yapıldı bana daha sonrada doğum yaptım zaten10 gün akldı küvözde ama çok fazla oksijene bağlı kalmadı tam gelişimini 35 haftanın sonunda tamamlıor bebeğin ciğerleri inşallh tam zamanında doğurursun bebeğini üstelik tam gününde doğumda solunum sıkıntısı çeken bebklerde çok sen canını sıkma
Benimde erken doğum riskim var. 30. haftamdayım şuan. 3 gece hastanede yattım. 2 kere ciğer geliştirici iğne yapıldı. Şimdi evdeyim kanamamda yok çok şükür ama merak ediyorum kızım bugün doğsa ciğerleri gelişmiş olarakmı doğacak, yani solunum cihazına falan bağlanmayacakmı????
cnm bende 30haftalık doğum yaptım.bir hafta aryla iki kez ikişer doz olarak vuruldum iğneyi ama buna rağmen bebeğim bir hafta slunum cihazına bağlı yaşadı ondan snr solunum cihazı çıktı ama bir ay daha hastanede yatırdılar haftasını tamamlasın ve kilo alsın diye.1180 gr.doğdu 35 haftalıkken yani bir hafta önce 1700 gr.hstneden çıkışını yaptım ama prematürelerin sorunları çok oluyo göz filmi sorunlu çıktı damarlar gelişememiş körlük sınırında 2 gün snr acil ameliyata alacaklar kulaklarıda sanki duymuyo gibi hiç bir sese tepki vermiyo işitme testide bir ay snr yapılacak böbreklerde şüpheli bi şey görmüşler bir ay snr o filimde tekrarlanacak.küvezden çıktı ama hastanelerden çıkamadı alla sağlık versin bebeğime işalla seninki gününde doğarda böle sorunlar yasamassın arkadaşım
evet solunum güçlüğü vardı ama asıl önemli olanı anne karnında enfeksiyon kapmış dediler 3 gün yaşıyabildi bügün tam 1 ay oldu kaybedeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?