• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift terapisine gittik. sizce düzelir mi??

Ya son günlerde konularınıza denk geliyorum da o kadar derdinizi anlatırken bile kullandığınız üslup çok tatlı ya iğneli iğneli :KK8:çok hoşuma gitti.

İletişim çok önemli birşey. İletişim olmazsa ilişki tıkanıyor bütün duygular ölüyor. O tıkanıklığı açmaya iki tarafın da istekli olması lazım. KKda bir klasik vardır eşini al karşına konuş bilmem ne diye. Böyle tip adamlarda işlemez ki konuşmalar falan, bazıları ters yapmaktan umursanmamaktan anlıyor. Yani yapabilirsen bir süre eşine karşı cool takıl fazla ilgilenme kendi hayatında mutlu olmaya çalış. Bir de üstten üstten azarla. İlginç ama bazı erkekler bundan anlıyor (eski eşim böyleydi).

Başka bir terapiste gidebilirsiniz. Ben çift terapisinin faydasına inanırım tabi iki taraf da istekli olursa.

teşekkür ederiim:p
eşim sabah daha işçiler bile gitmeden gider saat 06.30 evden çıkışı,yazın biraz erken gelir 20.00 gibi ama kışın gece yarısından önce gelemez. hal böyle olunca adam eve zaten 3-4 saatliğine uğruyor orda da cool takılamıyorum çok sinirimi bozarsa ağzının payını veririm ama soğuk duramıyorum işte ne bileyim eve gelince sarılmasam haksızlık edecekmişim gibi geliyor. önceden de yazmıştım yani sinirlenince baya saydırırım o da allah var bir şey demez çünkü bir tarafın alttan alması lazım.
genel sorunumuz şu ki eşim her seferinde "tamam. hallederiz. tamam abartma yaparız" gibi sürekli bir boşvermişlik,başından atma,ilgisizlik. onu da anlıyorum eve gelince canı çıkmış oluyor ama ne yapayım bilemiyorum.
çift terapisi benim de aklıma yatıyor tatile gidip geldikten sonra benim seçtiğim bir psikologla görüşmeye ikna etmeye çalışacağım başarırım umarım.

Konularınızı takip ediyorum. Eşinizin zaten ana kuzuluğundan tutun psikolog arkadaşınıza götürmesi kadar çok da haklı yanı yok. Ama ikiniz de inatçı tiplersiniz ve bu yüzden pireyi deve yapmışsınız izlenimi oldu bende. Bence çift terapisine devam edin bakalım ne çıkacak. Olmadı tanıdık olmayan birine gidin. Tarafsız psikolog daha iyi olur.
Bence aşabileceğiniz bir iletişimsizlik yaşıyorsunuz ikinizde bir adım geri atsanız her şey yoluna girecek. İki tarafın da hatalarını kabul edip düzeltmek için uğraşması da önemli tabii.

gerçekten para için değil evet söyledikleriniz çok doğru ama bu adamda bir yer var kalbime dokunuyor işte evet kötü huyları var her insanda olur ama yeri geldiğinde mutlu da edebiliyor ve bu kesinlikle parayla değil. bilemiyorum kafam çok karışık

bir benim kocamin bir yeri kalbime dokunmuyor demekki :)
sinirlenince yada sacma davranislarini gorunce gorum hicbirseyini gormuyor, bunca hakareti istseydim ki ins olmaz, heralde kendini bile gozum gormezdi.

bir benim kocamin bir yeri kalbime dokunmuyor demekki :)
sinirlenince yada sacma davranislarini gorunce gorum hicbirseyini gormuyor, bunca hakareti istseydim ki ins olmaz, heralde kendini bile gozum gormezdi.

Bilmiyorum asktan belki ama is fiziksel siddete veya daha ilerisine gitmedigi surece birbirimizden ozur diledigimizde biz atlatabiliyoruz. En ufak bir kirginligim kalmiyor. Aramizdaki tek sorun iletisimsizlik.

Eşinin pokemon avladığı adama mı gittiniz? :KK70: :KK70: :KK70: Çok şekersin valla, kusura bakma güldüm ama. Sen üzgünsün ama, Allah iyiliğini versin.

Ya taraflı bir bakış var ve adam profesyonelce bakamamış. Başkasına gidin bence. Bu tutup kaynınıza ya da kardeşinize sorun anlatmanız gibi olmuş. Böyle olacaktı ise, ben de dinlerdim sizi yani bedavaya hem de:KK53: Profesyonellik şart değil diyorsan:kahve:

Terapist size yapmanız gerekenleri söylemiş yapıp yapmamak size kalmış. Adam bir seansta mucize yaratamaz kimse yaratamaz hiçbir doktor. Ve söylediği öneriler çok makul geldi bana eğer evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız doktor içn endişelenmeden önce kendiniz biraz çabalamalısınız.

Eşinin pokemon avladığı adama mı gittiniz? :KK70: :KK70: :KK70: Çok şekersin valla, kusura bakma güldüm ama. Sen üzgünsün ama, Allah iyiliğini versin.

Ya taraflı bir bakış var ve adam profesyonelce bakamamış. Başkasına gidin bence. Bu tutup kaynınıza ya da kardeşinize sorun anlatmanız gibi olmuş. Böyle olacaktı ise, ben de dinlerdim sizi yani bedavaya hem de:KK53: Profesyonellik şart değil diyorsan:kahve:

ya işte öyle oldu mesela normalde böyle bir şey olsa eser kükrerim ama eşim yaptığı normalmiş gibi davranıp sürekli işleri şakaya vuruyor. hayatta görebileceğim en rahat insan. sinirlerim bozuluyor utanmadan benim başıma bela olan adama götürdü ki bu oyunu eşime öğreten de bu psikolog :KK70:

cidden gidip arkadaşına döktü içini öylece dinledim bir kaç şey söyledim yani yarın öbür gün ailece görüşeceğiz ne bileyim bir garip oldu zaten eşimden çok ciddi bir şey beklemezdim :KK43:

ya işte öyle oldu mesela normalde böyle bir şey olsa eser kükrerim ama eşim yaptığı normalmiş gibi davranıp sürekli işleri şakaya vuruyor. hayatta görebileceğim en rahat insan. sinirlerim bozuluyor utanmadan benim başıma bela olan adama götürdü ki bu oyunu eşime öğreten de bu psikolog :KK70:

cidden gidip arkadaşına döktü içini öylece dinledim bir kaç şey söyledim yani yarın öbür gün ailece görüşeceğiz ne bileyim bir garip oldu zaten eşimden çok ciddi bir şey beklemezdim :KK43:
Off seni anlıyorum. Bir sevgilim vardı benim de bir zamanlar, ya o kadar mı kaypak, gevşek olur bir insan. :olamaz:
Yaa kavga edemiyorduk yeminle adamla, 2 dakika ciddi duramayan adamla nasıl konuşacaksın ki? İki haha hihi ile meseleyi çözdü sanardı. Bir de dengesizdi ki sorma, eşeğin göle şey ettiği gibi laf konuşurdu. Nereye gidiyor hiç anlamazdı. Orada damarıma mı basmış, kırılmış mıyım hiiiç! :sinirli:
Sonra ben bastırınca yalandan özürler, iki dakika sonra yine lakayt tavır. Tam ömür törpüsü.
Ya o bir de ilaç kullanıyordu, ilaç ismi vermeyeyim de bildik bir şey. Psikolojisi de pek iyi değildi.
Çekilecek gibi değildi. Eskaza evlenseydim ben bunla 10 yıl erken ölürdüm herhalde. :işsiz:

Bence sen araştır, gerçekten başarılı, ünü olan birine gidin. Para da bolmuş, ıphonelara para vereceğine, biraz da evliliğine para yatırsın zengin koca bey. :bicak:

Off seni anlıyorum. Bir sevgilim vardı benim de bir zamanlar, ya o kadar mı kaypak, gevşek olur bir insan. :olamaz:
Yaa kavga edemiyorduk yeminle adamla, 2 dakika ciddi duramayan adamla nasıl konuşacaksın ki? İki haha hihi ile meseleyi çözdü sanardı. Bir de dengesizdi ki sorma, eşeğin göle şey ettiği gibi laf konuşurdu. Nereye gidiyor hiç anlamazdı. Orada damarıma mı basmış, kırılmış mıyım hiiiç! :sinirli:
Sonra ben bastırınca yalandan özürler, iki dakika sonra yine lakayt tavır. Tam ömür törpüsü.
Ya o bir de ilaç kullanıyordu, ilaç ismi vermeyeyim de bildik bir şey. Psikolojisi de pek iyi değildi.
Çekilecek gibi değildi. Eskaza evlenseydim ben bunla 10 yıl erken ölürdüm herhalde. :işsiz:

Bence sen araştır, gerçekten başarılı, ünü olan birine gidin. Para da bolmuş, ıphonelara para vereceğine, biraz da evliliğine para yatırsın zengin koca bey. :bicak:

Eşimi tarif etmiş gibisiniz. Yerine göre çok ciddi de olur ama genel tavrı çoook rahat. Beni delirtiyor sinirlendiriyor sonra "tamam gel bi öpücem" diyor. Ne yapayım ki yani? :63:

Kolundan tutup sürüklemekten başka çarem yok sanırım inşallah biraz kendine gelir yani bu adama benim tam zıttım lazım,ben her şeyi kafama takarım. Onun gibi biri olsam asla yaşlanmayız anca güler dururuz :KK70:

Cuma gecesinden beri eşimle "şu takımın altına bu ayakkabı olur mu" hariç hiçbir şey konuşmadık. İlk defa bu kadar küs kalmış olabiliriz. Normalde yarın gitmemiz gereken terapiyi de eşim sağolsun durumun vahametini görüp bugüne aldırmış.

Gittik,tam beklediğim gibi psikolog beyefendi eşimin arkadaşı. :işsiz: Ben de zannettim ki gerçekten bu işi ciddiye aldı da bir çözüm yolu arıyor. Eşimin beraber pokemon avladığı arkadaşına gittik şaka gibi. Neyse her sorusuna normalce cevap verdim. Önce eşimi dinledi. Eşimin söyledikleri "ben hiç sorun çıkarmıyorum x benim her hareketimden bir mana çıkarıyor ben onu asla kısıtlamıyorum istediği zaman arabasını yeniliyor kuaföre,alışverişe ya da arkadaşlarının yanına gidiyor ben çocuğu kanguruyla bütün gün yanımda taşıyorum onlara zaman ayırmaya çalışıyorum" tarzındaydı. Yani hayatımda böyle bir şey görmedim. Kızımı bir kez öyle işe götürdü yanında onda da zaten bütün gün oturduğu yerden dosya inceleyip telefonda konuşacaktı. İnşaat gezecek olsa ben kızımı onunla gönderir miyim? İyi ki bir iyilik yapmış hemen pat diye getirdi ortaya. Sinirden bütün kan beynime sıçradı ama sustum.

Bana sorunca ben de "annesine hiç hayır diyemiyor devamlı evimize gelip huzurumuzu bozduğu zamanlarda evet eşime çok çektirdim ama sonuca ulaştık annesi 10 gündür gelmiyor" dedim. Psikolog beni haklı buldu çünkü eşimin annesine olan aşkını herkes bilir. Arkadaşları bile "sen bugünlük anne dozunu almamışsın" diye dalga geçerler.

Eşimin kırdığım telefonu ve pokemon olayı geldi ortaya. Eşimin kırdığım telefonu iphone 6s plus'tı ve ben almamasını söylemiştim. Hala lafını ediyor kaç milyarlık telefon diye bundan sıkıldığımı da söyledim. Ki zaten gidip yenisini de almış hala konuşuyor. Psikolog da bu konuda birbirimizin sevdiğimiz eşyalarına zarar verdiğimizde onu telafi etmemizi söyledi. Mesela ben eşimin telefonunu kırdıysam gidip ona yeni telefon alacakmışım. Ne alaka yani o zaman hiç kırmam. Pokemon konusunda da eşimin gece 3'te çıkıp sabah 5'te geldiğini söyledim. Artık oynamayacağına söz verdi hatta yemin etti.

Sonuç olarak ikimiz de içimizi döktük. Yapmamız gereken Ankara'dan uzaklaşmakmış. Ama eşimin asla yapamayacağı bir şey bu. Psikolog bile şaşırdı "bari tatile gidin" dedi. O konuda da eşim "5 gün kadar gidebiliriz benim çeklerimin günü geliyor" dedi. Hay senin çekine diyemedim. :KK70:Zor bela eşimi ikna ettik 20 günlük tatile resmen adam pazarlık yaptı. Artık işten gelince evde kim olursa olsun ben neredeysem yanıma gelip benimle bir şeyler paylaşacakmış,ne kadar yapabilir bilmiyorum. Çıkarken psikologun dediği şey "ikiniz de birbirinizi çok seviyorsunuz sadece zaman ayırmıyorsunuz" oldu. Bildiğimiz bir şey zaten.

Bu çift terapisi denilen şeye giderken cidden bazı şeyleri aşarız diye düşünmüştüm ama olmuyor. Oradan çıktık eve gideceğiz eşim diyor ki "annemi yemeğe çağıralım mı?" Artık nasıl kötü baktıysam geri "şaka şaka sinirleniyor musun diye baktım" dedi. Ben onun annesinden kopmasını tabiki istemiyorum burada ne konular okuyoruz eşi istemedi diye ailesinden vazgeçenler falan filan ama eşimden istediğim annesine sözünü geçirsin yani annesi gelebilir ama rahat dursun. İstese bunu yapabilir ama yapmıyor. Gittik geldik bu terapi işine ama asla bir değişim olacağını zannetmiyorum. Bunu söylemek için biraz erken belki ama öyle hissediyorum.

Mesela eşim az önce telefon etti istanbuldan arkadaşları gelmiş,onlar erkekler olarak içmeye gidiyorlarmış,eşlerini de bize göndereceklermiş. Abisi ve ailesi daha yeni gitti ben de bir akşam bari ayağımı uzatıp oturayım. Bahsettiğim şey bu adama sadece ben değil başkaları da konuşuyor ama bir kulağından girip diğerinden çıkıyor. Gözümü boyamaktan başka yaptığı bir şey yok. Her şeyin parada bittiğini zannediyor. Cidden yoruldum keşke gitmeseydik en azından "kendimi anlatamıyorum" der otururdum şimdi gittik içimi döktüm yine anlamadı. Bu beni daha da çok üzdü. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin öylesine içimi döktüm.
Canim eşin degismez bence ama ben şuna takıldım; tek doz gibi terapi olmaz benim bildiğim. Allahtan adam etik çıkmışta sırf seni suclamamış. Annesi nasıl bir kadın? Bence annesini iyi gözlemle kadin oğluna ne yapıyor ne yapmıyor? Eşinin annesini taklit et demiyorum ama kendine uyarla.

Canim eşin degismez bence ama ben şuna takıldım; tek doz gibi terapi olmaz benim bildiğim. Allahtan adam etik çıkmışta sırf seni suclamamış. Annesi nasıl bir kadın? Bence annesini iyi gözlemle kadin oğluna ne yapıyor ne yapmıyor? Eşinin annesini taklit et demiyorum ama kendine uyarla.

Terapiyi eşim tutturdu "haftaya bir daha gidelim bak ne güzel konuştuk" diye. Sırf kendisi konuştu ben sustum o yüzden kabul etmedim başkasına gitmeden o adama bir daha gitmem yani. İçimi tam dökemedim gittiğimiz psikologla ailece görüşüyoruz ve adam gidip eşine anlatıyor bunu biliyorum.

Eşimin annesi psikopat gibi yani onun gibi olsam eşim kafasında huniyle gezer herhalde :KK53: Eşimle davranış konusunda pek sıkıntımız olmuyor benden o konuda şikayeti yok sinirlensem de "hak etmişimdir" diyor. Genelde bunu başından atmak için yapıyor ama. O hemen her şeye "hee tamam tamam hallederiz" deyip kafa dinlemek istiyor ben de konuşulsun diyorum. :ukala:

Kendimi de törpülemem lazım sanırım biraz ama bunun için şöyle iyi bir terapist lazım halledeceğim inşallah.

Terapiyi eşim tutturdu "haftaya bir daha gidelim bak ne güzel konuştuk" diye. Sırf kendisi konuştu ben sustum o yüzden kabul etmedim başkasına gitmeden o adama bir daha gitmem yani. İçimi tam dökemedim gittiğimiz psikologla ailece görüşüyoruz ve adam gidip eşine anlatıyor bunu biliyorum.

Eşimin annesi psikopat gibi yani onun gibi olsam eşim kafasında huniyle gezer herhalde :KK53: Eşimle davranış konusunda pek sıkıntımız olmuyor benden o konuda şikayeti yok sinirlensem de "hak etmişimdir" diyor. Genelde bunu başından atmak için yapıyor ama. O hemen her şeye "hee tamam tamam hallederiz" deyip kafa dinlemek istiyor ben de konuşulsun diyorum. :ukala:

Kendimi de törpülemem lazım sanırım biraz ama bunun için şöyle iyi bir terapist lazım halledeceğim inşallah.
Çeyrek psikolog olarak analiz edeyim mi? :-) Eşin için ev= kafa dinleme yeri
sen=dirdirci onun gözünde.
Canım senin kocan lafa değil icraata bakanlardan bence. Sen kızıp bağırıp onun istediğine geliyorsun. Tam tersi olmalisin. Sakin ama kararli ve tatlı dilli.
Örnek verecek olursak; mesela eşin pokemona gidiyor uyuz oluyorsun. Birak gitsin sen o arada bir şeyler ile meşgul ol onu onemseme. Hatta kendin yemek ye kizina yedir. O gelince hazırlama de ki; hayatim disaridasin diye hiçbir şey yapmadim. Bunu nispet yapar gibi söyleme ama normal söyle.
Çok mu çok fenayim:bicak:

Çeyrek psikolog olarak analiz edeyim mi? :-) Eşin için ev= kafa dinleme yeri
sen=dirdirci onun gözünde.
Canım senin kocan lafa değil icraata bakanlardan bence. Sen kızıp bağırıp onun istediğine geliyorsun. Tam tersi olmalisin. Sakin ama kararli ve tatlı dilli.
Örnek verecek olursak; mesela eşin pokemona gidiyor uyuz oluyorsun. Birak gitsin sen o arada bir şeyler ile meşgul ol onu onemseme. Hatta kendin yemek ye kizina yedir. O gelince hazırlama de ki; hayatim disaridasin diye hiçbir şey yapmadim. Bunu nispet yapar gibi söyleme ama normal söyle.
Çok mu çok fenayim:bicak:

Anlamaya çalışıyorum 29 yaşındayız ikimiz de ben evde küçücük bebeğimle ilgilenirken delirecek gibi oluyorum eşim sabah 6 buçukta çıkıyor evden tüm gün arazilerde geziyor kaç tane insanın kahrını çekiyor kolay değil sırtında çok yük var ev onun için kafa dinleme yeri ama ne bileyim biraz da beni dinlese :p

Benim de kendimi törpülemem lazım sanırım birazcık çok konuşuyo olabilirim mesela salonda bizim bir kanepeden internet full çekiyor diğerlerinden az eşim telefonla oynamadığı halde gidip full çeken yere oturuyor. Başlıyorum konuşmaya "bilmiyor musun burada internetin çektiğini şimdi benim telefonda işim var napıcam nereye oturucam bik bik bik" ötüyorum adam sessizce karşı kanepeye geçiyor. Sonra pişman oluyorum tabi özür falan diliyorum da ilk aşamada çok konuşuyorum gereksiz yere şişiriyorum sonra önemli de olsa dinlemiyor. :KK70:

Vallahi çok sağolun şöyle düşünüyorum ben de az değilmişim :KK70::KK70:

Anlamaya çalışıyorum 29 yaşındayız ikimiz de ben evde küçücük bebeğimle ilgilenirken delirecek gibi oluyorum eşim sabah 6 buçukta çıkıyor evden tüm gün arazilerde geziyor kaç tane insanın kahrını çekiyor kolay değil sırtında çok yük var ev onun için kafa dinleme yeri ama ne bileyim biraz da beni dinlese :p

Benim de kendimi törpülemem lazım sanırım birazcık çok konuşuyo olabilirim mesela salonda bizim bir kanepeden internet full çekiyor diğerlerinden az eşim telefonla oynamadığı halde gidip full çeken yere oturuyor. Başlıyorum konuşmaya "bilmiyor musun burada internetin çektiğini şimdi benim telefonda işim var napıcam nereye oturucam bik bik bik" ötüyorum adam sessizce karşı kanepeye geçiyor. Sonra pişman oluyorum tabi özür falan diliyorum da ilk aşamada çok konuşuyorum gereksiz yere şişiriyorum sonra önemli de olsa dinlemiyor. :KK70:

Vallahi çok sağolun şöyle düşünüyorum ben de az değilmişim :KK70::KK70:
Aslında azıcık sosyallessen. Ya şimdi eşinle dertlesmek istiyorsun anlıyorum ama erkekler kadınlar kadar iyi dert arkadaşı değiller. Ben bir kere onu yaptim. Sevgilime bir dert anlattım. Dinledi hakkını yemedi ama hemen çözüm önerisi sundu. Aslında benim istediğim dertlesmekti. O an anladım ki benim sevgilimle çıkarım falan yapılmaz. Derdimi yine söylüyorum ama ondan benim istediğim gibi bir öneri gelmeyeceği için pek etkili olmuyor. Bence sen kafana uygun kiz arkadas edin;-)

Tek seferlik cift terapisi olmaz.ayrica arkadasi oldugu halde yine cokta yanli davranmamis.bazi psikologlar erkek tarafini kacirmamak yani paradan olmamak icin erkekleri destekleyebiliyorlar.

Aslında azıcık sosyallessen. Ya şimdi eşinle dertlesmek istiyorsun anlıyorum ama erkekler kadınlar kadar iyi dert arkadaşı değiller. Ben bir kere onu yaptim. Sevgilime bir dert anlattım. Dinledi hakkını yemedi ama hemen çözüm önerisi sundu. Aslında benim istediğim dertlesmekti. O an anladım ki benim sevgilimle çıkarım falan yapılmaz. Derdimi yine söylüyorum ama ondan benim istediğim gibi bir öneri gelmeyeceği için pek etkili olmuyor. Bence sen kafana uygun kiz arkadas edin;-)

Sitede bir kaç kafe var genelde orada takılıyoruz arkadaşlarım da var ama çok şey paylaşmam genelde hepsi "chanelde indirim var koş koş koşşşşş" kafasında oldukları için. Onlar konuşur ben de "hı hı" yaparım. Hepsi eşimin iş arkadaşlarının eşi çünkü. :bicak:

Çalıştığım dönemde böyle değildim eve eşimle hemen hemen beraber geliyorduk kızımla ilgilenip ikimiz de baygın düşüyorduk kavgaya zamanımız olmuyordu yani. Eylülü bekliyorum inşallah eskiye döneceğim çalışmaya başlayınca.

Bu arada eşime bir derdimden bahsetsem genel olarak her cümlemin sonuna "evet. evet haklısın tabiki sen haklısın" diyor. :KK70: Onu da beceremiyoruz ama iyi bir psikolog bulursam halledecek gibiyiz umutluyum yani :KK70:

Sitede bir kaç kafe var genelde orada takılıyoruz arkadaşlarım da var ama çok şey paylaşmam genelde hepsi "chanelde indirim var koş koş koşşşşş" kafasında oldukları için. Onlar konuşur ben de "hı hı" yaparım. Hepsi eşimin iş arkadaşlarının eşi çünkü. :bicak:

Çalıştığım dönemde böyle değildim eve eşimle hemen hemen beraber geliyorduk kızımla ilgilenip ikimiz de baygın düşüyorduk kavgaya zamanımız olmuyordu yani. Eylülü bekliyorum inşallah eskiye döneceğim çalışmaya başlayınca.

Bu arada eşime bir derdimden bahsetsem genel olarak her cümlemin sonuna "evet. evet haklısın tabiki sen haklısın" diyor. :KK70: Onu da beceremiyoruz ama iyi bir psikolog bulursam halledecek gibiyiz umutluyum yani :KK70:
İşte sen kendine eşinin çevresinden farklı bir çevre kur. Psikologa da git tabi ama şu var farkında misin eşin senin hayatin olmuş. Arkadaşların bile onun iş arkadaşlarının arkadaşları. Böylesi çok yorar insanı.

İşte sen kendine eşinin çevresinden farklı bir çevre kur. Psikologa da git tabi ama şu var farkında misin eşin senin hayatin olmuş. Arkadaşların bile onun iş arkadaşlarının arkadaşları. Böylesi çok yorar insanı.

Doğru aslında ben 2 yıldır buradayım evlenince geldim direkt bu siteye taşındık eşim aracılığıyla tanıştım herkesle. Çevremde gene olarak "X'in eşi" olarak tanındığım için hayatım tamamen eşime odaklı. Bundan da kurtulmam lazım.

Rahatladım yahu resmen gözümü açmama yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim. :KK25:

Back
X