• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Çift taraflı varikosel ve spremiyogram sonuçları

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm başka bi doktorada gidin oda derse ameliyat olun bence. Benim eşim de ameliyat oldu. 3.1 grade varikoseli. Ameliyat öncesi 1 milyon 800 bindi . Ameliyat sonrası 5. Ayımızda sayımız baya arttı. Çok şükür 6. Ayda gebe kaldım.
eşiniz ameliyat sonrası kullandi vitamin yada herhangi bir ilaç oldu mu? Teşekkürler

Benim eşimin degeri daha kötüydü.Çift taraftan ameliyat oldu.1 sene sonra hamile kaldım.Boş gebelik oldu kürtajdan 2 ay sonra yine kaldım o da kimyasal oldu düştü.Kimyasaldan 5 ay sonra da hamile kaldım.İnşallah bu saglıklı ilerler,kucağıma alabilirim.
eşinizin ameliyattan sonra kullandığı herhangi bir şey oldu mu canım?

eşinizin ameliyattan sonra kullandığı herhangi bir şey oldu mu canım?
Sigara içiyordu onu ara ara bıraktı,c vitamini ve çinko vitamini kullandı,ara ara mesir macunu yedi,bazen çakşır şutu kaynattık onu içti derken 3 hamileliğim oldu arka arkaya ama sağlıklısı şimdiki oldu şükür.

Sigara içiyordu onu ara ara bıraktı,c vitamini ve çinko vitamini kullandı,ara ara mesir macunu yedi,bazen çakşır şutu kaynattık onu içti derken 3 hamileliğim oldu arka arkaya ama sağlıklısı şimdiki oldu şükür.
çok şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bizim de ameliyattan 4 ay geçti. 3.ayında testi yaptı eşim ama bir değişiklik yoktu. İnşallah düzeltme olur

çok şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bizim de ameliyattan 4 ay geçti. 3.ayında testi yaptı eşim ama bir değişiklik yoktu. İnşallah düzeltme olur
BiZde düzelme oldu ama yavaş yavaş.2 yılı buldu hiç başka tedavi uygulamadık.Allaha bıraktık o kadar.Sonuçları 6 ayda bir tekrarlayın o yeter zaten

BiZde düzelme oldu ama yavaş yavaş.2 yılı buldu hiç başka tedavi uygulamadık.Allaha bıraktık o kadar.Sonuçları 6 ayda bir tekrarlayın o yeter zaten
evet canım oyle yapacağız. Şimdi pronen k kullanıyor. İnşallah fayda eder

Back