çift sistem perde gören bilen varsa bi bakın kızlar...

ben de bi gündüz resmi buldum bak damask desenli ama malesef storu kapatıp çekmişler resmi:KK52:
$305525_440995132596417_1595344760_n (1).jpg

resme bakılırsa perde açık olduğunda gayet aydınlık olacak gibi değilmi, benimki yarın geliyo sanırım hemen takıp görmek istiyorummmm :KK1:
istediğim gibiyse devamını sipariş vereceğim, birde daha çabuk gelse ne güzel olurdu.

bu arada damask ı hiç beğenmedim :)))

valla aynen yaa ben senden çok heyecanlandım ama dediğin gibi açık kısma bakılırsa güneşi geçirgenlik konusu sorun olmayak gibi...damask hakkaten benim de pek hoşuma gitmedi sarmaşık ve yaprak güzel bence desen olarak ..bir de etek modeli istedin mi?stora da tüle de ikisine birden oluyo sanırım etek modeli..

bende perdemi değiştirmek istiyorum fakat karar veremedim fundagun bu sit hangi site acaba hiç bir yerde rastlamadım perdelerin gelince lütfen remini paylaşırmısın birde acaba tek tül açık olunca içersini gösterirmi ki?

www.storcuyuz.com adresine gir, orda var bu ürünler bende bu siteden sipariş verdim.
Bizimde tereddüt ettğimiz konu bu zaten, acaba gündüz nasıl durucak bugün geliyo kargom artık yarın gündüz çeker paylaşırım.

taş pek sevmiyorum etek modeli istedim evettt her ikisinede yapılıyormuş.
aslında taşlıda hoş duruyomuş ama öyle ağır olcaktı çünkü hep diyorum ya çok pencere var salonda
fransız 3 metre boyunda bir balkon camım var ona yapılmayacak o hariç tam 4 büyük 2 küçük pencere var
çok tuzlu olacak malum
bide ben şimdi bir tanesi için sipariş verdim devamı olursa nasıl yapcam bilmiyorum parça parça sipariş vericem heralde
işyerime geliyo çünkü götürmesi bi dert ee bölede geç geliyo ozaman da yarım yamalak olcak :KK1::KK1::KK1::KK1:
neyse içimize sinsinde çokta dert değil kış nasılsa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

çok saol fundagun valla senden çok ben merak :KK1: ediyorum çok güzeller bende almayı düşünüyorum ama işde beni endişelendiren dışardan içersi görünür mü çünki yola yakın benim oturduğum ev merak bekliyorum....

ya bide fiyatlar okadar uygun ki bu sitede ben perdeciye sordum benim ölçülerime göre zebra perde sordum 600 tl dedi ne boncuk var ne dilim burada hesapladım nerdeyse yarı yarıya :KK9:

aynen ben burda baktım çift sistem perdeye metresine 90 dediler bu sitede metresi 43 lira resmen yarı yarıya...insaf işte 43 e verende kazanıyosa 90 a vereni artık siz düşünün...

bede bekliyorumm saat başı bakıyorumm belki paylaşmışsındır diye iyi veya kötü bi ses ver :KK15:

:))) merhaba kızlarrrrr kusura bakmayın evde internetimizi iptal ettirdik eşimle iletişim kopukluğuna sebep olmasından dolayı :KK39::KK39::KK39:
Mesaim başlayınca hemen ilk iş buraya tıklamak oldu inanın.
Kargo cumartesi akşam üstü geldi dün takabildik. Fotoğraf çektim ama fotoğrafta ki görüntü net değil ışıktan dolayı sanırım evden göründüğü
gibi çıkmıyor. Dışarıdan kontrol ettik içerisi kesinlikle gözükmüyor benim evim giriş kat çok önemliydi bu benim için ve ayrıca dışarıdan içerdekinden de hoş gözüküyor perde. Eşim bile ilk etapta aa bu ne filan dedi ama takınca ne kadar güzel dedi defalarca.
İçime çok sindi inanın hayran kaldım evi çok ferah ve hoş gösteriyor. Hemen diğer cam ölçülerinide aldım devamını sipariş vericem :KK9::KK9:
bide komple salonumu çeker atarım :)))
$270120131794.jpg $270120131795.jpg

:))) merhaba kızlarrrrr kusura bakmayın evde internetimizi iptal ettirdik eşimle iletişim kopukluğuna sebep olmasından dolayı :KK39::KK39::KK39:
Mesaim başlayınca hemen ilk iş buraya tıklamak oldu inanın.
Kargo cumartesi akşam üstü geldi dün takabildik. Fotoğraf çektim ama fotoğrafta ki görüntü net değil ışıktan dolayı sanırım evden göründüğü
gibi çıkmıyor. Dışarıdan kontrol ettik içerisi kesinlikle gözükmüyor benim evim giriş kat çok önemliydi bu benim için ve ayrıca dışarıdan içerdekinden de hoş gözüküyor perde. Eşim bile ilk etapta aa bu ne filan dedi ama takınca ne kadar güzel dedi defalarca.
İçime çok sindi inanın hayran kaldım evi çok ferah ve hoş gösteriyor. Hemen diğer cam ölçülerinide aldım devamını sipariş vericem :KK9::KK9:
bide komple salonumu çeker atarım :)))
Eki Görüntüle 618005 Eki Görüntüle 618006
valla tek kelimeyle harika görünüyo güle güle kullan ..hem şık durmuş hem de odayı boğmamış...kalitesi de istediğin gibi mi kumaşı işçiliği falan?ama burdan görüntü hakkaten mükemmel çok yakışmış salonuna ...ben de en kısa zamanda mutfağım için sipariş vericem bu siteden kredi kartına taksit de var ve kırşehirden tam yarı yarıya ucuz..

Beğendiğine sevindim ama inan telefonla çektim sanırım iyi bi makine ile çeksem daha net çıkardı yani resme bakınca karanlık duruyor ama hiç öle değil
çok şık duruyor. cumba kısmı var dedim ya hani salonun o kısım için sipariş ettim asıl orda nasıl durucak en çokta bunu merak ediyorum
diğer siparişlerde perşembe elimde olacakmış
iyiki yaptırmışım valla çok memnunum kumaş çok kaliteli tülü kalın hoşuma gitti.
birde firma çok ilgili online cevap verebilmeleri çok güzel. güvenilir ve kaliteli düzgün bi firma
birde kredi kartına 4 taksitte fiyat aynı öle yaptım ben.

tam da o sitede bu ürüne bakarken karşıma çıktınız.hiç kimsede görmediğim için kararsızdım ama fotolarınızı görünce bende yaptırmaya karar verdim.güle güle kullanın gerçekten çok hoş.ben ekru boncuklu bade modeli düşünüyorum inşallah benimkide güzel olur.sizin renginiz hangisiydi bu arada? :nazar:

merhaba :) bade ye baktım oda çok hoş ekru nasıl durur emin olamadım benimde hoşuma gitti aslında tam olarak nasıl bi renk bilmiyorum
ben yeni siparişimde boncuk istedim sadece tek cama salon cumbasındaki en öndeki cama :))
siz sipariş verdinizmi peki karar verdinizmi almaya

şimdi baktımda ekru açık renkmiş bayağı beyaza yakın çok hoşmuş benimki krem ama bayağı koyu
şimdiki aklım olsa ekru derdim :KK1::KK1::KK1::KK1:

15-20 gün sonra sipariş vereceğim.perdeler genelde zebra şimdilerde.yatak odasında kararsız kalmıştım zebra perde için bu model hem daha şık hemde içerinin görünmemesi garanti.hatta oturma odam içinde mi yaptırsam diye düşünüyorum.1 ay sonra cici evimize taşınacağız inşallah perdelerde yeni olsun diyorum.siz olmasaydınız daha öyle bakınıyor olacaktım Allah razı olsun diyeyim :KK54:

X