Erkek İnfertilitesi Çift taraflı varikosel ve spremiyogram sonuçları

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Askn89

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
944
257
23
36
Merhaba hanımlar. 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz. 9 ay once tek taraflı varikosel önemli değil dendi. Sperm sayısı, hareketlilik ve morfoloji düşüktü. Bugün sperm testini tekrarladik. Doktor çift taraflı varikosel olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söyledi. Eşi ameliyat olanlar ameliyattan sonra hamile kaldı mı sonuçlar yükseldi mi yardımcı olur musunuz? Şimdiden çok teşekkürler

Eklentiler

• IMG_20171124_172322.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 580
Yok mu yardımcı olacak biri
Canım çok geçmiş olsun benim eşim sol tarafından 3 ay önce oldu 14.900 siyisi hareket ise %52 di....bı hafta önce tekrar test yaptık 35.800 hareket ise % 38 yani sayisida baya fark etti ama hareketimiz düştü bence ameliyatin 6.ayinda dahada yükselir baya fark etti çünkü ilaç olarak progeny verdi onu kullandık 3 ay doktor devam etsin bı 3 ay sonra tekrar test yaptırın gelin dedi....ben beklemek istemediğim için bubay rahim filmi cekilcem aralikda aşılama denicem canım...

Size de çok geçmiş olsun canim. Tez zamanda meleginiz gelir inş. Eşim olmak istiyor ama faydası olur mu diye düşünüyor

Benim esim cok once olmuştu. Tup bebek derken doktorlar, ameliyattan sonra duzelme olmuştu asilama demişlerdi. Hatta proxeed kullandı cok daha toparlamisti ama zaten sonradan öğrendik ki sayimiz hareketliligimiz degil dna hasariymis sorunumuz. Bir de ameliyat herkese onerilmiyor. Bazi kisilerde hafif duzeyde oldugundan ilaçla tedavisi mümkünmüs. Bir doktorla sınırlı kalmayin bence. Baska doktorlara da görünün derim.

Geçmiş olsun canım. DNA hasarını nasıl yaptırdınız? Doktor ilaçla tedavi edilecek düzeyde olmadığını söyledi. Başka bir doktora daha gidecek bakalım.

Geçmiş olsun canım. DNA hasarını nasıl yaptırdınız? Doktor ilaçla tedavi edilecek düzeyde olmadığını söyledi. Başka bir doktora daha gidecek bakalım.
Kaan aydos'ta tedavideyiz. O istemişti dna hasarini ozel bir laboratuarda. Defalarca tup bebek aşılama denemelerim bir de dusugum var. Son care hasari tedavi etmeye calisiyoruz.
Aslında cok buyuk bir ameliyat değil varikosel. Hatta ağrısı varsa geçiyor da ameliyattan sonra ve ilerlemiyor.

Kaan Aydos u duymuştum canım inş en kısa zamanda Allah bebeğinizi nasip eder çabalarimizin karşılığını alırız.

Benim eşimin degeri daha kötüydü.Çift taraftan ameliyat oldu.1 sene sonra hamile kaldım.Boş gebelik oldu kürtajdan 2 ay sonra yine kaldım o da kimyasal oldu düştü.Kimyasaldan 5 ay sonra da hamile kaldım.İnşallah bu saglıklı ilerler,kucağıma alabilirim.

Rabbim kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin inş. Benim eşim de 7 Aralık'ta oldu bakalım

Cnm başka bi doktorada gidin oda derse ameliyat olun bence. Benim eşim de ameliyat oldu. 3.1 grade varikoseli. Ameliyat öncesi 1 milyon 800 bindi . Ameliyat sonrası 5. Ayımızda sayımız baya arttı. Çok şükür 6. Ayda gebe kaldım.

3 doktor da ameliyat dedi 9 gün oldu ameliyat olalı bekliyoruz bakalım. Bebeğiniz hayırlı olsun sağ salim kucağına al ins

Selam canım DNA hasarı laboratuvar Ne kadar ücreti nerde yaptırdınız ,çapa ya gidiyor eşim orda yaparlarmı acaba (

Benim eşimdede var çift taraflı ama bu grade ?anlayamadım çaplarına göremi anlaşılıyor ??

Selam canım DNA hasarı laboratuvar Ne kadar ücreti nerde yaptırdınız ,çapa ya gidiyor eşim orda yaparlarmı acaba (
Biz düzende ilk yaptırdık 200_300 civarı ödedik. Sonra gen-artta ona da 600 ödedi ekstra bir şeylere daha bakılmıştı. Çapa bilmiyorum canım yapar mı ama düzen belki İstanbul'da da vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…