Cnm başka bi doktorada gidin oda derse ameliyat olun bence. Benim eşim de ameliyat oldu. 3.1 grade varikoseli. Ameliyat öncesi 1 milyon 800 bindi . Ameliyat sonrası 5. Ayımızda sayımız baya arttı. Çok şükür 6. Ayda gebe kaldım.
Benim eşimin degeri daha kötüydü.Çift taraftan ameliyat oldu.1 sene sonra hamile kaldım.Boş gebelik oldu kürtajdan 2 ay sonra yine kaldım o da kimyasal oldu düştü.Kimyasaldan 5 ay sonra da hamile kaldım.İnşallah bu saglıklı ilerler,kucağıma alabilirim.
Sigara içiyordu onu ara ara bıraktı,c vitamini ve çinko vitamini kullandı,ara ara mesir macunu yedi,bazen çakşır şutu kaynattık onu içti derken 3 hamileliğim oldu arka arkaya ama sağlıklısı şimdiki oldu şükür.
Sigara içiyordu onu ara ara bıraktı,c vitamini ve çinko vitamini kullandı,ara ara mesir macunu yedi,bazen çakşır şutu kaynattık onu içti derken 3 hamileliğim oldu arka arkaya ama sağlıklısı şimdiki oldu şükür.
çok şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bizim de ameliyattan 4 ay geçti. 3.ayında testi yaptı eşim ama bir değişiklik yoktu. İnşallah düzeltme olur
çok şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bizim de ameliyattan 4 ay geçti. 3.ayında testi yaptı eşim ama bir değişiklik yoktu. İnşallah düzeltme olur