Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla tek kelimeyle harika görünüyo güle güle kullan ..hem şık durmuş hem de odayı boğmamış...kalitesi de istediğin gibi mi kumaşı işçiliği falan?ama burdan görüntü hakkaten mükemmel çok yakışmış salonuna ...ben de en kısa zamanda mutfağım için sipariş vericem bu siteden kredi kartına taksit de var ve kırşehirden tam yarı yarıya ucuz..:))) merhaba kızlarrrrr kusura bakmayın evde internetimizi iptal ettirdik eşimle iletişim kopukluğuna sebep olmasından dolayı
Mesaim başlayınca hemen ilk iş buraya tıklamak oldu inanın.
Kargo cumartesi akşam üstü geldi dün takabildik. Fotoğraf çektim ama fotoğrafta ki görüntü net değil ışıktan dolayı sanırım evden göründüğü
gibi çıkmıyor. Dışarıdan kontrol ettik içerisi kesinlikle gözükmüyor benim evim giriş kat çok önemliydi bu benim için ve ayrıca dışarıdan içerdekinden de hoş gözüküyor perde. Eşim bile ilk etapta aa bu ne filan dedi ama takınca ne kadar güzel dedi defalarca.
İçime çok sindi inanın hayran kaldım evi çok ferah ve hoş gösteriyor. Hemen diğer cam ölçülerinide aldım devamını sipariş vericem
bide komple salonumu çeker atarım :)))
Eki Görüntüle 618005 Eki Görüntüle 618006